Labos. Priminkit kur pirtis?
Kažkur prie Aukštadvario.
Sveikos,
Katukas galėtų būti mūsų tarpinis taškas kašmyro parsisiuntimui iš Italijos. ;) Yr ten filatti italiani, nu bet siuntimas bais brangus, bet siūlai net iš ekrano fantastiški. Į Rusiją siuntimas pigesnis, o į Ukrainą išvis tik 5 eurai.
Ir niekada mums siūlų nebus perdaug. Kažkada viena iš tetų sakė, kad kašmyro žaliava labai brangsta, tai reik į siūlus investuot.
Tiesa, kažkada filattiitaliani rodė tiesioginį live iš Cariaggi siūlų gamyklos. Buvo labai įdomu.
Labas rytas .
Džiaugiuosi gretų pirties užsakymų. Gerai, kad dar liko laiko ką nors nusimegzt . Po savo baigimo sąžinė liepia imtis mergaičių...
Nu kad nelabai jau daug pigesnis.
Ir dar reiktų išsiaiškinti, kaip siųstis
O ir mano akimis tai kur vakar žiūrėjau, tas pats kašmyras tai pigiau čia vietoj pirkt. Su spalvom gal tik klausimas.
Žodžiu, reiktų pafotkint kitą kartą
Labas rytas
Smagiai ir organizuotai pirtelę paplanavot! Labai mažai vilties, kad bus galimybė prisijungt, bet datą įsidėmėjau
Liko swapo burtai. Laukiu galutinio sąrašiuko ir kada pageidaujat makalavimo
Pagooglinau siūlų pardufffkių Romoje fotkes .... Nors man ŠIAIP siūlų netrūksta.
Rainų kojinių jau 1.5
Ai swapas....
Nu ok. Priimam iššūkį.
Kas turi sąrašą
Katuk, man patinka tavo nuotaikos pasiremontavimas. Kašmyro kaimynystė padeda?
Gadget-gal greičiau tiesiog siūlų. Aš nesu išprotėjusi kašmyro fanė. Man svarbus jausmas. Jei man malonius jausmus sukelia koks nors merinas su alpakos plauku nuostabaus melsvai pilko debesėlio spalvos, tai labai ramiai praeisiu pro kokį nors riužavą kašmyrą ir visai nesvarbu, kuris geriau nešiojas. Beje, ten buvo siūlo, brangesnio už kašmyrą. Angora. Net nedrįsau čiupint, žinau, kad būt sužavėjus. Ir spalva kažkokia graži buvo....
Ir visokiausių tvidų įvairių spalvų, su šilkais ir be...
O man reikėjo elemntaraus merino kokios nors gražios kūdikiškos spalvos.
Tai pavasarinė mezgėjų išvyka gali būti į Kaliningradą . O siūlus lengvai galima prasivežti per muitinę? Bet rimtai, Katukas kažkoks žvalus ir niekuo nesiskundžia .
Aš laukiu kada saulutė kokia nušvis, kad galėčiau smagiai iki paštomato pasivaikščioti, siūlų atsiimti. Vienus atsiėmiau vakar, o kiti, matai, netilpo į paštomatą, liepė ateiti vakare į pasimatymą su kurjeriu, bet nusprendžiau palaukti, kol atsiras vietos ir nueisiu, kada man bus patogu. Lyg ir ne Kalėdos dar, bet žmonės perka internetu kaip pasiutę....
Katuk, nu kam tu apie angorą... Aš jau seniai apie ją galvoju... Nors ir žinau, kad nepraktiška, bet vis tiek noooooriu Užmesk akį kokių spalvų ir storių yr. Mažu ko paprašysiu.