Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Aš kažkaip neteisingai mezgu tada - mano eilės pradžia visada būna nugaros viduryje.  :hmm: Bet aš jokių raštų nemezgu, o jei lygiu, tai galima užskaityti, kad nugaros kairėje.  :unsure:​ 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lace: 03 spalio 2019 - 15:39

Aš kažkaip neteisingai mezgu tada - mano eilės pradžią visada būna nugaros viduryje.  :hmm: Bet aš jokių raštų nemezgu, o jei lygiu, tai galima užskaityti, kad nugaros kairėje.  :unsure:​ 

Aha – įkliuvaiiii  :D daba ateis mezginių policija ir suims tave  :lol:​ 

Atsakyti

Bet tai trumpintas eiles kol mezgat, taigi reikia būti pasižymėjus nugaros vidurį  :hmm: Ar aš ir trumpintas eiles neteisingai mezgu?  :oh: 

Džyyyzus, tikrai reikia pradėti mezginių policijos bijoti  :oh:​ 

Atsakyti

Užtai pasakysiu kokiu greičiu aš siūlus perku - įbėgu į Midaros parduotuvę, tiesiu taikymu prie šilkmocherių, 20 sekundžių situacijos įvertinimas, pabaksnoju dvi spalvas, susimoku ir išbėgu.  :D Užtrukau kokias 2 minutes, ilgiausiai tai mokėjimas vyko  :B​ 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lace: 03 spalio 2019 - 15:45

Aš šiandien lankiau netolimą itališkų verpalų parduotuvę.... nu seilė nutysus dar iki šiol. Nieko nepirkau tik dėl to, kad neturiu idėjos. O tai kurią turiu, netiko spalvos. Bet siūlų meilumai ir gražumai... turbūt sapnuosiu...

Ir einu pračekint, po kiek pas mus kašmyras. Kad apsilyginti.

Atsakyti

Hm.. wooly brangesnis. Mados garaže pigesnis.

Asortimentas čia man gal kažkiek net panašus į wooly. Visokių įdomių sudėčių yra.

Žodžiu-gyvensiu😁ir visai neblogai

Lace-kam moheris?

Atsakyti

Pirtis aCakys, kai žinos.

Noras y.

Reikia dar tuo metu LT būti.

Atsakyti

Nusipirkau ir gavau čioootkus virbalus. Tokie kaip tanku pervažiuoti, grãžūssssss

Atsakyti

Poppy išploviau... Nestovi rankovės varpeliu, o guli skudurėliu. Tai mezgu pilkkatines rainas kojines.

Atsakyti

Pabuvojau su mažium Marijampolės ligoninės priėmime, kaktą susiuvo.  Ryt mamadienis. Pirmadienį išima siūlus. Atostogos pas močiutę patrumpėjo. Visoj didelėj pievoj būtinai turėjo slysdamas į metalinį šulinio kraštą atsitrenkt... 

Grįžau namo. Pasidariau kavos. Einu pamegzt. 

Su raštu reglano naują eilę (kaip tik mezgu dabar) pradedu nugaroj, kairėj. Jei tiksliau,- pas mane ne takelis ir ne reglanas, bet nuokaklinis ratu. Vieta naujos eilės vis tiek ten. 

Atsakyti

Lace-kam moheris?

Noriu tą neverptą islandišką vilną truputį pastiprinti. O ir šiltumas papildomas nepamaišys. 

Ale iš to greitumo tamsiai mėlyną kaip juodą užskaičiau  :oh: Reiks dar vieną pirkti.  :oh: 

Atsakyti

Pirtį užsakiau, avansą sumokėjau :flirt2:​ 

Atsakyti