Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Vaikis dar ryte pakarščiavo, kai kraują paėmė vos neapalpo (sakė akyse juoda buvo), bet paskui valgyt paprašė, temperatūra nukrito, laksto po namus jau

Žodžiu kai toks sirgimas tai realiai mezgimo atostogos su pertraukom maisto gamybai (užmaišiau duoną, verdu sriubytę ir kompotą)

Atsakyti

Labas dienas

Klausimėlis: reglanas nuo viršaus su raštu. Kur pradėti naują eilę - prieš reglano liniją ar už jos? O gal per vidurį? (Takelis iš 4 akių).

Patarkit, auksarankės  :4u:​ 

Atsakyti

Terezza, įdomūs tau klausimai kyla :D 

Praktiškai nesu mezgusi su raštu, bet visada naują eilę pradėdavau nugaroj už reglano takelio.

Visai įdomu pasidarė, kaip iš tikro geriau.

Apskritai, supratau, kad esu užstrigusi su mezgimo technika kažkur pradedančiojo lygmeny

Atsakyti

Tereza tai gal per viduri takelio tada?

Atsakyti

Terez, jei takelis iš diejų akių, aš gal daryčiau per patį reglano takelį nugaroj, arba kaip Katuks sako nugaroj iš karto po takelio pirmoj aky.

Atsakyti

Ačiū atsakiusioms. Aišku, kad niekas neaišku.  :D​ 

Atsakyti

Teta Olga sako megzti kaip Katukas.

Atsakyti

Teta gagdet, o kodėl tamstos pirties sąraše nėra? 

Atsakyti

O man tai visada eilės pradžia gaunasi prie kairio priekio reglano takelio. Taip natūraliai gaunasi, nes pamezgu dalinėm eilėm. Nežinau, gal galima kur perkelt ir kitaip susidėliot. Jokio tetų Olgų nesu mačius.  Jau ne kartą rodėt, bet iš karto nežiūriu, o po to pamirštu, kas ji tokia :oh:

Atsakyti

Tereza o tai kas neaišku, arba is kart po reglano linijos arba per jos viduri (teta Olga sako kad taip irgi tinka beje) svarbu nedaryt per nugaros viduri, o kitkas kaip tau patogiau

Atsakyti

O man tai visada eilės pradžia gaunasi prie kairio priekio reglano takelio. Taip natūraliai gaunasi, nes pamezgu dalinėm eilėm. Nežinau, gal galima kur perkelt ir kitaip susidėliot. Jokio tetų Olgų nesu mačius.  Jau ne kartą rodėt, bet iš karto nežiūriu, o po to pamirštu, kas ji tokia :oh:

O vat kaip tau prieky gaunasi  :blink: man visad gaunasi nugaroj kairėj  :hmm:​ 

Atsakyti

O aš net nesuprantu, kur problema :). Kada esu mezgusi reglaną?  :mastau: Drąsiai mezgiau, kol nieko mandro nežinojau. Kai sužinojau, kad daug nežinau, drąsa išgaravo, ypač, kai pasikeikiat....

Priešais koridoriuje žiovauja dvynukų porelės tėtis :). Kaip seniai turėjau mažų vaikų....

Atsakyti