Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Tai va, gerai, kad aš ne sriubą valgiau, nors buvo pradinė mintis. :) Iš tiesų, tai sriubą, tik Nite valgė :hihihi:

1 daiGto swapas, neišlipant iš 100g siūlų (jei dovana mezgiminė)

Atnešu paskutinį rastą sąrašiuką:

1. Gadget3

2. Zuviukas

3. Faraway

4. Olaiva

5. Liniuka

6. Kerpena

7. Niuma

Rimtai svarsto 3 (Limit, Restar ir Lace), turbūt ir Katukas nesunkiai leistųsi įkalbamas.

TAI PER ŠIĄ SAVAITĘ SUSIRAŠOM AR IŠSIBRAUKIAM, (kaip ten kam tinka pagal sąlygas)IR KOKĮ  SEKMADIENĮ TRAUKIAM BURTUS?

Atsakyti

daiGto swapas, neišlipant iš 100g siūlų (jei dovana mezgiminė)

1. Gadget3

2. Zuviukas

3. Faraway

4. Olaiva

5. Liniuka

6. Kerpena

7. Niuma

8. Lace

Rimtai svarsto 3 (Limit, Restar), turbūt ir Katukas nesunkiai leistųsi įkalbamas.

TAI PER ŠIĄ SAVAITĘ SUSIRAŠOM AR IŠSIBRAUKIAM, (kaip ten kam tinka pagal sąlygas)IR KOKĮ  SEKMADIENĮ TRAUKIAM BURTUS?

Atsakyti

1. Gadget3

2. Zuviukas

3. Faraway

4. Olaiva

5. Liniuka

6. Kerpena

7. Niuma

8. Lace

9. qqte

Rimtai svarsto 3 (Limit, Restar), turbūt ir Katukas nesunkiai leistųsi įkalbamas.

Atsakyti

Kas dar?  :P Limit, Restar, Katukas, Frekė  :B Gal ir Ingriduska susigundys, kad jau į SM vėl prisiregistravo  :mirksiukas:​ 

Atsakyti

1.Gadget3

2. Zuviukas

3. Faraway

4. Olaiva

5. Liniuka

6. Kerpena

7. Niuma

8. Lace

9. qqte

10.Restar

Atsakyti

sveikos gyvos :)

Stengiuos paskaityt vis, bet parašyt nėr kada. Swapas šiemet tikrai ne, nes jau naujų įsipareigojimų moksle krūva, seni darbiniai niekur nedingę, nors darbo vietų skaičius pamažėjo :)

siųlaus pabūt ragana-makaluotoja ;) jei pasitikit nuo virbalų baigiančia atprast mokslo ranka :D kuri makaluos arba lėktuve arba jau Austrijoj (žiūrint kada pageidausit) ;)

Atsakyti

Oi, Abelo, gerai, kad pasisiūlei, kaip tik pagalvojau, kad kažin ar atsiras norinti makaluoti. :)

Atsakyti

Galima aš dar pasilaužysiu :D 

Jei padidinam siūlų kiekį, t.y. leidžiam ribose 100-150g, tada ok.

Nu.nes mano idėjos bijau kad netilps į 100...

Atsakyti

Galima aš dar pasilaužysiu :D

Jei padidinam siūlų kiekį, t.y. leidžiam ribose 100-150g, tada ok.

Nu.nes mano idėjos bijau kad netilps į 100...

Nu va,meninykė :) į šimtgramį net aš sutilpsiu :)

Atsakyti

Įdomu, kas išeitų iš 100 g vienos gijos merino :)- tiesiog tokia durna mintis šovė. Čia šitas swapas dar sunkesnis gali būt, o gal ir ne. Nu, svarbu, nebereiks suknelės megzt niekam, kad perspjaučiau :)

Reikia įsidrąsint išsitraukt megztinio nugarą ( prie pabaigos) poliklinikoj  :rolleyes:​ .

Atsakyti

Nu va,meninykė :) į šimtgramį net aš sutilpsiu :)

Tai tipo jau pagaminai?

Atsakyti

1.Gadget3

2. Zuviukas

3. Faraway

4. Olaiva

5. Liniuka

6. Kerpena

7. Niuma

8. Lace

9. qqte

10.Restar

11. Frekė

Atsakyti