O kaip ta reabilitacija sūnui - ar padeda? Gal jau eina į mokyklą?
Tai tik šiandien antrinę paskyrė. Tikiuosi, kad padės. Po pirmų 4 dienų ( nes 1 praleido, blogai jautėsi, tai nuplaukė) įsidrąsino eit be ramento. Bet skauda. Vakar nuvežiau vadovėlių pasiimti, tai 4+3 aukštai pirmyn atgal ir vakar net prie kompo visai nesėdėjo, tik gulėjo lovoj, šiandien dar skauda nuo pat ryto, iš 10 balų įvardino 6,5 skausmą. Tai nebent pabaigoj kiek pagerės ir išstumsiu į mokyklą. Dabar ir ėjimas į reabilitaciją pakankamas iššūkis...
Na, va, viskas susiklostė taip, kad tikrai galėsiu. Lauksiu vietos .
O aš galvojau, kad bus sriubiniai pietūs.
Vakare protmūšiauju ;)
Mano pietūs liko namie, užtat patogu bus vakarieniaut, ypač, kad vyras po darbo šventės žadėjo į darbą nebevažiuot. O šventė iki 16 val .
Gal tradiciškai ganbėjun? Kiek čia mūsų planuoja pribūt?
Laba,
Kelintą ir kur pasimatymas?
Turiu vieną susitikimą 18h Panoramoj, gal ilgai neužtruks, žemu startu pribėgčiau
Tai kaip suprantu ganbėjuj apie 17:30.
Jei anksčiau pavyks atsivilkti, tai sėdėsiu kur ant suoliuko prie durų.
Liniuka, jei kartais nepasirodyčiau, priglausk tą, ką Kerpena man atneš
Tu man dabar paprasčiausiai pasiekiama esi
Ahoy mezgėjos, ateinu su čystai mezgėjišku klausimu. Gi pradėjau pirštinytę raštuoti, nu ir nesu tikra ar teisingai darau, kažkakia ji man netampri, lyg suausta, ar raštuojant taip turi būti ar aš čia persistengiu norėdama, kad siūlai nekarotų. Įsivaizduoju sunku ką pasakyti nepačiupinus, bet gal iš patirties... O gal per dažnai siūlus keitalioju, tose lygiose vietose, kur viena spalva, kas dvi akis susuku siūlą. Pridedu nuotrauką, gal tai ką sakys... Et, kaip būt neblogai į tą sriubą patekti, tuoj man viską išaiškintumėt😕 IMG_20191001_160257_small2.jpg 89,58KB 1 Parsiųsta kartų
Iki 5 akių - nekeitelioju.
Keičiu kas 2-3 akis. Stengsiuosi, kad išvirkščioj pusėj jie neįsitempę būtų. Bet taip, pirmi kartai žakardų dažnai būna kieti.