Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Oi, Freke, kaip man reikia paprastos juodos trikotažinės suknelės iki kelių, gali būti lengvai liemenuota, tik kad krūtinei įsiuvai kokie būtų, neliptų atgal. Ilgom rankovėm arba be rankovių, bet su tokiais platesniais pečiais.  Geriau iš kokios medvilnės su kuo mažiau priedų. :lol: Rašykis į swapą :ax:

Pasisakiau, kol pageidaut neuždraudė :hihihi:

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kerpena: 30 rugsėjo 2019 - 13:46

Freke, siuvinių svorio gal nematuosim :). O kaip jau tu suknelę tinkamo dydžio nematavus planuoji pasiūti? :) Jau kas kas, o tu tai begalę visokių dalykų ten moki ir darai, tikrai sugalvotum. Ale kol kas nesimato tavęs sąraše?  :hmm:

Tiesa, Lace kojinės - nu gražios, ale to dryžinimo tai sunkiai įžvelgiau, bet man atleistina - pateriojau akinius beskrisdama į Barseloną, o prieisiu pas gydytoją tik lapkričio apie vidurį. Aš pas Vincį mugėj irgi kad čiupau man gražius siūlus, o ji ir sako, kad Lace iš tokių mezgė :). Bet matkelyje jie man nepasirodė tokie patys, tai vis tiek pirkau. Dar nežinau, kam bus, bet panašu, kad man, brangiausiajai.

Vakar megztelėjau prie X faktoriaus, baigiau mažei baktusą. Ale galų nesukaišiojau, tai šiandien neleidau dar išeit su juo :).

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Restar: 30 rugsėjo 2019 - 14:19

O man ir rankšluosčiai su pvz katiniukais ( tokiais mini kampuke) tiktų :D 

Labas.

Jo-Katukui labai nedaug trūksta iki įsirašymo

Lace kojinės nu labai gražios. Jau taip lygutukai numegztos... nors ir maniškės šįkart visai gerai gavos, bet po Lace vaizdo,suprantu, kad yr kur tobulėt. Man pvz pirštų dalis tokia daili nesigauna, dažnai pločiai neatitinka čiurnos ir pėdos. Nors viską darau oagal instrukcijas. 

Nebenoriu megzt to seno mezginio. Bet žinau, kad numetus kažin ar grįšiu prie jo. Koks kazusas!

Bliamba, po savaitgalio kelionių vėl pajaučiau,kad metai vistik bėga lekia ir palieka žymę. Daug sunkiau ištvert ir nugarai ir šiaip. Nuo ryto kaip priplota vaikštau,o tiek reiktų padaryt gerų darbų. Ir dar tas lietus amžinas....

Atsakyti

katukai - RANKŠLUOSTIS. Vienas.

Atsakyti

Juodu ant balto sąlygos. Rašytos du kartus.

Yra sąlygos

Nepirkti priedų. Nebent ne daugiau 1 vnt.

Mezgimui- 100 g.

Jei kitokia kūryba - 1 vnt. 

Atsakyti

Rankšluostukų komplektas. Vienas. 😂

Restar. Gi yra dydžai iškarpos. Kaip pasiuva Pakaita, UT ir kiti. :) ai dar nežinau.... 

Aš dar pasilaužysiu. Nes tikrai nesijauciu verta dalyvavimo😊

Žiūrėjau ir nesupratau kas su Lace kojinėm. Rašė, kad dryžavo. Tai siulą karpė ar čia dažytas kitaip ar čia technika kokia įdomi 🤔 kažkaip mistika 🤔 dryžius matau, bet kad ir margas siulas. Bet rezultatas tai gražus. 

Atsakyti

Nu vienas tai vienas. Užteks.

Niuma-kalba eitų gal ne tik apie pirktinius priedus. Apie bet kokius priedus. Esmė rankdarbis. Geriau vienas. Nebent funkcionuot vienas negali-pvz. 1 KojinĖ, 1auskaras ir pan. Arba gali būt koks 1 minipriedas,jeigu jau kitaip neišeina

Dar tokia mintis,gal svoryje nustatyti intervalą? Pvz 100-150 gr? Tiesiog dėl to, kad nereiktų siūlo.nutraukt eilės nebaigus :D​ 

Atsakyti

Rankšluostukų komplektas. Vienas. 😂

Nu tai tada gali ir krepšelių komplektas būti, kaip pernai, ar jau užpernai  ingrigai pasiuvau. Didesnis krepšys ir koks mažas dėkliukas smulkmenoms.

Taip ir vėl grįžtas, ten nuo ko pradėjom. :)

Atsakyti

Sveikos, 

mano savaitgalio planus ir gerus norėjimus matomai vėjai kažkur nuskraidino. Spinta vis dar neišrūšiuota. Na, bent jau nauja surinkta stovi. Senoji taip pat stovi, tik prieškambaryje, nors buvau griežtai nusiteikusi, kad ji iškeliauja🙈

Bijau, kad rūšiavimas gali ir neįvykti, nes vietos tai dabar daaaug... 

Mezgiau pirštinukes, lėtai, bet smagiai. 

Lace, kojinės labai dailios💚💙💚

Atsakyti

Sveikos,

Swapą praleižiu :( pirties labai norėčiau, bet nežinau ar pavyks :ax: 

Gal kuri žinot kur internete rasti lietuvišką filmą Gyčio Lukšo "Mėnulio Lietuva"

Atsakyti

Žiūrėjau ir nesupratau kas su Lace kojinėm. Rašė, kad dryžavo. Tai siulą karpė ar čia dažytas kitaip ar čia technika kokia įdomi 🤔 kažkaip mistika 🤔 dryžius matau, bet kad ir margas siulas. Bet rezultatas tai gražus. 

Siūlas dažytas pyragėlio pricipu, t.y. spalva palaipsniui pereina iš vienos į kitą. Kai iš to pačio siūlo mezgiau tieisog, tai kojinės atrodė taip:

IMG_2393_medium2.jpg

O šį kartą siūlą kaitaliodama mezgiau iš abiejų kamuoliuko galų, nieko nekarpiau, tiesiog kas dvi eiles keičiau siūlą  :rolleyes: 

Dėl SWAPO  - gal jau nebesiderame? nes man vėl noras dalyvauti ima mažėti.  :B VIENO DAIKTO SWAPAS! patikslinimui - kojinių pora yra vienas vienetas, didelis krepšelis su mažu krepšeliu  yra du vienetai (šiemetiniam swapui netinka). Siūlau ir nuo priedų susilaikyti  :rolleyes:​ 

Atsakyti

Bet žiauriai gražios kojinės 😍

Na jei aš per žiemą nusimegsiu užmestuką, tai pavasarį reiks kojines pradėt😁

Atsakyti