Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Kojinės gražuolės, irmanreik. Bene teks kažkaip nusimegzti??? Turiu žavaus siūlo, tokio mergaitiško, rausvataškio  :wub:​ 

Ombreeee mados manęs dar nepasiekė.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gadget3: 30 rugsėjo 2019 - 11:04

Labas!

Niumos minčiai dėl dedlaino pritariu, bet siūlau ne tokį trumpą. Juk dar dėl formato diskutuojam. Man visaip gerai, man tiesiog dovanoti patinka :)

nu... o jei paskui kaip studentui vienos nakties gamybai pritruks? jeigu aš dvi kojines mezgu du metus.... Bijau  :lol:​ 

Atsakyti

niuma, bet tarpuose tarp tų kojinių dar nežinia kiek visko primezgei. :ax:

Atsakyti

Labos,

o aš tai ir laukiu, ką konkrečiai nuspręsit, tai kai bus tikrai aiškios sąlygos, tada ir priimsiu galutinį sprendimą dalyvaut ar ne. Labiau esu linkusi TAIP, bet maža kur nusirutuliosit. Aktyviai dėl ko nors kovoti nekyla noras, nes rimtai nežinau, kaip čia būtų geriausia. Ir dar visoms :). Faktas tik vienas - norisi daugiau apibrėžtumo. 

Atsakyti

Tai kad kai toks vangumas, neaišku, ar ką nuspręsim iš vis, nes panašu, kad kas ir galvoja apie swapą, tai laukią, kokios bus sąlygos ir tada nuspręs, ar dalyvaus.  Gal atšaukiam šiemet?

Šiandien vakare žadu duoną minkyt, tai jei kas dar raugo nori ir žada rytoj į raugo vakarienę, tai sakykit. :D

Bet tai vėl vos ne vaiko gimtadienis :oh: Trečiadienį mano ketvirtam vaikui 18. Liks tik vienas vaikas šeimoj.  O aš šiomis dienomis tokia užsiėmus moteris, kad net nėra kada torto valgyt ne naktį.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kerpena: 30 rugsėjo 2019 - 12:42

Tai kad kai toks vangumas, neaišku, ar ką nuspręsim iš vis, nes panašu, kad kas ir galvoja apie swapą, tai laukią, kokios bus sąlygos ir tada nuspręs, ar dalyvaus.  Gal atšaukiam šiemet?

Šiandien vakare žadu duoną minkyt, tai jei kas dar raugo nori ir žada rytoj į raugo vakarienę, tai sakykit. :D

Bet tai vėl vos ne vaiko gimtadienis :oh: Trečiadienį mano ketvirtam vaikui 18. Liks tik vienas vaikas šeimoj.  O aš šiomis dienomis tokia užsiėmus moteris, kad net nėra kada torto valgyt ne naktį.

Kas čia per erezijos?  :oh: Negi tikrai nori būti ta, kuri "nužudė swapą"?  :mirksiukas:  :D 

nėra čia taip blogai  :rolleyes: Žiūrėk, jau 7 yra užsirašiusios

1. Gadget3

2. Zuviukas

3. Faraway

4. Olaiva

5. Liniuka

6. Kerpena

7. Niuma

Rimtai svarsto 3 (Limit, Restar ir Lace), turbūt ir Katukas nesunkiai leistųsi įkalbamas.  :rolleyes: 11 jau visai normaliai  :D 

Man atrodo, jei visoms tinka 1 daiGto swapo idėja, neišlipant iš 100g siūlų (jei dovana mezgiminė), tų neapsiprendėlių greitai sumažėtų.  :rolleyes:​ 

Atsakyti

Aš tai vis dar noriu raugo. 

Atsakyti

aš irgi noooriu raugo

ir naujo kardigano iš geltono tvido koriuku (vėl pas Kateriną Šapovalovą prisižiūrėjau :D )

tik siūlų pirkt nenoriu...

Priedas  geltonas tvidinis.jpg   288,22KB   0 Parsiųsta kartų

Atsakyti

Idomu suknele pasiut is 100g tai nesigaus🤔🤭 o namų dekorui kažkas tai daugeliui nepatinka

Atsakyti

Aš tai vis dar noriu raugo. 

Tai tave su qqte turiu galvoje, bet galvoju, mažu dar kam prireikė.

Ir Lace turiu galvoje, bet žinau, kad rytoj jai nenešti.

Freke, tai 100g galioja tik megztam daiktui, o kitokiems svarbu, kad vienas būtų. Tai suknelę galima kad ir kilogramo siūt, svarbu tik vieną. :hihihi:

Net paltą gali siūt... :aciuks:

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kerpena: 30 rugsėjo 2019 - 13:36

Aha, laukiančių, kad kažkas kitas sprendimą priims nemažai :). Tai reikia, kad susitartų ryžtingesnės sektantės - Gadget, Lace, Liniuka ir juodu ant balto gimtų sprendimas.

Vasarą mažai kepiau duoną, bet išsitraukiau iš šaldytuvo, visai veikė tas raugas, tai ir duonos išsikepiau, ir duonos lazdelių, mažės klasės susitikime mamos teiravosi, kur tokių skanių pirkau :).

Man tai ryt labiau sektiška sriuba tiktų, nes kaip tik ten netoli CUP rengnį turėsim ir perpiet baigsim. O dėl vakaro dar bus matyt, ar galėsiu ištrūkti. Nes vyras kai tik aš namie labai vėlai grįžta, tai jaučiu pareigą bent valgyt padaryt. Tai jeigu ko būsiu padarius - galėsiu ramia sąžinė išeiti, jeigu ne, tai kažin.

Atsakyti

Na jei trikotazas brangesnis sukbele max 20€. O jusu siulai ir 50g/20€ sukainuoja....  baisu is tikruju... dar pagalvosiu 😊😂 kad nebutu taip, jog gausit ranksluosciu  su monograma😂

Atsakyti