Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Restar, nemezgiau aš to megztinio. Kol susiruošiau ir persigalvojau. 

Atsakyti

Rodausi savo šilkus, kurių nelabai ir matosi  :D

Priedas  70750331_529301484470063_6273614237700980736_n.jpg   145,48KB   0 Parsiųsta kartų

Atsakyti

Rugsėjo ataskaitos?

Liniukos megztuko suspalvinimas man matosi nevienodo šiltumo ir švarumo atspalviais, megztukas pats greičiau įdomus nei dailus, bet nešiotojai pritinka.

Terezzos šilkas paslėpė margumą, o kritimas kaip audinio  :wub: puikus rūbas! Juodoji taip besidairanti pagauta  :wub: 

Aš planavau walk15 žygį, bet jis tik planuose liko. Naminiai savaitgaliai irgi gerai. Apsipirkau Barboroje, gaminau šiltus maistus: jautienos keksiukus, šiltaskonę Indijos įkvėptą bulvienę, gal dar kokį pyragą pakvipinsiu... O mezgu raudonai. Nuo niumos užsikrėtus perfekcionizmu, permezgiau pečius, antrą kartą permegsiu apykaklę, rankovę... Ilgai galvojau ir kūriau, bet jau jau. Turėčiau ir baigt ;) 

Ruduo, kai lyja, labai namuose mielas.

Atsakyti

Ps iš gryno pavydo kaimynės odos gražumui jau antra savaitė nevalgau miltinių patiekalų ir cukraus. Po vieną dieną vis, po vieną ;)

Atsakyti

O as ta Liniukos megztini vienspalviu matau sau. Man konstrukcija patiko, tas rankoviu platumas. Turiu tokiu panasiu pora pirkitniu megzteliu tai labai gerai ziurisi. 

Terez, nu puikus smuikus tavo silkai :wub: . Jau taip preciziskai viskas numegzta ir tas kritimas :wub: . Ten sonai sukeltukais? Taip noretusi daugiau nuotrauku, tu taip puikiai fotografuoji!!!! Tiesa, ar sokt beeini? 

Atsakyti

Niuma o tu ką, ne žygy?

Kojinės tik atnarą numezgiau ir adata užbaigiau ir kitai siūlus susisukau

Atsakymas tas pats- duoklė vaikams. Šimtas reikalų pas kiekvieną. Emilis per pusę žingsnio nepaleidžia visą dieną. Būtų ne lietus- galėčiau visus vestis. O dabar visi čiaudintys, tai tupėjom namie.

Pamezgimo įvyko 3 eilutės Vilisus kojinės (kad turėtų kuo namie šiltai apsiaut) ir nutiko grožio miegelis su Emiliu apsikabinus :D bet dar ne vakaras...

Tavo kojinė daili  :wub:  FB mačiau.

Terezos šilkai pabrangiai ir žaviai krenta  :clap_1:

Atsakyti

Terez, nu puikus smuikus tavo silkai :wub: . Jau taip preciziskai viskas numegzta ir tas kritimas :wub: . Ten sonai sukeltukais? Taip noretusi daugiau nuotrauku, tu taip puikiai fotografuoji!!!! Tiesa, ar sokt beeini? 

Dėkui :4u: 

Taip šonuose skeltukai. Dar galvoju pailgint padalkas. Šitas ilgis ne visai mano. 

Fotografuoti aš kitus galiu. O pačiai save kažkaip sunkiai gaunasi  :D 

Šoku dabar tik savaitgaliais. Nes vidury savaitės darbai neleidžia.

Atsakyti

Mezgat dailiai

Liniukos daiktas gražiai Liniukai pritinka. Konstrukcija tikrai įdomi, net norisi pakartot. Bet vis dar savęs nemyliu, dėl to įtariu, kad nusivilčiau vaizdu ant savęs.

Todėl kol kas sarąše tik baigtos kojinės, ir... nu net nežinau: bandau save prikalbint neimt nieko naujo, kol nebaigsiu seno. Rexultate nejyda niekas.

Terezzos rūbas tikrai prabangiai atrodo. Tie kampukai anksčiau rodyti atrodo visai iš kitos operos. Ir jojo-norisi kito kampo vaizdo.

Šį savaitgalį LT. Nu bet reikalų :wacko: o laiko tiek mažai... atsinaujino net panikos priepuoliai. Kaip su tuo kovot :hmm: net oras nepalankus

Liniuka, nejautei kaip 18 val tau po langais mojavau? Paskui qqtei mintis siunčiau...

Taigi, reik kažkaip susiimt :B​ 

Atsakyti

Pagaliau ištiesiau kojas. Šiuo metu 4 mezginiai ant virbalų, kurių visų noriu. Tai nusprendžiau baigt greičiausią.

Priedas  received_2261398324159007.jpeg   173,29KB   0 Parsiųsta kartų

Atsakyti

Katuk, važiavai pro mane ir neužsukai? Ot kokia :)​ 

Atsakyti

Katuk, važiavai pro mane ir neužsukai? Ot kokia :)​ 

Žinaūūūū

Nu bet jau nebeturėjau jėgų, nusikalus po visų pirkinių ir lankynų...

Drybsau daba kaip koks bulvių maišas....

Atsakyti

Katuk pas sese buvau tai tavo minciu negirdejau echh

Atsakyti