katuk ne trumpokas, tiesiog jis ji aukstyn pasitrauke kilstelejus rankas nelenda niekas už visus jo pirktinius megztalus ilgesnis
fb yra nuotrauka iš priekio su visom raukšlėm tai ten matosi dar žemyn kiek galima tempt
qqte, tavo mažasis labai į tėtį panašus
nu gal ir ne trumpas tas megztinis.
suprantat, man ne šiaip galva svaigsta.... net nežinau kaip nupasakot tą jausmą. esat kada taip gerokai padauginę alkoholio? kai atsigulus viskas pradeda aplink suktis? kaip tam anekdote, koją nu leist ant žemės reik, kad nesisuktų? nu vat man panašiai. mane nuo staigesnio judesio net užneša šonan, jaučiuosi visiškai nestabili. tikrai kas nors iš pašalinių iškvies išblaivintojus
katuk vaaa butent ir man tip top toks jausmas ir buvo tais pusdieniais
dėl mažojo tai jo panašus, kol nematėt mano brolio nuotraukos mažo taip kad tėčio ne 100 % nereikia čia viso labo koks 89,999
ai ir dar bajeris žiūrinėjo nuotraukas senas savaitgalį, vienoj nuotraukoj pusbrolį mano užmatė, o tas toks nepanašus į mūsų giminę ( šviesiaplaukių mėlynakių) - rudom didelėm akim, garbanotais tamsiais plaukais, tai nuvarė žmogus į veidrodį pasižiūrėjo, sako pamatavau, atrodo čia ne aš bet panašus koks
Labas rytas
Katuk, mano vyrui taip panašiai buvo, tik daug blogiau, tik gulėt galėjo, vos tik atsistoja, tai pykina, vemia, na gryn kaip alkoholikams. Tai net ligoninėj gulėjo, nieko ten nerado, sakė taip būna ir tiek Skysčių palašino ir tiek.
Man praeitą savaitę taip galvą skaudėjo, kad galvojau sprogs, dar ir dabar jaučiu lyg kas likę būtų. Gal reik pasirodyt jau gydytojui
Šiandien dar vieną miniaką baigiau merininį iš mūsų parduotuvinio merino, toks fainas siūlas, lyg su elatanu būtų. Klientė vieną jau turi tai taip patiko, kad dar vieną tik kitos spalvos turės Tik kad rodyt nelabai yra ką Tiesiog gilintis gabaliukas
qqte, turbo tai tikrai kaip mašina varai Megztukas ir man susirodė kiek trumpokas, bet čia gal tik foto tokios. Jaučiu, vyras tai laimingas
Kerpenos inspirinis labai laaabai patiko
Qutės megztinis nuotraukoj toks visiškai joks net sakyt nėr ką bet svarbu, kad vyras patenkintas
Galva svaigsta dažnai, kartais smarkiai, žinau dėl ko - tai nekreipiu dėmesio
Vakar sumezgiau megztinio pečius. Čia pasiekimas, nes dvi savaites mislijau kokį kaklo iškirpimą padaryt Padariau banaliai apvalų, kaip visada
pasiguosiu susisukau vakar dundagą
nu tą ryyškią gražią kur iš Ingrigos drakiaus nagų išplėšiau
nu ir gailą megzt...neturiu jokio jam i kompaniją tinkamo siūliuko pridėt, gaila gadint tokias spalvas be pridėtinio skersuoja o užmanymas megzt irgi tokį jokį megztuką reglanu nuo viršaus be jokių mandrumų
kadangi turiu dar 2 dundagos sruogas iš kurių vieną sukau jau pernai, pradėjau megztinį perliuku, nepatiko ir išardžiau, pridėjau prie jos tą smėlinį meriną pamezgiau mėginuką, skersavo vis tiek bet išdžiūvęs parėjo į protą....bet tai neapsisprendžiu ką megzt iš jo, jetus jetus net miegojau blogai per tas dundagas
tai va gal sakau kurios drakius turi kokio merino pavasario žalumos ar šiaip žalios ne tamsios ir norėtų mainyt pvz į navy spalvos kažką iš ditekso nu nes liko nuo sesės kišenėtosios, kur pritaikyt nesugalvoju, o prie tos dundagos man per tamsus...