Labos
Liniuka, koooks fainas . Konstrukcija tai joooo , idomi idomi, labai geras modelis. Ir turbut buvo ne nuobodu megzt, ne taip kaip mes ipratusios . Traukiu i savo noru sarasa.
Liniuka, ar tik nebusi užnešus naujo viruso... Labai smagus megztukas, bijau jau garsiai sakyt, kad noriu, nes mezgu kaip vėžlys.
Spinta itraukta ir į mano dienotvarkę, vakare Oktoberfest Hamburge su traukiniu planuojam aplankyti, jei dar kvapo užteks po spintinių reikalų.
Dienotvarkės nenusirašinėju. Stovi ant lyginimo lentos medžiagos po kažkurio kelių lentynų pasitvarkymo ir prašosi susiuvamos kas į paklodes, kas į užvalkalus. Bet aš mezgiau, kaupdama ryžtą joms. Paskui jau nuėjau, truputį pradėjau ir pamačiau kad pietų metas, tai sriubą verdu. . Mano spintos irgi nesupyktų patvarkytos ir dar daug kas, bet būsiu patenkintas jei kiek tas medžiagas susiūsiu ir bent grindis prasisiurbsiu po siuvimo.
Busbus
Liniuka ar tu tikrai is cotton merino ar is cotton woolo mezgei?
Viskas, bus naminis savaitgalis, megsiu, tvarkysiuos spinta..nu trumpam pas sese kavos uzsoksim vaiki priduosim
Nu net susimėčiau Jo visgi iš cotton woolo to iš narplioju.lt.
Mes šiandien po miestą malėmės, kilimus pirkom, tai jau namų tvarkymui jėgų neliko. Kepu picą ir eisiu megzt. Tik dar nežinau ką... Vėl kūrybinė krizė.
Labas,
Tai kaip ten raugo vakarienė - bus? Antradienį?
Nori Liniuka, qqte ir Lace? Ar dar ką pamiršau?
Sėdžiu ir mezgu, nors reikia kitokius darbus daryt.
Aš raugo noriu, bet antradienį niekaip negaliu - vaikus pas skirtingus gydytojus suvežiot turiu
o man tas Liniukos megztukas Labiausiai tai tas stačiakampis priekyje kliūna, man iš karto asociacija su seilinuku. Bet gi ne man mezgė, man ir neturi patikti
Mano dienotvarkė šiandien nenusirašyta, du didelis nemalonius darbus nudirbau - židinį iškuopiau, stiklą iššveičiau ir orkaitę su visais trigubais stiklais išvaliau.
Nežinau ar megsiu šiandien, o gal ir artimiausias porą savaičių. Vėl riešai skauda, protinga būtų pasaugoti.
Liniuka, gi buvai rodžius tokį poilgį lyg susegamą iš Cotton wool dvigubo, kad ketinai megzt? Kiek tau suėjo siūlo į jį?
Dienotvarkėje buvo mažas pasitvarkymas, milžiniškas apsipirkimas maisto, bus gaminimo nemažai, jautį džiausiu, guliašą virsiu, kokį slyvų pyragą kepsiu...Brolis atvažiuoja į koncertą, tai kalakutą 20 kg atveža ( perku, jeigu kam reikia, tai galima užsisakyti, 5 EUR 1 kg), reiks vyrui tvarkyti, bet man sugalvoti kokiais gabalais. Ar dar turėsiu jėgų megzt, bus matyt. Ryt klasės išvyka miške su laužu...
Niuma o tu ką, ne žygy?
Aš spintą susitvarkiau (jau žiemines megztas suknias išsitraukiau) vyrui lašišą pakepiau, vaikiui kepsniukus užmaišiau, o sau parsineštos picos likučius pasišildžiau...
Kojinės tik atnarą numezgiau ir adata užbaigiau ir kitai siūlus susisukau
Nu visai nespėju megzt va kas iš planų gaunas