Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

O aš siūlau likti prie 100 g iššūkio.Kaip Ryanair su rankinio bagažo spešl reikalavimais, kai visoms menininkėms tilpo po tris mezginius ir po naktinius į nemokamą bagažo ribą.

Atsakyti

katuks, 27 Rgs 2019 - 10:49, parašė: Aš nors kol kas ir ne sąraše, bet man pačiai nepatinka toks gramų ribojimaa. Gal geriau tiesiog 1 vnt? T.y ne trys krepšeliai, o vienas. Viena pora kojinių Arba išvis jokio ribojimo.
O viena pora kojinių tai du rankdarbiai ar vienas?
Atsakyti

PS neribotų swap'ų patirties jau turime. Patirkime NAUJAI. Juk tas ribojimas tik palengvina, ir sukoncentruoja dėmesį į rankdarbį, o ne į ajmajgaaat, mažaaaaai pridovanojau. Atskirkim pirtį, kur ribojimo 100 g nėra, ir galima vežtis belekobelekiek, ir treniruotai megzt per naktį (ania, Barselonistos?).

Atsakyti

PS neribotų swap'ų patirties jau turime. Patirkime NAUJAI. Juk tas ribojimas tik palengvina, ir sukoncentruoja dėmesį į rankdarbį, o ne į ajmajgaaat, mažaaaaai pridovanojau. Atskirkim pirtį, kur ribojimo 100 g nėra, ir galima vežtis belekobelekiek, ir treniruotai megzt per naktį (ania, Barselonistos?).

Aš esu UŽ apribojimą, bet ne gramais. Šiaip tai turiu mintyje vieną idėją, kurią labai norėčiau swapui išbandyti, bet jei bus gramai, tada tiesiog nedalyvausiu.  :unsure: 

Gal apribojimas galėtų būti tiesiog VIENO rankdarbio swapas, galim pridėti žvaigždutę (tekstas smulkiom raidėm), kad jei tai megztas rankdarbis, tada neturėtų viršyti 100g svorio  :D 

Atsakyti

Gadget, Rainieras tam mažam tašiukui apribojimą duoda 10 kg :D nebent pagal plytas skaičiavo. 

Tai mezgimas 100g. Arba  kita laisva kūryba 1 vnt.

Atsakyti

Aš kol kas pakankamai lanksti dėl swapo, bus tie apribojimai, ar nebus.

Bet jaučiu, kad visai visai šalia kažkoks liūdesys tūno, jei tik pradėsiu labiau galvoti tuoj nebenorėsiu nieko. Ir šiaip apima jausmas, kad swapo nebus.

Norinčių nedaug, o dar sąlygos kam netiks vienos ar kitos.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kerpena: 27 rugsėjo 2019 - 14:09

Užtat koks nuostabus oras. Ir ruduo jau spalvas po truputį traukia.Priedas  IMG_20190927_172926.jpg   164,03KB   0 Parsiųsta kartų

Atsakyti

Ruduo šiandien fantastiškas :wub:

Vera dar vieną tobulą mezginį sukūrė. Ir megzt smagu, ir rezultatas džiugina. Jos kišenėtas mezgiau 3, šitą True friend irgi tikrai kartosiu.

Priedas  IMG_20190927_184755_resized_20190927_065511479.jpg   253,79KB   1 Parsiųsta kartų

Priedas  IMG_20190927_185009_resized_20190927_065512874.jpg   194,68KB   1 Parsiųsta kartų

Atsakyti

Oho kokia įdomi konstrukcija. Net nežinia, kuria kryptim megzta. Čia tas, kur ten 300 ar kiek akių buvo?

Atsakyti

Man modelis gražus ir smagu, kad patiko tiek, kad net kartoti žadi, vos numezgusi. Jaučiu, kad labai patogus. Bet jau spalvų pasirinkimas toks ne mano :D.

Atsakyti

Kerpena, 300 tai čia baikis :D Čia buvo virš 600 :) Mezgasi iškart ir priekis, ir nugara. Šonai susimezga atvirom akim 3 needles bind-off.

Restar, aš irgi spalvas kitas būčiau rinkusis :D​ Nu ale tik tokių cotton merino prisipirkus turėjau. 

Atsakyti

Liniuka suuper

O man spalvos kaip tik labai  :super: 

As biski pamezgiau bet kazkaip be meiles

Susijungem muzikos visokios sabo jaunystes laiku ir dar senesnes ir linksminames, nostalginames

Vaikasaplink laksto ir reikalauja dar ir dar Masytes Laisvės ir panašių ( pvz Narkutės raudoni vakarai..nu patriotas auga)

Atsakyti