Einu, antrą kartą užsirašysiu!!!
Pramiegojau mažumą, nes... Ištiko megztuko kūno susiuvimas.
Nebūdinga Liniuka prakalba😁
Sąžiningai, vakar svarsčiau ilgai, kad gal užsirašyt, idėjų lyg ir turiu, laiko irgi...
Gal sakau, kokią temą sugalvit? Ar bent jau pageidavimų koncertą uždaryt
Ir neduot man Gadget trečiąkart
Bet dar neapsisprendus. Nebent mano balsas būaų lemiamas įvykti swapui. Tada galit rašyt netneklausę
Gal rimtai biškį pasidiskutuojam, kas neramina ar nervina swapo metu, kad nuimti kiek įtampą. Man asmeniškai ne itin smagu, kad kai kurios išlenda tik swapo metu... Taip pat gausūs perkami prabangūs priedai, ypač pernai kažkaip sutrikdė, nes nutolo nuo 1 iki 100 g numegzto daikto ar kitokio rankdarbio... Ir aš visada už temą, tada pasirinkimo ratas susiaurėja. Tai iš principo už swapą, bet man reikia daugiau apibrėžtumo. Dėl to ir dvejoju, nes bijau, kad su savo nervais ir įtemptu grafiku galiu persitempti lygioj vietoj be jokio reikalo...
Rodos ir nebuvo Barselonos, nes ir nervinis dantų skausmas ir peties grįžo ir žandikaulio įtempimas. Kažkaip galvojau, kad gerasis poveikis ilgiau laikysis....
Su 100 gramų iššūkiu tikroms mezgėjoms sudėtinga nes negali žinot iki galo, ar nepritruks kokio 1 gramo, o pritrūkus kažin ar pulsi gamint iš naujo, jei daiktas pavykęs.
Dėl priedų kiekio tai pritarčiau visiškai, nu bet čia vėl suveikia indidualiai tie nusistatymai, gi žmonių prie meno negali spraust į rėmus