Katukas detektyvė Nieko įdomaus, tik dar vienas naujas darbas Na bet jau norėčiau ilgam Tai va grįžau į miestą.
Keliauninkės -sveikos pargrįžusios-su sėkminga kelione!
Gadgetaitei linkėjimai!
Pagaliau išsivaliau džiakuzę. Nors nelabai suprantu, kam bute ji reikalinga, daug geriau būt elementarus dušas. Kai paleidi, tai atrodo, kad visas namas kartu prausiasi nu bet -turiu-reikėjo dezinfekcijos procedūrą pravest ir galėsiu džiakuzintis
Laabas
Aš tai dar be amo nuo visko, sunkiai randu žodžių nuo to fainumo. Merginoms ačiū už dovaną, už kompaniją ir už fantastiškai praleistą laiką
O to juoko iki ašarų tai tikrai jau buvau pasiilgus, atgaivina geriau už visokius spa
Einu miegot. Arba megzt į lovą.
Liniuka, aš irgi, matydama kaštonus pro langą žydinčius, buvau suabejojus, ar tas anas darbas turi ofisą centre, ale detektyvo toliau nevysčiau . Ale tur ir greita. Dabar patenkinta jau? Gal su vyru tam pačiam darbe dabar? ir sriubos tau patogios centre bus, ane?
Gadget paaugliukę, ale labiau pačią mamą - su gimtadieniu .
Katuk, nu tai tu prabangiai čia. O rimtai, dušo ar normalios vonios neturi?
O vaikščioti visur pėsčiom visai neblogai, ypač, kai nereikia kalnų prekių nešiotis, tik kokį butelį tarp kojų (Qqute ) ir rankinuką su pinigine bei telefonu.
Sveikos sugrįžusios. Labai smagu girdėti, kad jūs tokios laimingos.
Restar, neilgai aš dar čia, tik savaitę, bet įspūdžiai puikūs, dar niekada tokioj darbo atmosferoj nesu dirbus. Vienintelis iššūkis tai absoliučiai nauja sritis - IT Na bet kaip ten apie tuos pirmus kartus - esam jauni tol, kol yra pirmų kartų
Qqte, ir aš: Einu miegot. Arba megzt į lovą.
Mama sakė, šiandien dar tavęs nelaukiam, eik ilsėtis. Nereikia Emilio dar parsivežt. Noriu miegot. Ir megzt. Ir reik patikrint, ką primezgiau vakarais su vynu nesimatuodama - #turibūtgerai.
Liniuka, spartuolė su darbais
Ai, mums klausimas iškilo- ar pirtis toj pačioj vietoj - kubilą mums skolingi, ar kitur? Gal reik klaust pirties laisvų savaitgalių ir skaičiuot pirmais antrais, kas kada galim
Paskaičius, kaip jūs mažai miegojusios ir kaip žadat eit į lovas, taip mane miegas suėmė, vos sėdžiu.
Vynas ir naktinis mezgimas skaičiavimui nesutrukdė- gula, kaip čia buvęs. Labanakt ( jau dvi valandos kaip einu miegot..... )
Sveikinimai Gadget
Nu ir aš nulėkiau bigan vaikį biškį apipirkau smulkme..jau lovoj su kojine ant virbalų ir teta Olia planšetėj. Kojinę kelis kart jau znt skirtingų virbalų permezgiau
Visa sekta apsvaigusi jutrijų kelione
Gražu.
Kada megzt?
Mano sekama madinga moteris apibendrino Milano mados savaitę: žvyneliai bus ir pavasarį!!!! Ta proga kaip tikra gyvatė glostau žvynuotą sejuoną. Megztukų NIEKAS NENUMEZGA...