Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Pakuojamės. Iš viešbučio 4,30 ryte pajudėsim. Turbūt neapsimokės net miegot :D dar bifkį vyno, bifkį pamezgimo laukia...

Vyro prašiau iš oro uosto mane susirinkt ir dar striukę atvežt- iš 28 karščio grįžt ne juokas. 

Kelionė- nereali. Nėr ką sakyt ir komentuot. Aišku, kaip studentui vienos dienos pritrūko... o gal ir ne vienos- drąsiai kartočiau vėl. Sekta yra jėga savo gyvu bendravimu ir tokiom galimybėm- susiburt, pamatyt, pažint, pabendraut, kaifuot nuo gyvenimo akimirkų. 

Atsakyti

Ristina, kaip tik pirkom lova. Ir lyg mačiau kad ir surinkta gali grąžinti, tik jie tada ne 100 proc sumos grąžina. Be to gi tu gali kreiptis, kad trūksta dalių... Visose įmonėse to būna, ir labai daug.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ramintas: 25 rugsėjo 2019 - 03:01

Niuma, man pavydu ir karščio ir mezgimo ir pabendravimo ir apskritai pabendravimo mezgant

Atsakyti

Ristina, tikrai nepalik taip. Susiskambink ar parašyk ir tikrai paspręsit. Ikeja ne koks garažas :) O kad žinotumėt kaip griežtai jie savo tiekėjus ir gamintojus kontroliuoja :B

Man rytiniai ledo gramdymai nuo lango nebebaisūs, nes į darbą vežioja vyras :D​ 

Atsakyti

Liniuka-nu man įtarimas toks, kad vėl.darbą pakeitei :hmm: vaizdas į Nerį.... vyrui lyg ir nepakeliui.

Ar vyras pakeitė? O gal vyrą???

Labas rytas

Numezgiau vieną kojinę :B kasdien bus gerai. Siūlai padryžinti, ir ką- jau tris mazgelius radau :B pirkti iš narplioju.lt, kažkokie Katia

Gyvenimas centre džiugina judėjimo galimybėm.  :victory2:​ 

Atsakyti

Laba diena!!

Maniakės skrenda ir miega ar visgi mezga, kaip manot?

Vakar dienos stebuklingą gražumą net pafilmavau, kaip gera buvo. Sustojau kasdienio kelio vidury ir  :wub: 

Beje, mano didelei dukrai proga šiandien!!! Ir man!!!!

Atsakyti

Katuk, netipiškai daug vaikštai ar sėdi kamščiuose?

Atsakyti

Gadget-gimtadienis? Kaip greit tie vaikai užauga....

Atsakyti

Katuk, netipiškai daug vaikštai ar sėdi kamščiuose?

Vaikštau gi! Viskas ranka pasiekiama. O ir oras šiltesnis :D pvz šiandien ryte +7 :P​ 

Atsakyti

Taip, gimtadienis ;)

Atsakyti

Iš 22 laipsnių parskrist pas jus-mus šaltį buvo sunku.

Miegojom :) šiek tiek mezgiau, ale greit nusileidom. Viej 11 val, 10.30 jau buvom vietoj. 

Gadetaitei sveikinimai gimtadienio proga.

Restar, parodyk, kokią mes estę Aną oro uoste matėm, a? 

Atsakyti

Sveikos,

kadangi reporterės transliavo į visas puses viską iš mūsų kelionės, tai, aš, kaipo prigimtinė protestantė, tiesiog mėgavausi kiekviena akimirka, nes telefono/kompo/FB ir SM namie bus sočiai, kaip gelbėjimosi rato nuo kasdienybės :)

Bet buvo gerai. Taip gerai, kaip net negalėjau įsivaizduoti. Kažkaip visai neblogai suderėjom, man regis, dėl nieko nesiginčijom, pamatėm kiek norėjom, o gal ir daugiau, kilometrų primynėm iki pūslių. Ypač vakar. Ale prisiminus vakardienos žygius, vėl norisi prunkšti iš juoko (gyvai, tai kelis kartus kračiausi iki ašarų), tad kiekvienas kilometras to vertas, nes be jų nebūtų TOKIŲ prisiminimų. Be tų kilometrų ir QQutei liežuvis nebūtų susipynęs, ir nebūtų gimęs genialus posakis "aš viską darau", kuris mums daug pasako, ir vėlgi - kaskart ima žvengas :)

Visą laiką jaučiausi kaip kokia studenčiokė, kuriai nei namai, nei šeima rūpi... Išties tos prabangos aš ... visai neturėjus beveik. Neskaitant darbinių kelionių. Bet ten to džiaugsmo mažai, nes paprastai būna nuobodus darbas. O čia nuo ryto iki vakaro - pati sau, su linksma chebra - eini kur nori, darai ką nori ir nuolat išsišiepus, o dar saulė, vaizdai ... ech, pati sau pavydžiu (irgi kultinė frazė :D). 

Lėktuve nemezgiau, nes nuolat sviro galva, vos nepamečiau paso (tiksliau buvau pametus po kėde, tai gerai, kad apsigraibiau prieš išlipant...) Eičiau ir dar pamiegots, bet vyras prisakė santechniko skambučio laukt :).

Niuma, kadangi Ravelry neveikia, tai parodysiu jos blogą: http://kuduja.blogspot.com/. Aš ne vieną mezginį pagal js aprašymus esu mezgusi. Ji kalba lietuviškai ir MZ kasmet koką mesgimo pamoką padaro, tiek niekada nesu buvusi. Bet neakivaizdžiai ją seku.

Atsakyti