Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Šarange, glėbys linkėjimų :4u: būk laiminga! :4u: 

Atsakyti

Šarange,

sveikatos!!!!! Su Tavo diena!!! 

Atsakyti

Šarange, sveikinimai. Linkiu vežimo sveikatos  :4u:​ 

Atsakyti

Labos :4u:,

Šarange, su uogienės diena :4u:, noriu palinkėt sveikatos ir dar kart sveikatos, dideliausi linkėjmai :4u: .

Atsakyti

Šarange, su praėjusiu gimtadieniu :4u:   sveikatos :4u: :4u: :4u:

Atsakyti

Kas čia per tyluma šiandien :hmm: Eikit į sąrašus registruotis :)

Koks gražus ruduo :wub: Negaliu atsižiūrėti į Nerį ir jos spalvotas saulės nušviestas pakrantes :wub:​ 

Atsakyti

ruduo gražus.. bet rytais tirpdyti mašinos stiklo  dar taip nesinori... :huh2:  Jau ne šalna, o šaltis rytais,  paliktam kieme kibiriuke vanduo užšalęs ...

bet kiek sergančių aplink  :blink: ... kažkoks virusas, matyt...

Atsakyti

aha tylu čia :)

o aš mėginuką 5 nr virbalais pasimezgiau :) gražus... rudeniškos spalvos ir manau šildantis bus :)

Atsakyti

Sveikos :4u:

Aha, mano vienas bernas jau antrąkat serga :blink: jau net neatmenu, kada taip yra buvę.

Nėr ko per daug pasisakyt :D
Pagaliau radom bendrą sutarimą, ir parsitempėm baldų vienam kambariui iš Ikejos  :huh2:  :oh: Manau, daugiau nieko iš ten nepirksiu. Nebent kokias smulkmes. Trūksta dalių :frusty: už kaikurias buvo sumokėta ir nėr. O tikrino dvi pardavėjos. O kai ko neįtraukta iš plano į pirkinį  :oh: Vienu žodžiu  :B 

Ir truputis vaizdų. Pabodęs, bet neužmirštas ratukas :rolleyes:
Nuotraukos nerauk rūtų ir lelijų :B :D

Priedas  015.JPG   637,5KB   0 Parsiųsta kartų
Priedas  3.jpg   509,01KB   0 Parsiųsta kartųPriedas  2.jpg   541,1KB   0 Parsiųsta kartų

Atsakyti

Ristina- viska ka pasiemei galima grazinti ir dar gauti kompensacija uz ju klaidas :) tik reik tinkamai moket panendraut :)

kažkas tarp diplomatijos ir man jau vakar reikėjo. :)

Atsakyti

Kad jų taisyklėse parašyta, jog baldas turi būti "nerinktas". Tai net nesigilinau.

O apie lentynų/durelių trūkumą paaiškėjo tik surinkus spintą :huh2:
Už ką nemokėta ir nėra, tai :irnesakyk: bet už ką sumokėta - abydna :huh2:

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ristina: 24 rugsėjo 2019 - 20:19

Aš vasarą žaidžiau IKEA LEGO ;)

Atsakyti