Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Sveikos

Oho koks produktyvus rytas  :clap_1: 

Atsakyti

labas rytas

mezgat sakot... neblogai mezgant. vyriokai šaunūs, gražūs, mezginiai tinka. mažuliukas kūrinukas  irgi :wub:

nus ką.

patarkit protingieji kurmiai

sukasi galva. taip neblogai. kiekvienas judesys gresia nugriuvimu. nieko neskauda. yra taip buvę jau prieš kokius 5 metus, praėjo po trijų dienų taip pat staigiai, kaip ir prasidėjo.

nu ir aišku, pas šeimos gydytoją šiai savaitei laisvų priėmimo laikų nėra :oh: tik karščiuojantiem ir su skausmais. ką daryt? kur kreiptis? mirt gal nemirsiu, nu bet sunku elementarius veiksmus atlikti. realiai net nežinau, čia pas neurologą reik eit? vistiek gi siuntimo reik, į skubų priėmimą važiuot? nu bet rimtai gi ne ekstra atvejis. apsimest, kad karščiuoju? žodžiu, sėdėt ir laukt, kuo baigsis...

Atsakyti

Qqute, gerai atrodo tas megztinis. Ir rankovės ne per siauros. Gal jei aiškesnė nuotrauka būtų, labiau matytųsi prie ko kabinėtis.

Mano vyriškiui matyt irgi panašios formos bus, nes irgi pradėjau reglaną. o tu kaklą kaip formavai? lyg kažką sriuboje pasakojai.

O tavo greičiai tai tikrai kosminiai.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kerpena: 07 kovo 2017 - 09:07

labas rytas

mezgat sakot... neblogai mezgant. vyriokai šaunūs, gražūs, mezginiai tinka. mažuliukas kūrinukas  irgi :wub:

nus ką.

patarkit protingieji kurmiai

sukasi galva. taip neblogai. kiekvienas judesys gresia nugriuvimu. nieko neskauda. yra taip buvę jau prieš kokius 5 metus, praėjo po trijų dienų taip pat staigiai, kaip ir prasidėjo.

nu ir aišku, pas šeimos gydytoją šiai savaitei laisvų priėmimo laikų nėra :oh: tik karščiuojantiem ir su skausmais. ką daryt? kur kreiptis? mirt gal nemirsiu, nu bet sunku elementarius veiksmus atlikti. realiai net nežinau, čia pas neurologą reik eit? vistiek gi siuntimo reik, į skubų priėmimą važiuot? nu bet rimtai gi ne ekstra atvejis. apsimest, kad karščiuoju? žodžiu, sėdėt ir laukt, kuo baigsis...

man irgi sukasi...aną kartą buvo labai kraujas sutirštėjęs,dabar tikiuosi,kad irgi.tai kardio aspiriną vėl susiradau,geriu.nes jaučiuosi kaip koks svirdulys...

Atsakyti

Nu su tais galvos sukimaisis  tai nejuokinga kažkaip..esu turėjusi pora kartų po pusdienį tokį jausmą, eina sau daugiau nenoriu.

bet man tai praėjo savaime aciu dievui...

laikykis katuk

Olaiva o aspirinas padeda tau?čia del tirsto kraujo taip darosi?

Kerpena tai rankovės ir nesakiau kad per siauros, jos per plačios ties pažastim, va ten meta raukšlę. kitur susiaurinau tai nieko

kaklą trumpintom eilėm paformavau, bet pasirodė mažoka (lyg 6 apsisukimai buvo) tai dar paskui atskyrus rankoves nugarą pamezgiau 6 eilutes dar ir vel prijungiau prie priekio, lyg ir užtenka dabar

nu bet išskalbus kaip pats mezginys pagražėjo eina sau, pasigirsiu bet čiupinėjau čiupinėjau..o tada supratau kad niekas ir nepagalvos kad ranku darbas :) nuotrauka išplaukus tai nesimato nieko :D

Atsakyti

man irgi sukasi...aną kartą buvo labai kraujas sutirštėjęs,dabar tikiuosi,kad irgi.tai kardio aspiriną vėl susiradau,geriu.nes jaučiuosi kaip koks svirdulys...

:console: :friends:

nu namie turėjau to cardio aspirino... gal kol kas paprasto įkalt :hmm: kažkiek paskystins

Atsakyti

Nu su tais galvos sukimaisis  tai nejuokinga kažkaip..esu turėjusi pora kartų po pusdienį tokį jausmą, eina sau daugiau nenoriu.

bet man tai praėjo savaime aciu dievui...

laikykis katuk

Olaiva o aspirinas padeda tau?čia del tirsto kraujo taip darosi?

Kerpena tai rankovės ir nesakiau kad per siauros, jos per plačios ties pažastim, va ten meta raukšlę. kitur susiaurinau tai nieko

kaklą trumpintom eilėm paformavau, bet pasirodė mažoka (lyg 6 apsisukimai buvo) tai dar paskui atskyrus rankoves nugarą pamezgiau 6 eilutes dar ir vel prijungiau prie priekio, lyg ir užtenka dabar

nu bet išskalbus kaip pats mezginys pagražėjo eina sau, pasigirsiu bet čiupinėjau čiupinėjau..o tada supratau kad niekas ir nepagalvos kad ranku darbas :) nuotrauka išplaukus tai nesimato nieko :D

Atsakyti

man kai sukosi pernai,tai aš pas šeimos gydytoją nulėkiau.padarė kraujo tyrimą ir pasakė,kad labai tirštas kraujas,hemoglobinas iš viso sukilęs buvo.daug skysčių,laaabai daug dvi dienas gėriau,ir tą aspiriną mėnesį.tikrai pagerėjo.dabar matyt vėl negeriu tiek,kiek reikėtų...

Atsakyti

Ooo, kiek šaunių vyrukų, gražiai papuoštų  :wub: 

Kerpena, jaučiuosi, lygiai, kaip tu- jėgų nerasta visiškai, lyg sutrintas sutrintas skudurėlis....Temperatūros nėra, skauda galva, kažkiek gerklę, pakosčiu...Jau šiandien į darbą nebėjau, nes fiziškai nesugebėsiu nuvairuoti....Vakar vos grįžau, net porakart sustojus buvau...Matyt, virusas čia toks....

Man irgi pradeda svaigti galva...prieš gerus metus visai į šonus mėtė, pykino... dabar vėl prasideda...Ir taip bus, nes yra pakitimų sprande ir smegenyse...Kai tik užspaudžia spranda, ir prasideda....Reikia  man organizuotis masažą, pagerti smegenų kraujotaką gerinančius, kol visai neįsisvaigo...

Bet tai kiek sniego  :blink: , gatvės nevalytos, eiti iki poliklinikos nėra jėgų, pravažiuoti sunku...

Atsakyti

Jo pastebėjau skysčių kai trūksta hemoglobinas aukštesnis būna

man tai galvą kelinta diena skauda

ir vaikis vakar iš mokyklos grįžęs skundėsi kad skauda

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo qqte: 07 kovo 2017 - 09:30

na, aš skysčių mažokai geriu, bet nesakyčiau, kad jau visai mažai. pagersiu dabar be saiko :D

qqte, turbinė tu tikrai. megztukas tikrai neblogas, gal kiek trumpokas, nes kilstelėjus rankas gali kokie tai asmeniškumai išlyst :D

Atsakyti

Aš apskritai mažai geriu, bet natūraliai aš nenoriu ir man nuo to nieko nesidaro :D Man kartais, labai retai, žemė slysta iš po kojų dėl per žemo spaudimo....

Atsakyti