Lace, tik dukrą elniukę matau iiii
PS oro uoste nusimato sriuba/kava prieš skrydį.
Turėčiau būt apie 15 val.
Dar netikiu, kad skrendu. Bus tikros atostogos. Trys savaitės buvo įtampoj.
Tai kada jūs skrendant? Jau šį savaitgalį?
Ryt išskrendam
Oi kaip jūs čia be didesnio šurmulio, šast ir jau net ryt mezgiminės, bendramintinės atostogos!!! Labai džiugu už jus, linkiu pačių geriausių emocijų!!!
Šurmuliavom pavasarį, kai kvietėm prisijungt. O dabar tarpusavyje .
Lace, tobulai, kaip visada .
O Trešnia vis stebina - tiek keapšteliojimosi , kantrybės, fantazijos. Tu pagal užsakymus neri ?
Geros kelionės Reikia kitą savaitę vakarinę sriubą įspūdžiams aptart susiorganizuot.
Man jau atostogų režimas- pakeliui į Vilnių.
Viliui palikau kepsnius baigt kept. Vyras mažių išvežė pas mamą. Ramu.
Trešnia, tavo darbeliai žavingi
O aš... O aš... O aš savo diddarbį baigisiu. Jei ne šiandien, tai ryt garantuotai.
as vakar medvilnini dryziu baigiau, iki pat pat paskutinio siulgalio. uzteks tik rankovems susiut ir bus nulis siulo likutis siemet vat taip nusimezgiau 4 plonus medvilninius megztukus , daugiausia 3/4, ar iki alkuniu rankovemis. visu siulai popigiai pirkti nauji, bet padevetu pardese, uz popigiaiskas kainas. nu kaip nepirkt, kai geru firmu medvilnes 50 gr koks 30 cnt tekainuoja kiekiai pusemegztukiski, tai ir dryzinau as juos
ir ant virbalu iskart uzsoko rugiageliu spalvos 100% vilna. gal nesugraus ji manes. isskalbtas meginukas tai visai svelnus , tik mezgant siulas toks "kacmyrelio nuo rogiu" malonumo
Lusasita o vaizdų?
Įsijungėm šiandien jau šildymą, bet kol prišils namai, tenka megzt su pleduku.