Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Lace, tik dukrą elniukę matau  :wub: iiii :angel2:​ 

Atsakyti

PS oro uoste nusimato sriuba/kava prieš skrydį.

Turėčiau būt apie 15 val. 

Dar netikiu, kad skrendu. Bus tikros atostogos. Trys savaitės buvo įtampoj.

Atsakyti

Tai kada jūs skrendant? Jau šį savaitgalį?

Atsakyti

Ryt išskrendam :)

Atsakyti

Oi kaip jūs čia be didesnio šurmulio, šast ir jau net ryt mezgiminės, bendramintinės atostogos!!! Labai džiugu už jus, linkiu pačių geriausių emocijų!!!

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kapseika: 21 rugsėjo 2019 - 01:00

Šurmuliavom pavasarį, kai kvietėm prisijungt. O dabar tarpusavyje :).

Lace, tobulai, kaip visada :4u: .

O Trešnia vis stebina - tiek keapšteliojimosi , kantrybės, fantazijos. Tu pagal užsakymus neri ?

Atsakyti

Geros kelionės :4u:​ Reikia kitą savaitę vakarinę sriubą įspūdžiams aptart susiorganizuot. 

Atsakyti

Man jau atostogų režimas- pakeliui į Vilnių.

Viliui palikau kepsnius baigt kept. Vyras mažių išvežė pas mamą. Ramu.

Atsakyti

Trešnia, tavo darbeliai žavingi  :4u: 

O aš... O aš... O aš savo diddarbį baigisiu. Jei ne šiandien, tai ryt garantuotai.  :yahoo: 

Atsakyti

as vakar medvilnini dryziu baigiau,  iki pat pat paskutinio siulgalio. uzteks tik rankovems susiut ir bus nulis siulo likutis :)  siemet vat taip nusimezgiau  4 plonus medvilninius  megztukus , daugiausia 3/4,  ar iki alkuniu rankovemis. visu siulai popigiai pirkti  nauji, bet padevetu pardese, uz  popigiaiskas kainas. nu kaip  nepirkt, kai geru firmu  medvilnes 50  gr koks 30 cnt tekainuoja :D  kiekiai   pusemegztukiski, tai ir dryzinau  as juos :)

ir ant virbalu iskart uzsoko  rugiageliu spalvos  100%  vilna. gal nesugraus ji manes. isskalbtas meginukas tai visai  svelnus , tik mezgant siulas  toks "kacmyrelio nuo rogiu" malonumo :D

Atsakyti

Lusasita o vaizdų?

Atsakyti

Įsijungėm šiandien jau šildymą, bet kol prišils namai, tenka megzt su pleduku. 

Atsakyti