Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Priminei man, kad ir aš seilę varvinau į šitą knygą, MZ esu varčius. Bet turėt dėl turėjimo man šuo metu neaktualu, nes knygos namie niekur nebetlepa, o aš jų nelabai ir naudoju.

Aš die vi nu knygas su gražiom foto,o jei dar tai mezginiai , mmm

Ir noriu ta brioche šiemet išbandyti

Atsakyti

Noriu jau seniai išbandyt :). Ir esu numačiusi netgi modelį artimiausią. Ir gal net išbandysiu....

Vaikystėj, kai mama mane nusivesdavp pabūti į bilioteką (ji ten dirbo), nuvesdavo mane į ramiausią kambarį, kur būdavo tie visi stori gražūs albumai sudėti, tai kol dar neskaičiau labiausiai juos ir vartydavau - visokias enciklopedijas, raudonąją knygą, įsiminiau S.Krasausko albumą.... Paskui suskaičiau visą vaikiškų knygų lentyną, tada perėjau į suaugusiųjų kambarius :).

Atsakyti

Vaizdas pro langą. Visai gamtai galva susisuko... 

Priedas  IMG_20190920_123726.jpg   265,91KB   0 Parsiųsta kartų

Atsakyti

Liniuka aga pas mus irgi toks yra :) šalia byrantys kaštonai jau o per viduri toks nususėlis žydintis :D

Atsakyti

Tai vasarą jiem buvo per karšta...vandens negavo laiku, vat dabar ir atsigavo

Užėjau dar vieną naują parduotuvę. Visokiausių rankdarbių. HobyMarket vadinasi. Siūlų gal kokia 10 lentynų, bet dauguma akrilai. Yra ir Troicko, yra ir ožkos. Yra visokių rankdarbinių įdomių, skrybėlėm, rankinėm.  VIrbalai Prym ir Gamma. Nu iš bėdos be įrankių neliksiu :D 

Bet parduoruvės didumas... tokio standartinio Lidlo dydžio. Man apskritai klausimas, kaip tos visos pardės išgyvena. Nes pvz batų parduotuvių tai melejonas. Pvz tam senajam Akropoly vienam aukšte suskaičiavau 6. Dar yra viena bendra rūbų-batų, ir viena telefonų. Avalynės kalnai, pagrinde kinietiška. Kitam aukšte dar trys ur dar vienam aukšte 4. Tai vat kas ją perka ir kiek nuperka...nes kitoj gatvės pusėj dar vienas prekybcentris, kuris nenusileidžia batinių skaičiumi. Ir už.kelių.namų dar du centrai, kurių vienam praktiškai visas aukštas yr avalynės galerija.

Atsakyti

Aš Restar, esu anoniminė siūloholikė, šianden pirkau siūlų ir virbalus  :B . Jeigu rasiu dar vienus virbalus (bambukiniai su valu), tai pasistengsiu išsiskirti iš trijulės ir megsti ne kojines :).

Atsakyti

Et pranešiojau ir aš šiandie kašmyrus😍 šiandie, prieš uzklumpant rudens darganoms, daviau paskutinį šansą savo rožinėms kelnėms, o kadangi rytai jau vėsūs tai apsibabutavau šaliu, dar rudenį buvau tokį baltai rožinį elementorišką nusibrūžinusi. kas gerumas daiGtooo, o jau komplimentų prisirinkau, kad net susinepatoginau ar tik nepersipuošiau🤭

Ir dar prisiminus Lusasitos kašmyriuką, turiu ir aš vieną tokią sėkmės istoriją. draugutė pravalė spintą, sako parodyk savo krikštadukrai, gal ras ką tinkamo, o ten fantastinis kašmyro komplektukas - berankovė palaudinukė ir megztukas, dar su etiketėm!!! Mano laimei paaugliukės tas daiGtas visai nesudomino😀

Atsakyti

Ateinu alyvuogių megztuką parodyti.  :rolleyes: Ilgokai teko su Aušra pasiderėti, kad pabūtų už "manekenę"  :oh:

6_medium2.JPG

4_medium2.JPG

9_medium2.JPG

10_medium2.JPG

Atsakyti

Lace, fantastiška spalva.

Ir dukra gražuolė

Atsakyti

Lace, fantastiška spalva.

Ir dukra gražuolė

Už spalvą tai visi nuopelnai Vinciui  :wub:​ 

Atsakyti

Labu  :4u: as siandien nusliauziau ryte i darba vos pora valandu pamiegojus, o tai visa nakti taip gerkle skaudejo kad nezinojau kur detis.. pabuvau puse dienos ir isejau nebegalejau  :huh2: tai nusipirkus parecetamolio tirpstancio paskalavau gerkle dabar geriau :unsure:

uztat atnesu procesa savo mezgamo saliko bandymo, ir rubelius katino busimo  :rolleyes:

Pridėta:

Atsakyti

Trešnia, tavo šalikas toks mano spalvosssss  :wub: 

Restar, aš tai ne anoniminė. Bet malonu pažint atvirą ir jukią moterį. PS oro uoste nusimato sriuba/kava prieš skrydį.

Atsakyti