Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Ar siunčiate į užsienį :flirt2:  :D​ 

:D

Atsakyti

Intensyvi diena.

Ristina, važiavau pro tave šnd, bet su nemezgančia ir mezginiais nesidominčis kolege- nebuvo kaip užsukt. Pagėgius lankiau.

Dar spėjau kuprinę papirkt. Susirinkime sudalyvaut, daržely su vaiku pašokt ir meną iš medžių lapų suklijuot, kotletų prikept, Chekiną pasidaryt. Relaxuoju vonioj, beg dar vidurinį suruošt į ekskursiją rytdienai reik.

Apie mezgima galvoju... Praktiškai kažin ar įvyks.

Olaiva, kaip supratau, mėlynumų, žalumų pasiūlos nebuvo? Man nereik, ale.. gal drakiui reik :D 

Atsakyti

Olaiva, kaip supratau, mėlynumų, žalumų pasiūlos nebuvo? Man nereik, ale.. gal drakiui reik :D

Gali būt rami ;)

Atsakyti

Gal kuri pamenat puslapį,anglišką,iš ten knygas mezgimo kažkuri dar siuntėsi,gal Lace? 

Atsakyti

Gal kuri pamenat puslapį,anglišką,iš ten knygas mezgimo kažkuri dar siuntėsi,gal Lace? 

Lace mezgimo knygų niekada nesisiuntė  :mirksiukas: 

pabaigiau alyvuogių megztuką  :wub: 

Atsakyti

Lace mezgimo knygų niekada nesisiuntė  :mirksiukas:

pabaigiau alyvuogių megztuką  :wub:

Na pirštinių latviškų knygą juk siunteisi ;)

Atsakyti

Na pirštinių latviškų knygą juk siunteisi ;)

Pirštinių knygą gavau dovanų  :rolleyes: Fiziškai siuntėsi mano tėvai. Bet visai nebepamenu, kas ten per puslapis buvo.  :hmm:​ 

Atsakyti

Olaiva, radau to puslapio adresą https://www.kriso.lt/  :rolleyes: Bet man neatidaro. Gal jau nebeegzituoja  :unsure:​ Knygos buvo pirkto 2015 metais  :)

Nors ne - atorodo tebėra, radau juos ir FB  

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lace: 20 rugsėjo 2019 - 08:04

Frekė užrodė tą psl  :4u: 

https://www.bookdepository.com/

Aš jau rami :)

Atsakyti

Olaiva, kas tave taip apramino? Ko buvai įsigeidusi?

Atsakyti

Restar, 20 Rgs 2019 - 09:38, parašė: Olaiva, kas tave taip apramino? Ko buvai įsigeidusi?
Pora foto albumų :wub: Ir va šitos noréjau popierinio varianto

Priedas  812jfWRVN3L._AC_SL1500_.jpg   236,9KB   0 Parsiųsta kartų

Atsakyti

Priminei man, kad ir aš seilę varvinau į šitą knygą, MZ esu varčius. Bet turėt dėl turėjimo man šuo metu neaktualu, nes knygos namie niekur nebetlepa, o aš jų nelabai ir naudoju.

Atsakyti