Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Katuk, ir tu siūlų neturi? :) Ar kartu su Olaiva tingi išsipakuoti? Kaip dažnai iki namų planuoji parvažiuot?

Kas pora savaičių maždaug.

O siūlų tinkamų tai aišku kad neturiu. Arba badosi, pūkuojasi arba spalvos netinkamos kūdikiams. Arba kiekis. Noriu kad gautųs toks dovaninis, o ne sau.

Atsakyti

Dažnai, Katuk, važinėsi, tad jeigu nerasi ten vietoje babinų, tai tada LT tikrai rasi :).

Atsakyti

Beje, apie RF, parduotuves ir atsiskaitymus.

Didelė dauguma turi banko korteles telefonuose. Bekontaktis per programėlę. Nuolaidų kortelės taip pat. Aš jau įsitaisiau, ir jau net bonusų prikaupiau

Atsakyti

Buvau su rogėm,tai ir sau prigriebiau bukle nuostabios spalvos...kas megs kažin...

Atsakyti

drakius vakar parsitempe  dvi babinaites, nu bet kodinis zodis ROGES ausis jam atkimso . ko gero  ant rogiu padedamo yra ?

Atsakyti

Ar siunčiate į užsienį :flirt2:  :D​ 

Atsakyti

Kvyyyyyyy

Babinos yra faaaajna. Ryte pasidovanojau sau babinaitės su blizgiukais pramezgimą. Kaaaaaifaaaas

Reikia tuos du raudonus mezgamus pabaigt... Dar Lindex raudonų padorios sudėties megztukų primezgė ir 20 off padarė...

Atsakyti

Olaiva, čiupk aparatą ir paroooooo nuostabią spalvą.

Atsakyti

Spalvitetas smėlio ir pelių,naujo nieko...tik ta bukle tokia ne į temą buvo 

Atsakyti

Gadget sudominai raudonais megztukais iš Lindexo. Ar čia LT matei ar užusieniuose? Tikiuosi, kad yra ir kokios gražaus, ne poppy raudonumo? :D Bet kaip aš neturiu laiko po pardes trintis...

Atsakyti

Priedas  Screenshot_20190919-202512.jpg   200,45KB   0 Parsiųsta kartų

Va toks raudonumas. Yra ir garstyčinių, pilkų, juodų...

Apykaklė just užmegzta kitu kitu mezgimu.

Atsakyti

Matyta G9.

Atsakyti