vakar is tos laimes isskalbiau su visais priedais dabar galvoju ar jis nenesiotas buvo, kas man labiausiai panasu, nes po skalbimo pagrazejo, arba nesiojo koks dundukas, su visu maisiuku ir atsargine sagute. nu toks dundukas, kaip as, kuri isskalbiau su visu maisiuku
Paguldyta kojinė. Grįžtant į tą kelties temą- kulnui galit kelias akis mažiau pasilikt. Ypač, jei iš 4 nesidalina. Bet sakau, mezginys- tamposi. Kažin ar būtų problemų apsiaut.
IMG_20190207_222850_981_medium2.jpg 219,88KB 0 Parsiųsta kartų
Lusasita - nuostabus grobis. Gal tau nereikia?
Niuma - senovinis kulnas tvirtesnis, nes dvogubas mezgasi.
restar, juokauji, as tokioj euforijoj, kad net sunui siandien gyriausi . katram dzin dzi lai tie mano kasmyrai jau vien spalva pakerejo
Lusasita, koks puikus grobis!
Ir tokia prabangi kaina
Gyvos kojinėssss
Screenshot_20190918-200401__01.jpg 106,7KB 0 Parsiųsta kartų
Ajoo, ryte apsiaviau šiltas šlepetes ir nuėjau įjungti šildymą. Šiaip namai šilti, jei tik jų dieną kas nors kruopščiai neišvėdina.
Oi, Lusasita, aš esu tas dundukas, kuris kartais pavaikšto su maišiuku ir atsarginėm sagutėm. Tai jau būna ženklas, kad reikia sakyti STOP.
Šiandien į darbą pasipuošiau šeštadienio pabaigtuku. Nu negaliu atsidžiaugti kašmyru. Kai karšta - nekaršta, kai šalta - nešalta. Foto kol kas nėra. Bet siūlas puikus.
JurgitaK, neišsisuksi, lauksim pasirodymo . Net įlindau tuos kašmyrus apžiūrėt, bet kainos ne kaip Lusasitos gi, tai rankos greit nesitiesia... O ir savų turiu biškį, na, su šilku tik.
As sektiskai kasmyruoju
Hibrida toki is antpeciu ir sukritakaklio
Nu zodziu bus antpeciai su straubliu
O kas pabaigs vaikio mokyklinį?a?
Ar matėt, kad Wooly Rygoj kitoj vietoj parduotuvę atsidarė? Šiandien Instagrame parodė. Aktualu toms, kurios į vietą laiks nuo laiko važiuoja. ;)
Dar ir kitoj, t.y. antrą, ar persikėlė? Instagramo kai nevartoju...