Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

vakar is tos laimes  isskalbiau  su visais priedais :D  dabar galvoju ar jis nenesiotas buvo, kas man labiausiai  panasu, nes po skalbimo pagrazejo, arba nesiojo koks dundukas, su visu maisiuku ir atsargine sagute. nu toks dundukas, kaip as, kuri isskalbiau su  visu maisiuku :D

https://scontent.fvn...1ca&oe=5E38E900

Atsakyti

Paguldyta kojinė. Grįžtant į tą kelties temą- kulnui galit kelias akis mažiau pasilikt. Ypač, jei iš 4 nesidalina. Bet sakau, mezginys- tamposi. Kažin ar būtų problemų apsiaut.

Priedas  IMG_20190207_222850_981_medium2.jpg   219,88KB   0 Parsiųsta kartų

Atsakyti

Lusasita - nuostabus grobis. Gal tau nereikia? :)
Niuma - senovinis kulnas tvirtesnis, nes dvogubas mezgasi.

Atsakyti

restar, juokauji, as tokioj euforijoj, kad net sunui  siandien gyriausi . katram dzin dzi lai tie mano kasmyrai :)  jau vien spalva   pakerejo :)

Atsakyti

Lusasita, koks puikus grobis!

Ir tokia prabangi kaina  :angel_not:​ 

Atsakyti
Restar, žinau. Bet nematau jam poreikio pagal mano šeimynos nešiojimo ypatumus. Ir kai dabar siūlai su poliamidu. Kai vien vilna būdavo- išdyla. Kojinės pas mus retai ir mažai naudojamos. Dar lateksas užsideda. Yra kažkur prieš kokius 5 metus megztos. Gyvos.
Atsakyti

Gyvos kojinėssss

Priedas  Screenshot_20190918-200401__01.jpg   106,7KB   0 Parsiųsta kartų

Ajoo, ryte apsiaviau šiltas šlepetes ir nuėjau įjungti šildymą. Šiaip namai šilti, jei tik jų dieną kas nors kruopščiai neišvėdina.

Atsakyti

Oi, Lusasita, aš esu tas dundukas, kuris kartais pavaikšto su maišiuku ir atsarginėm sagutėm. Tai jau būna ženklas, kad reikia sakyti STOP.

Šiandien į darbą pasipuošiau šeštadienio pabaigtuku. Nu negaliu atsidžiaugti kašmyru. Kai karšta - nekaršta, kai šalta - nešalta. Foto kol kas nėra. Bet siūlas puikus.

https://www.woolyyar...00-cashmere-49/

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jurgitak: 18 rugsėjo 2019 - 20:33

JurgitaK, neišsisuksi, lauksim pasirodymo  :4u: . Net įlindau tuos kašmyrus apžiūrėt, bet kainos ne kaip Lusasitos gi, tai rankos greit nesitiesia... O ir savų turiu biškį, na, su šilku tik.

Atsakyti

As sektiskai kasmyruoju

Hibrida toki is antpeciu ir sukritakaklio

Nu zodziu bus antpeciai su straubliu

O kas pabaigs vaikio mokyklinį?a?

Atsakyti
Ar matėt, kad Wooly Rygoj kitoj vietoj parduotuvę atsidarė? Šiandien Instagrame parodė. Aktualu toms, kurios į vietą laiks nuo laiko važiuoja. ;)
Atsakyti

Ar matėt, kad Wooly Rygoj kitoj vietoj parduotuvę atsidarė? Šiandien Instagrame parodė. Aktualu toms, kurios į vietą laiks nuo laiko važiuoja. ;)

Dar ir kitoj, t.y. antrą, ar persikėlė? Instagramo kai nevartoju...

Atsakyti