Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Dar mezgant tą kulną trumpintom eilėm, galim kulno vietoj įmegzti pagalbinį siūlą ir kojinę numegzti iki galo. O paskui kulną megzti išardžius tą siūlą ir surinkus akis tarkim kitokia spalva. Pati nebandžiau, bet gal ir gerai, ta kita spalva mezgant.

Atsakyti

Aha, aš irgi dėl kelties galvoju. Man tai tiktų turbūt ir dar vienam žmogui iš šeimos. Visi kiti - aukštakelčiai.

Niuma, tas kulnas, apie kurį kalbi, tai turbūt nėra sunkus, tieisog niekada nesigilinau. Galėsi parodyt, išbandysiu.

Atsakyti

Kažkokius rebusus jūs čia su tom kojinėm sprendžiat :wacko: O paklausius jūsų tai atrodo, kad į Barsą važiuojat kojinių megzt :D

Pas mane ant virbalų 650 akių :karsta:​ 

Atsakyti

Liniuka, ir ką`  ten tokio didelio mezgi?

Atsakyti

Megztinį. Tik mezgamas jis vienu metu priekis ir nugara ir į ilgį, ir į plotį.

Atsakyti

Liniuka, o kaip be to :D, atranka buvo vykdoma į skrydį būtent pagal meilę kojinių mezgimui  :lol: . Nu nemažai akių ten past tave - ar ten Veros Valimaki ten tas keistas megztinis?

Šiuo metu bandau dirbti su žmogumi, kuris sugeba vienos dienos konferencijos programą sudėti į 31 puslapį, pridizaininti veliaižino kiek, kad neprisisega failas prie laiško... tai tas pats, kaip kulno aprašymas 15 psl. Spėkit, kaip jaučiuosi - smegenys eina šaibom, nes nu niekaip iki to neprisigalvočiau, visada vertinu paprastumą, lakoniškumą ir aiškumą....

Atsakyti

Aha tas pats. Šiandien turėčiau kūną baigt ir tik tada paaiškės, ar su dydžiu pataikiau.

Restar, nu bet tam žmogeliui turbūt mokykloje rašiniai išsamūs išeidavo:) Ne taip kaip man trumpai mintį išdėsčius amžinai per trumpi gaudavosi. 

Atsakyti

as kaip tikra mezgeja :D, vakar   ieskodama padevetuose vyrui darbiniu kelniu,  narsiau   pakabintu rubu eileje. ir akys uzkliuvo uz  grazios siltos zydros ( gal zibuoklines) spavos megztukiuko. ciupau uz rankoves , paziuret kas ten do grozyyyys, ir ranka "prilipo". mano mada  visada ziuret i sudeti ( mezgalige :)  ) , tai ir cia ejau ieskot, nu nes toks malonumas tai prilipusiai  rankai  jautesi.  nu ir spekit ka pamaciau :hmm: :hmm: :blink: :hmm:  ogi 100% kasmyras.  svelnuciukas zydras pukuotukas , be jokio nesiojimo zymiu ,  kriauklinem sagutem. irrrrrr....  uz 2,5 eur :blink: :blink:  nu cia kaip loterijoj  melejuona islost . varciau ieskodama kokio klecko ar skyles, negaledama patiket. nu ner .  namie parsinesus su sampunu isskalbiau, plauku balzamu perskalavau .  nu va buna tokiu perliuku, ypac kai pardaveja apie sudetis nenusimano :)

Atsakyti

Lusasita, aš tokius atvejus vadinu sėkminga medžiokle. :rolleyes:

Aš tai nei į kelionę važiuoju, nei kojinių ruošiuos megzti, bet diskusijoje tai įsitraukus. :lol:

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kerpena: 18 rugsėjo 2019 - 11:00

Nu va, draugė sako- paskutinį kartą skridom į Barsą per Londoną. Įlipam į lėktuvą, o ten ir sako- o dabar nusiraminkit, pakilsim už valandos. Tai, ką - sėdėsim ir megsim kojines, bandydamos neišprotėt ar spėsim persėst, nes per mažai laiko persėdimui   :B 

Pas mus kolega yra, kuris per susirinkimas kalba, kalba ir nieko nepasako (tik laiką atima). Sakėm, jam tiktų dėstytoju dirbt, tik išnistų smegenis studentams negyvai. 

Atsakyti

Aš vakar kur buvau konferencijoj irgi viena moteris pristatinėjo savo tyrimą. Atrodo ir taip ten po nedaug laiko skirta vienam pristatymui, o ji išėjo ir ilgiausiai kalbėjo tokią lyg įžangą, apie tokius elementarius visiems žinomus dalykus nieko naujo nepasakydama, kur buvo galima pora sakinių pasakyti. O paskui jau ėmė pabaigą visai skubėti, nes jau matyt moderatorius pradėjo ženklus rodyt, kad laikas baigiasi.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kerpena: 18 rugsėjo 2019 - 13:07

Šiandieninė konferencija: puiki (šurmulio jausmas kaip Litexpo geram renginy) ir punktuali (penktą turėjo pradėti montuoti papildomą įrangą rytdienos renginiui, šiandieniniai left the premisses 16:55).

Restar, prajuokinai su daugialape konferencijos programa. Net daugiadienės techninės su 4 lygiagrečiais forumais ir sudėtingom lokacijom (į bendrą kainą neįeinančiais workshop'ais ir atvirom paskaitom stengiasi  bent interaktyviai į kuo mažesnį ir aiškesnį plotą sutilpti.

Atsakyti