Pasirodo turiu dar vieną drakių. Susirūšiavau- 6 vnt 2,5 dydžio virbalų (valai kai kurie skiriasi), 4 vnt- 2,75 (galvojau neturiu tokių- vieni iš jų šnd naujai gauti Chaogoo), 4 vnt - 3. Dar turiu plonų ir labai storų. Pasijaučiau turtinga. Bet gal reik 2,25
Nu tikrai turtinga . Jeigu susirūšiuočiau, neabejotinai ir aš ką gero atrasčiau . Reiks 3,25 - mano jie dabar beveik einamiausi, dar 3,5.
Aš jaučiu imsiu ožkos siula ir megsiu kojines kelionej (bus tokios miegui, nes va sedziu lovoj, kojos sala net po kaldra, seniai sirgau pamirsau kaip ten buna
Ant 2 virbalu meginsiu nuo pirstu galu, vis sis tas naujo, dabar reik koki kiaurarasti dar isirinkt ar ka papuosimui
Mano ketvirtokas irhi praso kojiniu baltu bet neturiu kojininiu siulu, cupe tik margi, reiks gal drops nord jam paimt
TIksliai, gi daug kas buvo ožkos siūlo kaliningradinio prisipirkę, ar ką mezgė kas? Aš tai neturiu tokio. Aš kojinių vis noriu išbandyt įmantresnių, bet jas imuosi megzti tik visiškai nupušus. Tokioj būsenoj man tinka tik paprastas elementarus lygusis mezgimas, sengas geras kulnas, ką mintinai moku. Taip ir šįkart, matyt, bus. Nors aprašymų prisispausdinus... Bet juos dar ir skaityt reikia, o tas mane nervina, nebent jau kažko noriu kaip š... Bet tas nutinka tik su megztiniais .