Trešnia, krapštaliukė tu su tais mažais mezginiais. Aš kaip sakau, man lengviau sau megztinį nusimegzt, nei kojinę ar vaikui megztinį Kuo mažesnis daiktas, tuo daugiau skaičiavimo.
Mano žieminė vilnonė suknia džiusta balkone. Įdomu, kiek laiko džiuvimas truks tokiu oru. Ar kaip tik - vėjas prapūs.
Pasirodo Ciaogoo neturėjau (apie kitokius galvojau- ten lyg Hyi.... bla bla bla kažkokie pas mane). Pagal siuntos Nr matau, kad jie jau namie. O aš - darbe... aaa.. spirgu..
Aš tai va nutrūkau, sau duotą žodį nieko nepirkti, kol turimų gėrių nesumegsiu, sulaužiau, ir laukiu sau kaČmyro su vilna (50/50) parkeliaujant.
Man tai labai patinka tuos mazus megzt, bet skaiciuot reik po kekvienos eiles viska
Kiekvienam savo. Aš irgi sakau, kad didelius man geriau. Bet iš tiesų, už mažų reikia tik užsikabliuoti. Va, kai rudenį pradėjau megzti pirštines, tai konkretus kablys ir greitas bei labai praktiškas rezultatas buvo. Kojines irgi mėgstu megsti. Tik labai sunku man joms prisiruošti, ypač, jeig nėra itin konkretaus poreikio. Net ir vieną žaislą esu numezgus ir net antrą pradėjus... bet nebaigiau.
Chiagoo geruliai. Hyia vienus turiu, tai man patiko smailumas, bet valas lankstosi, tai užknisa galų gale.
Ateina ziema, ilga salta ir nelaukiama. Freke siulu nusipirko. Megz😁😂🤣
Rasyte su nioliktu!
Aš dar laikausi. Nesusirgau. Bet kažkaip ir ryte visur skaudėjo, jau galvojau, kad eilinį kartą kumpį susuks, bet skauda po visą kūną, ivairias vietas. Gal susidėjo vakar pilatesas ir artėjančios tos dienos. Kartais būna, kad prieš skauda klubų ar juosmens srity.
Šiandien visą dieną klausiausi pranešimų angliškai
Sveikos,
Pakalbėkim pie kojines. Gavau tokį meilų prašymą iš pirmoko: "Mama, numegzk man kojines". Tai kaip dabar tai mamai siūlus išsirinkt? Jūs iš savo patirties patarkit kurie geriausi ar labiausiai patinka. Kojinės būtų šaltu oru vaikščiot po namus. Kad neslystų tepsiu silikonu.
Soli, tu esi mezgusi iš Piumos? Ar siūlas tiktų ilgai liemenei? Kažkas panašaus kaip foto.
Pridėta:
Jurgitak, nu kojinėms tik kojininiai siūlai ir taškas. Gražūs, tvirti, gana ploni. 75 vilna, 25 poliamidas. Kitaip - veltui darbas, nes pernelyg greit suplyšta. Pasirinkimas milžiniškas visur, rinkis pagal grožį . Aš, va, iš Vincio prisipirkau, nors ir šiaip netrūksta. Bet mėgstu jų turėti, jeigu krizė, karas ar badas .
Freke, kokie siūlai, ką megsi? Nes nugi čia didelis įvykis, ane?
Restar, paskutini karta mezgimo siulus pirkau gal pries 4 metus. Norejau vincio uzmestuko bet kazkaip jau atsalo. Tai gal reik salika megzt. Ilga ir platu🤣😂
Pasirodo turiu dar vieną drakių. Susirūšiavau- 6 vnt 2,5 dydžio virbalų (valai kai kurie skiriasi), 4 vnt- 2,75 (galvojau neturiu tokių- vieni iš jų šnd naujai gauti Chaogoo), 4 vnt - 3. Dar turiu plonų ir labai storų. Pasijaučiau turtinga. Bet gal reik 2,25
Aš jaučiu imsiu ožkos siula ir megsiu kojines kelionej (bus tokios miegui, nes va sedziu lovoj, kojos sala net po kaldra, seniai sirgau pamirsau kaip ten buna
Ant 2 virbalu meginsiu nuo pirstu galu, vis sis tas naujo, dabar reik koki kiaurarasti dar isirinkt ar ka papuosimui
Mano ketvirtokas irhi praso kojiniu baltu bet neturiu kojininiu siulu, cupe tik margi, reiks gal drops nord jam paimt