Zinot kaip yra.. batsiuvys dazniausiai be batu Buvo planu isbandyt kazka naujo, bet dabar mieliau zaidziu su kamado grilium, tai vyras laimingas mesomis maitinamas. Tik del vaiku ryte sutepiau greituka is to ka radau namie, vaikai sake tiks
Rasyt-dideliausi tau sveikinimai gimtadienio proga. Linkiu kada nors įsigyt tuos batus-iškept patį pačiausią tortą.
Žinokit grįžo mano mezgimo įkvėpimas. Baiginėju tokio seniai seniai pradėto megztinio priekį. Su minimum spurgiukų. Aišku, kad aš jo jau nebenoriu, bet kol neturiu konkrečių norų, pats tas. Ir gaila ardyt-per vakarą kokias dvi spurgų eiles tenumezgu, labai jau lėtai spurguojas. O kadangi jau daug jų turėjau, tai vat ir mezgu.
Karaliaučius nelabai tepasikeitęs. Tik buvau pamiršus, kad asortimentas ir maisto ir nemaisto čia kitoks. Kai kas gerai, o kai kas ir nelabai. Kaip nemėsėdis ieškojau šiandien sojos mėsos. Nu ir radau tik kažkokių korėjietiškų lazdelių, kurias pusę dienos mirkyt reik. Gal kur specializuotoj ir yr, bet dar teks paieškot.
Gi Klarisa jau senai apšiltinta ir panašu, kad jau šiek tiek kamputy pamiršta (ką aš nuo pat pradžių ir įtariau, kad taip bus), tad rodomės😁 IMG_20190910_173418_medium2.jpg 131,74KB 1 Parsiųsta kartų IMG_20190910_164034_medium2.jpg 122,08KB 1 Parsiųsta kartų
Buvau, buvau Vokietijoje. Ir patogiausiu keliu grįžau - per Londoną ;)
Katuk, smagu girdėt mezgimų spurgas.
Koks puikus, netikėtai saulėtas vakaras
Vos pasivilkau namo. Ėjau į knygyną pratybų, paskui užsukau į siuvimo reikmenis prie kiaušinio. Reikėjo man vieno užtrauktuko. Ten tokia neprabangios išvaizdos, beveik tarybinė krautuvėlė, bet taip viskas brangu. Už paprastą 20 cm užtrauktuką 2,5 euro. Jei jau būtų buvęs tinkamos spalvos, būčiau pirkus. Bet sunkiai galėjau pritempti spalvą. Tada teko išlipti prie Danesos. Ten už 3 eurus nusipirkau du užtrauktukus ir dar kelias smulkmenas. Bet žiauriai pavargau. O bjaurybė telefonas rodo tik 6000 žingsnių. O jaučiuosi kaip nuėjus 15000.
Tikiuosi nepaims kokia kvaraba, nes vaikai sirguiuoja..
Ma jau kelinta diena spyglys nosiaryklej Vaiks su snargliu...gal man rimciau neprilips nu nes pries kelione Bus mum prie pat atviro lango miegot
Labas,
Ruduo atėjo. Jau norėjau šiandien striukę rengtis. Sesei prižadėjau pyniuoti antrą numegzti 😱🙈
Aš tai ir striukę apsirengiau ir naują skarą apsivyniojau. ne tiek dėl šalčio, kiek dėl stiliaus. Nu patiko. Pačiai keista, nes kontrastas visiems mano margumynams - tiesiog šviesu, švaru.
Kapseika, nu šaunuolė, kad nepatingėjai. Jaučiu, ten siuvinėjimas ilgiau užtruko, nei mezgimas .
Man gerklę skauda, bet pasipurkšiu ir ryt nejausiu.
Restar kuo purški? Ir aš noriu nejaust bet nežinau kuo gelbėtis
Kol kas namie hals tik aptikau, irgi truputuką malšina bet tik tam kartui
Bele kiek arbatos irgi nepadėjo
Man bjaurybė Jox padeda. Iš vakaro papurškiu, ryte nebejaučiu. Dažniausiai. Bet ta mano gerklė ir reaguoja į bet kokį vėjuką ar rankų po šaltu vandeniu pakišimą. Ne visada. Ir keista, kad dabar po vasaros iškart. Bet adaptacinis laikotarpis, matyt, keičiantis sezonams.
Rasyte, su tavo diena!!! Linkiu kad kito gimtadienio proga vyras ir vaikai jau tau šventę paorganizuotu
šiandien nemezgiau. Neplanuotai parsitempiau darželinuką vemiantį... paženklintus rūbus ant greičio pasikeičiau ir sulaukus MB į susirinkimą mokyklinį išvariau.
Vakare situacija stabilizavosi. Jau knygą apie boružes, bites ir sliekus skaitėm.
Penktadienį darbe buvo protmūšis - labai galvojau apie Gadget.
Nesirkit! Nors mano ligoniu palata vis didėja...