Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Labas rytas  :4u: 

Depresija man - po savaitės namuose taip į darbą nenoriu  :( 

Rasyte, su uogienės diena  :4u:  :4u:  :4u: 

aš susikatalogavau 26 kg siūlų ir dar žinau kur yra, nes tikrai virš 30 buvo

Aš turbūt gerokai daugiau turiu, net nebandysiu kataloguoti  :D 

mezgu po truputį - Rūtos alyvuogių megztukas jau visai į pabaigą, pusė rankovės liko. 

Atsakyti

Rasyte, sveikinu ! 

Koks vėjas... Šiandien į kirpyklą varau :) 

Atsakyti

Olaiva, neik - vėjas sušukuos :)

Nors pažiūrėjau į save ir sūnų (vienu metu kirpomės) - ir vėl reikia kirptis susiruošti.

Atsakyti

Olaiva, neik - vėjas sušukuos :)

Nors pažiūrėjau į save ir sūnų (vienu metu kirpomės) - ir vėl reikia kirptis susiruošti.

Vėjas iš manęs čiūčelą daro jau :D

Atsakyti

Rasyte-, su tavo diena!!!

Kuria rodykle naudojasi tavo drakius?

Priedas  Screenshot_20190916-115537__01.jpg   128,9KB   0 Parsiųsta kartų

Atsakyti

Rasyte, sveikinimai  :4u:​ 

Atsakyti

Rasyte su gimtadieniu :)

as vakar kailinius nuripsinau. siandien isskalbiau  ir padzioviau. kolkas nezinau , ar bus man ar dukrai . tas ripsas kaip garmoske, kaip nori, taip tamposi :)  speju reiks apnert krastus , kad suvaldyt

Atsakyti

Laba :4u:

Aciu uz sveikinimus :wub:  Sedziu kaip tortas ir tyngiu tinget :D Seriala ziuriu vietoj to, kad kazka pietums organizuociau. Nebus patenkinta seimyna negave sventiniu pietu, nu bet juk man turetu juos kazkas gamint, o ne as :B :D

Mezgu.. dar viena sirdeliu megztini..balta :wub:

Atsakyti

Rasyte, o sau tortą ar išsikepei? Man vyro sesė priminė, kad mudviem šiandien 19 santuokos metų. Tikrai nesveikinkit, manau, kad čia dviejų žmonių reikalas :D, aš kitų santuokos metinių neprisimenu ir man nelabai tai svarbu. Ale gal reikia vyrui ką nors malonaus suorganizuoti, jeigu negrįš taip vėlai, kad jau vėl būsiu supykus :). Varšgas miegojo šiandien gal 4 val, iki 2 valė džiovyklę, kuri ėmė klaidas mėtyt, na, ir ne be reikalo - daugiau kaip 10 metų dirbo nelabai valyta... Dabar jau vėl dirba kaip bitė.

Niuma, iš dvigubo dabar mezgu tokį melanžinį priedžinsinį. Prie panelių vieno siūlo ketinu po moheros plaukelį pridėti, jeigu nusipirksiu :)

Gaila, kad kažkas šitą išpirko: https://www.mezgimui...su-silku-ks1835 , ne jūs kuri? Man reikėtų keliasdešimt gramukų. Ir dar geltono tokio paties reikia nusipirkt.

Atsakyti

valgiau liepsnų pyragą (Flammkuchen). Vaikai reikalauja įjungti šildymą, pageidautina - ir lauke.
Gadget tai kur ten tave vėjai nešiojo, bene Vokiečiuos buvai, kad Flammkuchen'us viešėjai.  Šiandien apie šildymo įjungimą ir aš pagalvojau (namuose).  O ir organizmas pirties savaitgalį pareikalavo, vadinas - ruduo.   

Ši ryt ir aš susikoviau su vaikais dėl striukių, deja ne taip sėkmingai, kaip Restar. Išėjo pusplikiai. Ir išvis, sako, eik tu į darba ant šešių, tada mes ramybę turim🙈    

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kapseika: 16 rugsėjo 2019 - 15:29

rasyte, tortadieniu :4u: :birthday2:

Tikrai, kas tau tortą keps? Ar pati išsikepei? Ar jau bloga nuo jų?

Atsakyti

Rasyt, gražaus gimtadienio🌻🌻🌻

Atsakyti