Persimezgiau....Nuvariau daugiau kaip pusę nugaros, radau pamestą kamuoliuką, siūlų nepritrūksiu. Baisiai skalsus tas Cotton wool
Persimezgiau....Nuvariau daugiau kaip pusę nugaros, radau pamestą kamuoliuką, siūlų nepritrūksiu. Baisiai skalsus tas Cotton wool
Ech, kad man taip... Bet va, greitamezgė Gadgetukas mano šilkus pačiupino, tai gal ir mano procesas eisis greičiau
Jei pasiteisins, tai gatget neatsigins kvietimų mezginio pačiupinėjimui.
Labas rytas,
Linksmai pirmadienin žengiam ;)
Aš pabaigtukų neturiu, nes debesyse mezgiau vieną, kito (aguoninio) rankoves galvodama. O prisičiupinėjau laaabai malonių dalykų, šilkų/kašmyrų/moherių. Pirkau tik medvilnę amigurumi žaisliukams - vaikams labai patiko.
Iš įdomių dalykų - buvau Porsche muziejuje (kaip tik užtaikiau ant melejono 911 lenktyninių variacijų - jubiliejinė paroda), valgiau liepsnų pyragą (Flammkuchen), vaikščiojau Kamdeno turguje ir mėgavausi saule. Vakar išsitraukiau paltuką ir valiau basutes. Sandėliavimui.
Ryte savo akimis mačiau plius 7. Vaikai reikalauja įjungti šildymą, pageidautina - ir lauke.
labas rytas o man visai smagu kad atvėso bent aišku kuo rengtis
Labryt,
Visos mes greitamezgės, kai mezgam . O ir lėtai, bet nuosekliai, nusimezga daugiau, nei greit, bet priešokiais.
Reikia pakaitinį įdomesnį mezginį užsiveist, nes nuobodulys užgrauš su esamu vienu...
Rasyte - su gimtadieniu!!!!!
Namie nešalta. Vaikus vos priverčiau striukes apsivilkti. Mergom teko griebt beveik tarpdury kuprines nuo pečių. Mažė akis išvertė:"O ką, jeigu dieną bus karšta ir striukės nereikės?".
Rasyte su Tavo diena
Rasyte, su Tortadieniu.
Restar ir antra megztini viengubu mezgi siūlu? ar dabar dvigubą ėmei?
aš susikatalogavau 26 kg siūlų ir dar žinau kur yra, nes tikrai virš 30 buvo
gaila tik raveolry daug ką metražu skaičiuoja o aš daugumos babinų nežinau metražo, iš akies rašiau
Rasyte, su gimtadieniu
Qqte, tikras žiurkėnas esi
Liniuka nu nežinau ar žiurkėnas ar jau kas didesnio ir baisesnio
guodžia tiek kad drakius mano svorio dar nepasivijo ir kažko paskutiniu metu labiau auga man nei drakiui
nu bet pati kalta, noriu riogsot ir daug ir skaniai valgyt
Labas rytas
Depresija man - po savaitės namuose taip į darbą nenoriu
Rasyte, su uogienės diena
aš susikatalogavau 26 kg siūlų ir dar žinau kur yra, nes tikrai virš 30 buvo
Aš turbūt gerokai daugiau turiu, net nebandysiu kataloguoti
mezgu po truputį - Rūtos alyvuogių megztukas jau visai į pabaigą, pusė rankovės liko.