Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Persimezgiau....Nuvariau daugiau kaip pusę nugaros, radau pamestą kamuoliuką, siūlų nepritrūksiu. Baisiai skalsus tas Cotton wool 

Atsakyti

Persimezgiau....Nuvariau daugiau kaip pusę nugaros, radau pamestą kamuoliuką, siūlų nepritrūksiu. Baisiai skalsus tas Cotton wool 

Ech, kad man taip... Bet va, greitamezgė Gadgetukas mano šilkus pačiupino, tai gal ir mano procesas eisis greičiau  :D 

Atsakyti

:D Jei pasiteisins, tai gatget neatsigins kvietimų mezginio pačiupinėjimui. :lol:

Atsakyti

Labas rytas,

Linksmai pirmadienin žengiam ;)

Aš pabaigtukų neturiu, nes debesyse mezgiau vieną, kito (aguoninio) rankoves galvodama. O prisičiupinėjau laaabai malonių dalykų, šilkų/kašmyrų/moherių. Pirkau tik medvilnę amigurumi žaisliukams - vaikams labai patiko.

Iš įdomių dalykų - buvau Porsche muziejuje (kaip tik užtaikiau ant melejono 911 lenktyninių variacijų - jubiliejinė paroda), valgiau liepsnų pyragą (Flammkuchen), vaikščiojau Kamdeno turguje ir mėgavausi saule. Vakar išsitraukiau paltuką ir valiau basutes. Sandėliavimui.

Ryte savo akimis mačiau plius 7. Vaikai reikalauja įjungti šildymą, pageidautina - ir lauke.

Atsakyti

labas rytas :) o man visai smagu kad atvėso :) bent aišku kuo rengtis

Atsakyti

Labryt,

Visos mes greitamezgės, kai mezgam :). O ir lėtai, bet nuosekliai, nusimezga daugiau, nei greit, bet priešokiais.

Reikia pakaitinį įdomesnį mezginį užsiveist, nes nuobodulys užgrauš su esamu vienu...

Rasyte - su gimtadieniu!!!!!

Namie nešalta. Vaikus vos priverčiau striukes apsivilkti. Mergom teko griebt beveik tarpdury kuprines nuo pečių. Mažė akis išvertė:"O ką, jeigu dieną bus karšta ir striukės nereikės?".

Atsakyti

Rasyte su Tavo diena :4u: :4u: :4u:

Atsakyti

Rasyte, su Tortadieniu.

Restar ir antra megztini viengubu mezgi siūlu? ar dabar dvigubą ėmei?

Atsakyti

aš susikatalogavau 26 kg siūlų ir dar žinau kur yra, nes tikrai virš 30 buvo

gaila tik raveolry daug ką metražu skaičiuoja o aš daugumos babinų nežinau metražo, iš akies rašiau :)

Atsakyti

Rasyte, su gimtadieniu :4u:

Qqte, tikras žiurkėnas esi :D​ 

Atsakyti

Liniuka nu nežinau ar žiurkėnas ar jau kas didesnio ir baisesnio

guodžia tiek kad drakius mano svorio dar nepasivijo :) ir kažko paskutiniu metu labiau auga man nei drakiui :mad2:

nu bet pati kalta, noriu riogsot ir daug ir skaniai valgyt

Atsakyti

Labas rytas  :4u: 

Depresija man - po savaitės namuose taip į darbą nenoriu  :( 

Rasyte, su uogienės diena  :4u:  :4u:  :4u: 

aš susikatalogavau 26 kg siūlų ir dar žinau kur yra, nes tikrai virš 30 buvo

Aš turbūt gerokai daugiau turiu, net nebandysiu kataloguoti  :D 

mezgu po truputį - Rūtos alyvuogių megztukas jau visai į pabaigą, pusė rankovės liko. 

Atsakyti