Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Siūlus perkat, pirštines nerealias mezgat... maišus mėtot :)

aš tai sagas šiandien pirkau. Jei pavyks rankove pradet ir baigt- pirmadieniui bus megztukas :) su sagom nugaroj :)

Atsakyti

Gerai kartais drakių pakilnoti, pamatai, kad turi to, ko nebeprisimeni.  Nors ne siūlų drakių kilnojau.

Atsakyti

Kerpena, aš irgi vieną drakių pakilojau ir staiga susivokiau kad jis pas mane storesnis uz siūlų drakių  :unsure: bet kaip visadaneturi tai ko reikia :)

Atsakyti

Mezgu prie židinio, aptingau, kažkaip nuobodu pasidarė :).

Atsakyti

Laabas

Prikepiau kugelio ir drakiu kataloguoju, įkvėpimo ieškau :)

Nemezgiau jau gal 2 savaites

Atsakyti

oras.... net šunytė į lauką nenori...tik megzt arba skaityt...tai skaitau :)

Atsakyti

Labas

o aš mezgu prie tv. Oras tai net į lauką nesinori.

Atsakyti

oras.... net šunytė į lauką nenori...tik megzt arba skaityt...tai skaitau :)

Pas mus vasara tęsiasi. Karšta, salėta, nė vėjelis nepučia.

Atsakyti

Kerpena, kaip tu tą juostelę pirštinėms darei, tokia lyg i-cordas, aprašyme man regis be tos juostelės. O mezgei ratu jas? 100 g. abiems pirstinėms užteko? 

Atsakyti

Taip smagiai mezgasi. Kablys sugrįžo :)

Ir jau svarstau, kad reikia nusimegzt kelis kakluošus mašina. Kaip tik nei vieno po ranka neturiu. Kokio ilgio ir pločio mezgat begalybės šalikus?

Atsakyti

Žuviukas susirgo :) pradėjo tirpti dėl karameliškai rudos spavos.... :) bet kur daugiausiai žiūriu- nėr tokios kokia mane tirpdo :) bandau ar audini ar siula rast- ka rasiu iš to gaminsiu :) kažką :)

ryt šviečias 1-2 pokabiai darbe ... tikiuosi kad kai viskas baigsis pasakysiu kad buvo verta. Ir aišku dar mokykloje susirinkimas :) žiūrėsim kas ten gero :)

Atsakyti

Kapseika, ta juostelė vadinasi latvian braid. Pvz tokia pamokėlė: https://youtu.be/AR6INBpzWG0

Nors kažkaip keistai mezga išvirkščias akis, bet esmė, kad mezgi dvi eiles išvirkščiomis akimis ir siūlus palieki mezginio priekyje. Vienoje eilėje siūlus keiti ta pačia kryptimi. Į eilės galą siūlai labai susisuka, bet nieko tokio, nes kitoje eilėje pradedam keisti į kitą pusę ir atsisuka.

Atsakyti