Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Man kažkaip irgi galvą įsiskaudėjo, gal kokia diena palanki galvos skausmui. Dar toks juokas - vakar buvo užsukus draugė ir skundėsi galvos skausmu. Ir klausė, ar man kada skauda. Ai, sakau, labai retai rimčiau įsiskauda, dažniausiai, jei pajuntu,kad ima, pakvėpuoju, stengdamasi galvą atpalaiduoti ir praeina. Tai va, šiandien nepraeina,

jo, siandien tokia  diena :)   https://www.day.lt/penktadienis, 13-ta,  PILNATIS  :)

p.s. galvos neskauda

Atsakyti

jo, siandien tokia  diena :)   https://www.day.lt/penktadienis, 13-ta,  PILNATIS  :)

p.s. galvos neskauda

Man skauda :(

Grįžau iš fotosesijos odontologijos klinikoje,prieš ménesį paveikslavau šypseną ir dabar, tai skirtumas nerealus.bet ,vos užklausiau apie kainą,šypsena dingo...tada greit keitėm temą :D

Antradienį maniškio gimtadienis ir jūs nepatikėsit,bet šį kartą liksiu be dovanos sau :D nupirkau Makytos radiją :D ne Marijos :D

Atsakyti

Olaiva, kaipgitučia  :blink: Gal jubiliejus???

Labas.

Aš saugiai toli nuo Vincio siūlo gundymų, bet šiaip - nueičiau pinigine labas pasakyti tokiai talentingai dažytojai!

Pas mane vo tokia lauko temperatūra

Atsakyti

Priedas  Screenshot_20190913-170318.jpg   55,88KB   0 Parsiųsta kartų

Atsakyti

Erzinatės ane?

Vincis į siūlus leido pažiūrėt. Prieš mugę.

Kitai - saulė žeme ridinėjasi...

Galvasopis šioks toks yr.

Atsakyti

O man visą savaitę galvą skaudėjo, o šiandien kaip tyčia ne :) bet tai man gi oras tinkamas, ragana aššš

Atsakyti

Aplankiau Vinčį, seilę pavarvinau ir nieko nepirkau :D Bet užsisakiau. Grožiai :wub:​ 

Atsakyti

Nepersimėgavau aš ta saule, bet puikius saulėtus vakarus apturėjau, apturėjau  :wub: 

Dar užėjau, rico design siūlus apžiūrėjau, vaizdais draugiškai pasidalinau IŠĖJUS. Nesaugiai dailūs, įdomūs.

Turiu vaizduką mėlynumo ligos džiuginamai ​Lace !

Atsakyti

restar, tu mezgei dukrytei toki pilka is "zolytes"  . puki toki. kaip tu ji skalbi? skalbiankej?  nesusivelia jis ? kaip nesiojasi ?

Mezgiau abiems panoms. Dičkė tai labai nešiojo, mėgztamiausias ilgai buvo. Ir skalbiau skalbyklėj, ir džiovinau džiovyklėj. Taip atrodo :). Bet va po paskutinio padžiovinimo džiovyklėj, suabejojau, ar aš iki šiol jį džiovindavau :). Nes kažkaip įdomiai susivėlė. Lyg ir nėra ten kam veltis, nes gi sintetika. Galima iššukuoti, bet niekas laiko neatranda. Bet dar turiu tų siūlų trijų spalvų, dar megsiu :). Nors ne tokie patys. Aš mezgiau iš storesnių virbalais ir tas siūlas be elastano. Dabar turiu plonų, tinkamų mašina megzti ir besitampančių smagiai. Oi, kai prisimeno, tai ko aš tik neturiu...  Bet nauji, aišku, džiugina labiausiai :). Man kažkaip net nerealu, kad Vincis va taip moka. Ne visi stiliai/spalvos dažymo man patinka, bet kai kurie tai tiesiog fantastiški. Susilaikiau ir aš šiek tiek dėl tų visų išlaidų, bet tikrai norisi palaikyti draugę ir tokią stebukladarę ♥.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Restar: 13 rugsėjo 2019 - 19:50

Olaiva, kaipgitučia  :blink: Gal jubiliejus???

Žinok po inventorizacijos supratau,kad siūlų turiu kaip šieno :D kol nemezgu,neperku naujų.jokio objektyvo irgi neturiu norų sąraše,taip kad šiemet dovaną gaus jis :)

Atsakyti

Labas

o aš šiandien pagaliau mezginį pasiemiau, nes pagaliau daiktai jau surado savo naujas vietas. Aišku kelis maišus išmečiau visko, nors prieš remontą pakuodama ir pramečiau.

Atsakyti

Priedas  Screenshot_20190913-190409__01.jpg   306,08KB   1 Parsiųsta kartų

Štai, koks puikus mėlynumas

Atsakyti