restar, tu mezgei dukrytei toki pilka is "zolytes" . puki toki. kaip tu ji skalbi? skalbiankej? nesusivelia jis ? kaip nesiojasi ?
Mezgiau abiems panoms. Dičkė tai labai nešiojo, mėgztamiausias ilgai buvo. Ir skalbiau skalbyklėj, ir džiovinau džiovyklėj. Taip atrodo . Bet va po paskutinio padžiovinimo džiovyklėj, suabejojau, ar aš iki šiol jį džiovindavau . Nes kažkaip įdomiai susivėlė. Lyg ir nėra ten kam veltis, nes gi sintetika. Galima iššukuoti, bet niekas laiko neatranda. Bet dar turiu tų siūlų trijų spalvų, dar megsiu . Nors ne tokie patys. Aš mezgiau iš storesnių virbalais ir tas siūlas be elastano. Dabar turiu plonų, tinkamų mašina megzti ir besitampančių smagiai. Oi, kai prisimeno, tai ko aš tik neturiu... Bet nauji, aišku, džiugina labiausiai . Man kažkaip net nerealu, kad Vincis va taip moka. Ne visi stiliai/spalvos dažymo man patinka, bet kai kurie tai tiesiog fantastiški. Susilaikiau ir aš šiek tiek dėl tų visų išlaidų, bet tikrai norisi palaikyti draugę ir tokią stebukladarę ♥.