Mano mergina jau 20 metų, pati pasirinko šitas, vis tiek būčiau kažkokias mezgus. Parodžiau savo ravelry biblioteką.
Laba diena
Nors man jinai labai nelaba Labai skauda galvą nuo ankstau ryto - jau ir vienokius vaistus gėriau, ir kitokius, niekas nepadeda. O kažkaip reikės atlaikyti Vaivos gimtadienį, pasrsivešiu 5 drauges namų griauti Viliuosi kažkaip išgyventi
Orkaitėje keptas morkas seniai gaminu Tik aš vietoj kmynų baziliku barstau. Man labai tinkamas garnyra prie keptos lašišos. Reiks kada ir su grikiais pabandyti
Sveikos,
Sėdžiu prie kineziterapijos, mezginys kuprinėje verkia, telefonas baigia išsikrauti . Pakelių pagaliau akis ir pamatau, kad priešais - psichoterapijos kabinetas . Tuščia šalia jo, galvoju, kad mielai pasiterapinčiau . Didelio konkretaus poreikio šiuo metu nėra, bet visai norėčiau tokio laiko sau, išsisakyt, kiek visko ant sprando man kabo...
Kėluaus 6, ryte buvau Minsko plente, pradėjom tęstinius mokymus, grįždama griebiau didelį vaiką, atvežiau reabilituotis, gal pavalgysim poliklinikos kavinėje, jeigu sugebės nueiti iki jos, tada dar lieka 3 vaikus sureguliuit iš skirtingų vietų, kad susirinktume dantų patikrinimui, tada dar nuvežti drabužius iki Belmonto ir pasivaikščioti su sena drauge ( man jau skamba kaip prievolė) ir dar noriu Vincį aplankyti, tik kada??? Kažkuriuo metu bent vakarienė turi pasigamint, ir pietų norėčiau jau...
Visa ryta pliaupia lietus,vos kelis metrus teko be skėčio nubėgt- kiaurai šlapia...
Pas mus tik dabar apsidebesiavo.
Tiesa, Soliuk, tu žygiuoji į Santjago dėl Compostelą?????? Nu pavarai, aktyviste!!!
Privalėsi į pirtį atvažiuoti . Galim pradėt planuoti kur arčiau Lietuvos centro.
O aš pagaliau po dviejų ypatingai įtemtų savaičių šiandien pradedu galvot, kad nėra to blogo, kuris neišeitų... Kažkokios prošvaistės atsiranda. Šefui dėl atostogų vis dar nepasisakius- nebuvo kaip. Ir nenervinu dar labiau. Užtenka to, kad pati žylu. Bet viskas kažkaip bus. Galiausiai nors savaitgalis bus relaxinis, o ne kosTmosinis minčių prasme, kaip praeitas. Aišku, Gadget gerai gelbėjo irgi.
Po darbo keliausiu nagus laktuot. Pedikiūro atsisakiau- taupymas. Bo nes kalnas pratybų pirkimų šį mėnesį. Megzt noriu. Vakarais dažniausiai nebepajėgiu. Morališkai. Šiandien gal pavyks.
Niumuk . Aš tai prasidžiuginau save Vincio spalvotais siūlais, gaila, kad trumpai.
Skylių pas vaikus 0, 2, 4. 3 nuolatiniuose - kainuos... Ir tai praeis kaip nors.
Mano muza tai parejo atrodo bet siulu neisirenka ir ko is 2 daiktų labiau norisi
Jauciu abu bus grafito spalvos vienas rogutinio merino kits mano siulu kupranugario su merinu. Bet sitas traukiasi po skalbimo
Mano virbalai mane pasiekė, jėėėė.
Bet užtat namų wifi numiro. Gerai kad vietinis operatorius duoda net 23 GB prie plano.
Bet jau Kerpenos kūrinys... nu jėga. Įsivaizduoju kiek ten darbo
restar, tu mezgei dukrytei toki pilka is "zolytes" . puki toki. kaip tu ji skalbi? skalbiankej? nesusivelia jis ? kaip nesiojasi ?
Katuk, žinok ne taip jau daug to darbo, Siūlas gana storas, greit mezgės, raštas irgi lengvai sekamas. Po medžių pirštinės tiesiog atsipūtimas. Dvi greičiau numezgiau, nei ten vieną.
Man kažkaip irgi galvą įsiskaudėjo, gal kokia diena palanki galvos skausmui. Dar toks juokas - vakar buvo užsukus draugė ir skundėsi galvos skausmu. Ir klausė, ar man kada skauda. Ai, sakau, labai retai rimčiau įsiskauda, dažniausiai, jei pajuntu,kad ima, pakvėpuoju, stengdamasi galvą atpalaiduoti ir praeina. Tai va, šiandien nepraeina,
Ryte pamačiau fb Vincį su siūlais ir galvoju - reikia po darbo aplankyti. Tada prisiminiau,kad atvažiavau mašina. Na galvoju, ne, nueiti, po to grįžti, neturiu jėgų. Tada užėjo sūnus tautinių pasiimt iš mašinos, nes jie ten Lukiškių aikštėj šoka šiandien. Sutarėm, kad jam būtų gerai mašina. Atidaviau raktus. Na, galvoju, dabar galiu eit. Bet po to pagalvojau apie Vincio siūlų grožį - ir kaip galiu neatsilaikyti, ir kaip šiaip išlaidų daug rugsėjį, ir kaip daug siūlų turiu ir taip mažai laiko megzti. Ir nebenuėjau.