Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Beje-Restar-ačiū už receptą, kaip tik ruošiausi grikius su daržovėm vakarienei

Bet bus simply. Nes neturiu kmynų ir dar neišsivaliau orkaitės. Ir spėju tame visas skanumas :D

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo katuks: 12 rugsėjo 2019 - 19:13

katuk - žinok, spėju, kad būtent tame - man morkos su kmynais orkaitėj buvo vau. Bet dar ir tas salotų užpilas labai viską pagardino.

Šarange, kaip pirmokas jaučiasi mokykloje, nori eiti? Kaip tavo reabilitacija - ir oficiali, ir vidujinė? Na, tieisog turiu omeny, kaip jautiesi, ar geryn? Dar nemezgi?

Aš išknisau visus kampus, iekodama siūlų. Nu radau - po mažosios stalu :D. Vat jeigu kas namie dingsta - ji dažniausiai visada žino, kur :).

Atsakyti

Šarange, kaip pirmokas jaučiasi mokykloje, nori eiti? Kaip tavo reabilitacija - ir oficiali, ir vidujinė? Na, tieisog turiu omeny, kaip jautiesi, ar geryn? Dar nemezgi?

Įvairiai. Šią savaitę geriau, bet ir veiksmo kaip man jau pakankamai... Išsirašiau lašelinių su enerdžiaizeriais, gal pades labiau sparnus pakelt. Bet... Yra dar niuansų ir jų visada bus... Dar nemezgu.

Pirmokas nesužavetas, nenori, neįdomu jam, tik futbolas gelbeja. Tikiuos pripras nes ryte liudim abu... 

Atsakyti

Labas vakaras,

savaitė ne iš lengvųjų... panašu kad kita irgi dar nebus lengva. Darbe netyčia nusprendus kad laikas atėjo norėti tam tikro vidinio komforto- prasidėjo Santa Barbara...

Kaip ir niuma bandau nepražilti.

Mažojo ikriuko psicholiginę būseną pavyko suvaldyti pakeitus darželio grupę - to pasekoje vakarais jis yra linksmas ir energingas- einame pasivaikšioti i parką, suptis ir pan. Jegu niekam nebelieka...

verkia rankove nepradeta.... o jau galeciau rengtis megztuka/ bliuzele. Gal savaitgali susikaupsiu.

Restar... reabilitacijos istorijos labai supratingai susiskaite.

Liniuka/ taip prakuokinai su tvarka kurios nori sau ir kurios reikalauji iš kitų :)

Apie kg ir metų priklausomybe visiskai sutinku. Realybė tokia... ir nelabai smagi. 

Atsakyti

Šarange, kaip smagu apie tave bent pro retą paskaityt. Pas mus su norais nenorais irgi visaip buna. bet pakeitis grupę rytai pagerėjo. Manęs nebemuša!!! ;) ir ryte eina pas gerą tetą :) Katuk. Gero tau įsivažiavimo :)

Atsakyti

Labas 

Qqte su tavo diena!!!

Atsakyti

Šarange, man irgi labai smagu tave išgirsti. :4u:

Išdžiuvo pirštinės:

IMG_20190912_190810_medium2.jpg

IMG_20190912_191615_medium2.jpg

IMG_20190912_191419_medium2.jpg

Atsakyti

Čia matosi, kiek nuardyti teko:

Priedas  IMG_20190910_0728561.jpg   51,59KB   0 Parsiųsta kartų

Siūlas Drops big merino.Siūlas storokas, tai tokios pirštinės irgi gana grubios,

Atsakyti

Laaaabos :4u: Linkejimai is karstosios Rondondelos Ispanijoje, pakeliui i Santjago de Compostela, ipatingai musu coliukei Qqtei :wub: paciu isimintiniausiu siu ir ateinananciu metu :wub: :wub: su gimtadieniu!!!!

Pridėta:

Atsakyti

Pamatai kerpenos darbus ir supranti. Va cia tikra supermama. Nei as zinau kas tas .... yra, nei kaip jis atrodo. O cia vaikams pirstines!!!!!

Qqte su nuo nioliktu.

Atsakyti

Oi, Freke, tu šito nežinai, o aš kažko kito nežinau. Negali žmogus visko žinoti. :)

Atsakyti

Nu bet vaikams megzt kazkokius herojus.... pasiut hello kitty pagalve ar ala maximos pimpackiuka tai zymiai paprasciau :ax: 

Atsakyti