Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Qqte, su gimtadieniu :4u: Gaudyk dainą ir klausyk visu garsu :D

https://youtu.be/d8pMAVPuQlE

Atsakyti

Qqte, mažute, su gimtadieniu!!! Linkiu dar daug gražaus turbomezgimo, po kaštonais, eglėmis ir aguonomis!!!

Mano suktieji chiagoo ​mezga. Raudonai ;) Kur dar rasti laiko mezgimui, jei ne debesyse?

Atsakyti

Qqute - dar ilgai ilgai išliko pacanke :) :4u: .Pašvęsim Barselonoje, ane? :)

Aš susivokiau, kad nei mažo patogaus mezginio turiu, nei knygos, trinuosi poliklinikoj su suaugusiu pirmagimiu. Ir kitą savaitę visą trinsiuosi ir dar paskui 2 sav. Na, gal vyras kada pavaduos biškį. Reikia užsiveist patogių mezginių. Gal kalėdines kojines pradėt?

Atsakyti

Qqtei jau kaštonai?? Rimtai? Netikiu.

Su gimtadieniu! Šilčiausi linkėjimai! Džiaugiuos, kad tave pažįstu.

Atsakyti

qqte, su gimtadieniu tave! :4u: :4u: :4u:

O kad kaštonai tai ir man nesitiki - jauna, graži, žydinti, puošianti mezginius savimi ir savo šypsena šviečianti aplinkui. :wub:

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kerpena: 12 rugsėjo 2019 - 10:34

qqte , su  tais  kASTUONIOLIKA  :)  svieski savo sypsena  ir toliau .

Atsakyti

Qqute, ir aš sveikinu  :4u: ir nereikia tų metų skaičiuoti, tiesiog būk laiminga!  :4u: 

Atsakyti

ufff, pagaliau baisioji dalis baigėsi dabar galima ir pašvęst

ačiū visoms už sveikinimus :wub: :wub: :wub:

vaišinamės :)

Priedas  36f9813516c091fd3ddc0264205e1722dac20ec2.jpg   118,89KB   0 Parsiųsta kartųPriedas  IMG_0186-1.jpg   109,62KB   0 Parsiųsta kartųPriedas  sampanas-52c1b385caaac.jpg   132,19KB   0 Parsiųsta kartų

Atsakyti

Eik tu sau kaip skaniai...

Pas mane toks atostogų meniu. Kai šaldytuve trys produktai... :D​ 

Atsakyti

katuk, dar nenuėjai į parduotuvę? :lol:

Atsakyti

Linkėjimai gimtadienininkei ;)

Smagu, kad jau gali atsipalaiduoti!

Priedas  Screenshot_20190912-145627__01.jpg   383,77KB   0 Parsiųsta kartų

Atsakyti

Nu, Qqute, gausiai čia užšventei :D.

Aš tai elementariu patiekalu pasidalinsiu, bet kaip man buvo skanu... kad net persivalgiau, nes negalėjau sustot. Tiesa, vis tiek neišbaigiau visko, ką į lėkštę prisikrovus buvau. Mano modifikacija - vietoje saulėj džiovintų buvo į pabaigą su morkom kepti įmesti per pusę perpjauti nedideli naminiai pomidorai. Nieko nepyliau šaltu vandeniu, agurko daugiau įsipjausčiau: https://www.beatosvi...k4LZqDGcZ8mfSrs . Be galo geri pietūs,  bus man variantas į darbą į termosą. O jau tos morkos ♥. Neiškepiau iki galo, tai kramtomos konsistencijos buvo. Jaučiu, kad ir su lęšiais bus be proto skanu, dar plius kokios paprikos ar baklažano ♥.

Atsakyti