Qqte, su gimtadieniu Gaudyk dainą ir klausyk visu garsu
Qqte, mažute, su gimtadieniu!!! Linkiu dar daug gražaus turbomezgimo, po kaštonais, eglėmis ir aguonomis!!!
Mano suktieji chiagoo mezga. Raudonai ;) Kur dar rasti laiko mezgimui, jei ne debesyse?
Qqute - dar ilgai ilgai išliko pacanke .Pašvęsim Barselonoje, ane?
Aš susivokiau, kad nei mažo patogaus mezginio turiu, nei knygos, trinuosi poliklinikoj su suaugusiu pirmagimiu. Ir kitą savaitę visą trinsiuosi ir dar paskui 2 sav. Na, gal vyras kada pavaduos biškį. Reikia užsiveist patogių mezginių. Gal kalėdines kojines pradėt?
Qqtei jau kaštonai?? Rimtai? Netikiu.
Su gimtadieniu! Šilčiausi linkėjimai! Džiaugiuos, kad tave pažįstu.
qqte, su gimtadieniu tave!
O kad kaštonai tai ir man nesitiki - jauna, graži, žydinti, puošianti mezginius savimi ir savo šypsena šviečianti aplinkui.
qqte , su tais kASTUONIOLIKA svieski savo sypsena ir toliau .
Qqute, ir aš sveikinu ir nereikia tų metų skaičiuoti, tiesiog būk laiminga!
ufff, pagaliau baisioji dalis baigėsi dabar galima ir pašvęst
ačiū visoms už sveikinimus
vaišinamės
36f9813516c091fd3ddc0264205e1722dac20ec2.jpg 118,89KB 0 Parsiųsta kartų IMG_0186-1.jpg 109,62KB 0 Parsiųsta kartų sampanas-52c1b385caaac.jpg 132,19KB 0 Parsiųsta kartų
Eik tu sau kaip skaniai...
Pas mane toks atostogų meniu. Kai šaldytuve trys produktai...
katuk, dar nenuėjai į parduotuvę?
Linkėjimai gimtadienininkei ;)
Smagu, kad jau gali atsipalaiduoti!
Screenshot_20190912-145627__01.jpg 383,77KB 0 Parsiųsta kartų
Nu, Qqute, gausiai čia užšventei .
Aš tai elementariu patiekalu pasidalinsiu, bet kaip man buvo skanu... kad net persivalgiau, nes negalėjau sustot. Tiesa, vis tiek neišbaigiau visko, ką į lėkštę prisikrovus buvau. Mano modifikacija - vietoje saulėj džiovintų buvo į pabaigą su morkom kepti įmesti per pusę perpjauti nedideli naminiai pomidorai. Nieko nepyliau šaltu vandeniu, agurko daugiau įsipjausčiau: https://www.beatosvi...k4LZqDGcZ8mfSrs . Be galo geri pietūs, bus man variantas į darbą į termosą. O jau tos morkos ♥. Neiškepiau iki galo, tai kramtomos konsistencijos buvo. Jaučiu, kad ir su lęšiais bus be proto skanu, dar plius kokios paprikos ar baklažano ♥.