Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Labas rytas :4u: man toks oras - pats tas, pagaliau nekaršta :wub:

man jau konkreti mėlyna diagnozė :nail:  

Priedas  76D91FD1-9EEE-4195-BB9D-14B500A05112.jpeg   139,6KB   0 Parsiųsta kartų

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lace: 11 rugsėjo 2019 - 07:30

Lace graži diagnozė :) nors mano tėtis kai pamato mėlynus nagus iš kart puola erzintis-sako tau ką su širdim negerai :D

Atsakyti

o aš jau sugalvojau ką megzt noriu ir mūza jau kažkur netoliese bet vistiek šią savaitę neturėsiu laiko pradėt

aš oru irgi džiaugiuosi :) nors rytoj lyg šilčiau prognozuoja, o mano suknelė ilgom rankovėm ir uždaru kaklu

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo qqte: 11 rugsėjo 2019 - 07:58

Nagai, tai nagai, bet koks mezgėjos žiedas  :wub:

Aha, mano tėtis tai irgi sakytų - jau miršti, kad nagai mėlynuoja?

Mano vyresnioji dukra mėgsta nagus lakuotis, tai irgi visokias spalvas naudoja.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kerpena: 11 rugsėjo 2019 - 08:01

Aš su šalčiu ilgais sejuonais kovoju. Nes pėdkelnių dar neeeeeeedėviu! Ir nemezgu. Nėr kada. Atidariau protmūšių sezoną!  

Dėkui už Tororo pirštinių schiaaamūtią, labai gražus kūrinys.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gadget3: 11 rugsėjo 2019 - 08:15

Sveikos,

Labas.

aš dar dėžes ir maišus iškrovinėju. Snarglys iki žemės. Mezgu L. Ir MB vienodus megztukus. 

O tai kur irgi persikraustei kažkur?Ar čia vasarinės migracijos kokios nors (sodyba?) liekamieji reiškiniai? Mezgi vienu metu 2 megztukus, ar jau vieną turi? Koks modelis - ar išgalvinis?

Gražūs nagai, Lace  :4u: .

Nežinau, kada pradėsiu megzt. Gal šiandien? Taip viliuosi kiekvieną dieną, bet vis kas nors pasikeičia...

Atsakyti

Aš apsimetu, kad dar vasara ir vaikštau su basankėm. Ot.

Vakar nepamezgiau, bet prigaminau naktipiečių. Vyrams mėsos, sau žuvies prisikepiau. Užsinaktinėjau.

Dar buvau nuklydus pas Vincį kavos, pasigėrėjau, ką dažo. Nesidalina niekuom iki mugės. Bet nors akis paganiau, naujienas pačiupinėjau. 

Atsakyti

Turiu norą Vincį mugėj susirast. Gal tariamės su kompanija? :) Tai didelis pirkėjų būrys dar priviliotų besidominčių gal?

Su basankėm vaikščiočiau, bet ... reikia pedikiūrą vėl pasidaryt. Trečias kartas šiemet būtų - kosTmosas :D. Kol kas neatrandu laiko.

Atsakyti

Oi, aš tai niekada nesu dairius pedikiūro, bet su basankėm vaikštau kartais. :unsure:

Kaip pagalvoju, gal ten iš šalies ir negražu kam. Bet vis tiek vaikštau.  Nors šiandien ne. Beveik basankės, bet pirštų nesimato.  :D 

O mugė čia kur?

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kerpena: 11 rugsėjo 2019 - 10:51

Kerpena - Tautų mugė, Vincis FB sakė, kad bus kažkur tarp VIlniaus ir Jakšto gatvių šį savaitgalį.

Kai pedikiūras nedarytas irgi neblogai :). Bet kai jau darytas ir lakas pusiau nusilupęs, tai baisiai ne kas  :geda:​ . Čia buvo gerai gerai, o vieną dieną ėmė ir "parėjo", nu nespėjau užsiregistruoti dar...

Atsakyti

Viena kavos nuklysta, kita - pedikiūro   :angel2: 

Kokias gražias nuotraukas gavau  :wub: Išlaužiau technologinę fotosesiją  :lietuva: 

Turiu superdailų sijoną. Raudoną. Ir raudonas megztukas prie jo BUS. Lėktuve gal kažką nulėktuvi siu...

Atsakyti

Gadget, o lėktuvini tu su carbonzais ar medinukais? Tuoj bus akualu beskrendant su mezgėjom. Misliju, kad kojininiius carbonzus imsiu, nes nieko kito nesugalvoju, nes medinius valinius tik 4 nr turiu, artimiausiu metu nieko tokio lyg neplanavau regzt, o carbonzus valinius 3,25 dydžio, bet jų vis taikosi valas išslyst nuo metalo, tai bijočiau imt toli nuo namų :).

Atsakyti