Labas rytas man toks oras - pats tas, pagaliau nekaršta
man jau konkreti mėlyna diagnozė
76D91FD1-9EEE-4195-BB9D-14B500A05112.jpeg 139,6KB 0 Parsiųsta kartų
Labas rytas man toks oras - pats tas, pagaliau nekaršta
man jau konkreti mėlyna diagnozė
76D91FD1-9EEE-4195-BB9D-14B500A05112.jpeg 139,6KB 0 Parsiųsta kartų
Sveikos,
Labas.
aš dar dėžes ir maišus iškrovinėju. Snarglys iki žemės. Mezgu L. Ir MB vienodus megztukus.
O tai kur irgi persikraustei kažkur?Ar čia vasarinės migracijos kokios nors (sodyba?) liekamieji reiškiniai? Mezgi vienu metu 2 megztukus, ar jau vieną turi? Koks modelis - ar išgalvinis?
Gražūs nagai, Lace .
Nežinau, kada pradėsiu megzt. Gal šiandien? Taip viliuosi kiekvieną dieną, bet vis kas nors pasikeičia...
Aš apsimetu, kad dar vasara ir vaikštau su basankėm. Ot.
Vakar nepamezgiau, bet prigaminau naktipiečių. Vyrams mėsos, sau žuvies prisikepiau. Užsinaktinėjau.
Dar buvau nuklydus pas Vincį kavos, pasigėrėjau, ką dažo. Nesidalina niekuom iki mugės. Bet nors akis paganiau, naujienas pačiupinėjau.
Kerpena - Tautų mugė, Vincis FB sakė, kad bus kažkur tarp VIlniaus ir Jakšto gatvių šį savaitgalį.
Kai pedikiūras nedarytas irgi neblogai . Bet kai jau darytas ir lakas pusiau nusilupęs, tai baisiai ne kas . Čia buvo gerai gerai, o vieną dieną ėmė ir "parėjo", nu nespėjau užsiregistruoti dar...
Gadget, o lėktuvini tu su carbonzais ar medinukais? Tuoj bus akualu beskrendant su mezgėjom. Misliju, kad kojininiius carbonzus imsiu, nes nieko kito nesugalvoju, nes medinius valinius tik 4 nr turiu, artimiausiu metu nieko tokio lyg neplanavau regzt, o carbonzus valinius 3,25 dydžio, bet jų vis taikosi valas išslyst nuo metalo, tai bijočiau imt toli nuo namų .