Katukai, o tai tie, kurie atvežė visas dėžes - jiems nepriklausė jų užnešti, ar jūs taupote tuo klausimu? Gal kokių rusų alchašėlių galima rasti, kad pagelbėtų? O šiaip - sportas sveikata, kad tik su protu .
Nu tavo nuotraukoj tai visai ne oranžinė. O ja leidžia dalintis?
Nors su tom spalvom per ekranus, gyvas vargas.
Turi mano žvėris ir oranžinės visą babiną
Ta tamsesne tai mielai dalinsiuos
Jeeetusss.... nežinojau, kad bordo spalvos merino sektantė viena turi
Kaip reikėjo nesenai
Vis tik reik vis pasiskelbt ko ieškau
Šiandien pabaigiau Totoro piršitnes. Džiūsta. Megzdama pritrūkau vieno siūlo. Norėjau vakar per pietus nusipirkti, bet parduotuvė kažkodėl buvo be jokio paaiškinimo uždaryta. Grįžus namo sugalvojau, kad galiu riešus patrumpint, kurie kaip tik tuo siūlu buvo nemaža dalis megzti. Tai turėjau nemalonaus darbo, išardyti eilę per vidurį riešo, tada i-cordu užbaigti. Bet pataikiau tinkamoje vietoje nuardyti, praktiškai visas siūlas suėjo, 1,30 m. galiukas tik liko.
Bandžiau googlinti kas per Totoro pirštinės, čia tos su japoniškiais herojais?
Katukai, o tai tie, kurie atvežė visas dėžes - jiems nepriklausė jų užnešti, ar jūs taupote tuo klausimu? Gal kokių rusų alchašėlių galima rasti, kad pagelbėtų? O šiaip - sportas sveikata, kad tik su protu .
Taigi užsienis. Vežė konsulato vairuotojas, buvo sukrautos įstaigos garaže. Tai gerai kad parsivežam ne visas iš karto, o po truputį, nes sveikata neatlaikytų. Gruzčikų galima išsikviest, pilna laiptinė telefonų, bet nu, ne visas iškart vežamės, tai viena, o antra,....nes vengiam visokių ten tokių tiesioginių kontaktų dėl saugumo.
Viskas ok, ne pirmas ksrtas, tik kažkaip labai jsu pasijautė nesportiškas gyvenimo būdas.
Man viena diplomato žmona buvo minėjusi, kad lyg ten finansuoja visas persikraustymo išlaidas, kad viską sukrauna, supakuoja, nuveža ir iškrauna. Tai aš susidariusi įpsūdį, kad patogu. Bet ir laikai senesni, ir užsienis tolimesnis. Viskas suprantama. Pridės dar rusai kokių blakių, nešiodami dėžes... Mums, paprastiems žmonėms gal ir nerealiai skamba, bet ką ten gali žinoti su tais diplomatais...
Jau taip pavargau šiandien nuo begalės informacijos ir nuolat kritinėjančių naujų darbų, kad seubas.... Nei dirbt daugiau galiu, nei užmigt, jaučiu, galėsiu... Pas mus toks posakis "nusipašius" yra. Tai tokia ir jaučiuosi.
Bandžiau googlinti kas per Totoro pirštinės, čia tos su japoniškiais herojais?
Yra labai gražus animacinis filmukas, skirtas visai mažiems vaikams, bet net ir dideliam labai gražus žiūrėti. "Mano kaimynas Totoro". Mes turėjom diską, tai vaikai mėgo. O pirštinės maždaug tokios https://www.ravelry....-totoro-mittens
Labas.
aš dar dėžes ir maišus iškrovinėju. Snarglys iki žemės. Mezgu L. Ir MB vienodus megztukus.
Restar-yra ir tokių paslaugų. Bet tolimesniems punktams dažniau naudojama. Mes gavom tik pakavimo priemonių ir transportavimą. Visada gali rinktis. Blakės skamba labai nerealiai, bet tikrovė tikrai kitokia. Aišku, kad randama ir kitų būdų pasekti, be to niekaip. Spėju, ir SM paskaito
Bet tai mes žinom, kur ir ko vykstam.
Siūlus jau kažkurioj dėžėj mačiau. Bet virbalų tai nea.
Katuk, turi ką veikt ir be mezgimo šiom dienom
Jau koks ruduo ypač rytais...
Labas rytas.
Taigi, ruduo. Vakar pažiūrėjau prognozes, dieną dar gana šiltą žadėjo. Tai išėjau ryte su suknele trumpom rankovėm, plikom kojom. Žiūriu žmonės su striukėm eina. Kadangi šiandien važiavau mašina, tai nesušalau, bet prie darbo jau pajutau, kad einant būtų buvę tikrai šalta. Ir net prognozė labai didelės šilumos nebežada.