Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Apie knygas galvojau, bet iš esmės neesu skolintoja jų. Tai ką turiu, tą turiu :) 

Restar aną dieną rašė, kad qqtės mėlynasis jai atrodo storas, o aš šiuo metu storiausią vilną mezgu :D Ir nieko- gyva.

Darbas tik nervuoja. Iki šiol nepasakius šefui, kad atostogausiu Barselonoj. Bo nes daug svarbių sprendimų šiuo metu. Gerai, kad plaukai dažyti, nes daug žilų atsirado per dvi paskutines savaites. 

Atsakyti

Lace, žinau, nes tą patį siūlą mudviem Olaiva nuo rogučių siuntė tau į paštomatą. Bet dabar tikrai nežinau, kuriuo nori dalintis. Tai judvi susitarkit tarpusavyje, aš ryt paimti galėčiau ir perduoti.

Aš grynai kaip Liniuka. Teoriškai gerai tvarka, bet tokie kaip aš geriausiai bujoja chaose :). Na, o iš kitų pareikalauti - šventas reikalas : D.

Atsakyti

Aš pažiūrėjau kažkada Olaivos siustą nuotrauką su rogutinėm babinom, tai man ten Lace siūlas toks labiau į oranžinį neša. Tai tokio nenoriu. Nežinau koks tas kitas.

Atsakyti

Atsiminimai apie kitų drakių lobius  :angel2: 

Laikotarpus toks, kada megzt?

Liniuka prajuokino, fainuolė!

Aš stengiuosi pirkti dabar ne tai, kad pigiai, otai, ko tikrai labai noriu.

Atsakyti
Laba ryta 4u.gif

Dingo mano muza nert siandien, vakar baigiau kepure katinui, gavosi mazesne nei turetu, tai dabar galvoju ar tiks ar ne, ir kazkaip nebera po to noro nert daugiau, o uzsakymas laukia unsure.gif unsure.gif

Megztukai visu nerealus wub.gif Atrodo kaip pirkti, kaip jum taip lygiai isseina numegzti? bigsmile.gif
Atsakyti

Nu aš manau po pirmų 20 numegztų megztukų nebereikia galvot apie lygias akis :D​ 

Atsakyti

Lace, Kerpena, gal ne baisiai matosi, bet aš apie šitą spalvą kalbėjau: https://www.ravelry....e-vintage-mitts . Tai čia į rudumą, ar į raudonumą? Man ji grynai bordo. 

O akių lygumas labai priklauso dar nuo siūlo... nuotaikos... rašto... ar labai su petraukomis mezgi... ar mezgi ratu ar pirmyn atgal ... kai kada lygiai mezga mašina :). Tai visko čia pas mus būna , neprdėjus ir praktikos neįgysi, tad drąsiau :).

Atsakyti

Tuoj, bandysiu nufotografuoti savo bordavumus

Atsakyti

Priedas  1E222DCF-84A3-4469-B1D3-D63EE7454B80.jpeg   95,68KB   0 Parsiųsta kartų

Ta raudonesnė turbūt tokia, kaip pas Restar. Ja dalintis drakius neleidžia.  :rolleyes:

Atsakyti

Nu tavo nuotraukoj tai  visai ne oranžinė.  O ja leidžia dalintis?

Nors su tom spalvom per ekranus, gyvas vargas.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kerpena: 10 rugsėjo 2019 - 14:40

Labos, 

Qqute, puikūs megztukai gavos, tu kažkaip puikiai žinai ko nori ir kaip tai padaryti... O svarbia, kad ne tik žinai, bet ir padarai😊

O su manim tai vienas juokas, jau trečia diena mezgu megztinį barbei🙈😁

Atsakyti

O aš turiu nemokamą sporto klubą :D 

Penktas aukštas ir tuščiom yr iššūkis, o įsivaizduokit su dėžėm....

Atsakyti