Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Šitas grobis iš kokios ponių laimės gal? Kojininius ir aš griebčiau bet kada, jeigu ypač gera kaina.

Tiesa, gal kas iš sektos pirkot iš narplioju.lt juodos ir Hyacinth (tokia ryškoka mėlyna) spalvų? nes kai pirkau, dar palikau, paskui greit dingo tos spalvos ir dauguma kitų :). Vat jų man gali ir pritrūkti... Ramiau jausčiausi žinodama, kad draugas nelaimėje ranką išties, užklausiau ir parduotuvės ar planuoja pasipildyti ar tieisog išsiparduoda ir nebeturės.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Restar: 09 rugsėjo 2019 - 15:14

Hi sekta. Aš jau užusieny.

Butas toks.... nevalytas sakyčiau. Bus ką veikt.  Ir daiktų dar beveik neturiu. Bet šiaip jaučiuos lyg ir nebūčiau išvykus

Qqtė sakyčiau megztukus puošia. Abu neblogi,  bet kad pulčiau megzt tai gal ne. Bet greičiausiai kalta savivertė ar net aplinkybės, nes vaizdai foto tai gražūs.

Siūlai mano kažkur netoli, ber nepasiekiami. O budintį mezginį pamiršau... nu vat.

Atsakyti

Katuk, sveikinu :4u: . Nerimo dėl nežinomybės jau mažiau, tikiuosi, tik dėl dukrų nebent. O pačiai kaip ir ašku ką veikt :D.  O šiaip - pamažu, pamažu, pasiilsėdama ir nuveiksi visus darbus, visos dienos tavo - katino :).

Atsakyti

Restar, grobis tikrai iš ponių laimės. Po 1,20. Man pasirode, kad  11 eurų megztinio kiekiui siūlų nėr labai daug.

Katuk, gero prisitaikymo. :4u:

Taip gerai megztelėjau šalia dantistės kabineto.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kerpena: 09 rugsėjo 2019 - 18:37

Liniuka, gal tarp tavo likučių yra rogutinio arba kokio kito plono merino,  kokios blankiai rožinės arba  kokios bordinės, vyšninės ar pan. likutis?

Aš turiu rogutinio bordinio nelikutinius kiekius, mielai dalinsiuos  :4u: 

Atsakyti

Lace, tavo iš tos pačios partijos, kaip ir mano :). O Kerpenai reikia tam šalikui apnerti, kurį aš mašina numezgiau. Tai tuo pačiu jai duosiu to bordo, jeigu patiks. Jeigu man kada pritrūks bordo - žinosiu, į ką kreiptis :). nebent tau visai visai negaila ir turi bent kiek susukto - tai trečiadienį gali perduoti man, kai susitarsi su Kerpena. Mudviem vis tiek artimiausiu metu reikia susikeisti rankdarbiais :).

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Restar: 09 rugsėjo 2019 - 22:35

Vakar pagalvojau, kokios mes skirtingos. Man drakiaus guolio registravimas toks pats beprasmiškas, kaip rūbų ar batų.. Nu išaugau, paseno, atsibodo- atidaviau kažkam, pardaviau išsikeičiau. Nematau kažkaip reikalo ant popieriuko turėt info, kiek ir kokių siūlų pas mane veisiasi ir dauginasi :) 

Atsakyti

nu va o aš mėgstu pasiknist po  būtent exeliuką pasižiūrinėt kiek ko turiu, kažkaip puikiai apsaugo nuo drakiaus storėjimo, ypač jei užsidedi tikslą jei nesukūdint tai bent jau nepriaugint jam svorio per daug

jei atiduodu, parduodu ar sumezgu išbraukiu iš apskaitos :)

ir su apskaita niekada neištinka kad drakius kur nors ką nors paslėptų pradangintų ar nežinočiau kur padėjau :)

beje viena mano kolegė susiregistravus visas savo knygas į exeliuką, tai kai buvo čia mintis pas mumis pasidalint knygom tai siuntė tą exeliuką mums pasidairyt, ką pasiskolint :)

patogu

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo qqte: 10 rugsėjo 2019 - 07:51

Man tai visokie tvarkingi registravimai, kartotekos ir pan. kelia stresą :) Teoriškai labai gerai ir faina, bet man niekaip neišeina, kūrybinė betvarkė man labiau prie širdies :D O visokie 5S koks košmaras :B​ 

Atsakyti

Lace, tavo iš tos pačios partijos, kaip ir mano :). O Kerpenai reikia tam šalikui apnerti, kurį aš mašina numezgiau. Tai tuo pačiu jai duosiu to bordo, jeigu patiks. Jeigu man kada pritrūks bordo - žinosiu, į ką kreiptis :). nebent tau visai visai negaila ir turi bent kiek susukto - tai trečiadienį gali perduoti man, kai susitarsi su Kerpena. Mudviem vis tiek artimiausiu metu reikia susikeisti rankdarbiais :).

Ir iš kur gi tu žinai, kokie pas man bordo veisiasi?  :D turiu vieną raudonesnį, kitą rudesnį.  :mirksiukas: pirmo truputį dar gailiu, esu jam mezgiminį likimą numačiusi, o vat to kito turiu didžiulę babiną, tiesiog.... tam, kad turėti. Tai tuo galiu drąsiai dalintis, net ir nelikutiniu kiekiu.  :bigsmile: 

Atsakyti

Man tai visokie tvarkingi registravimai, kartotekos ir pan. kelia stresą :) Teoriškai labai gerai ir faina, bet man niekaip neišeina, kūrybinė betvarkė man labiau prie širdies :D O visokie 5S koks košmaras :B 

Liniuka, bet gi tavo darbe ( bent jau kaip aš jį suprantu) tvarkos ir atitikimų formaliems reikalavimams turėtų būti labai daug.  :mirksiukas: taip ir dirbi nuolatiam strese?  :D 

Atsakyti

Liniuka, bet gi tavo darbe ( bent jau kaip aš jį suprantu) tvarkos ir atitikimų formaliems reikalavimams turėtų būti labai daug.  :mirksiukas: taip ir dirbi nuolatiam strese?  :D

Baik tu, vienas malonumas :irnesakyk: Gi tvarkos aš iš kitų reikalauju :hihihi:  :lol:​ 

Atsakyti