Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Ermitaže drakiai gali rasti saldaininių spalvų 150 m/50 g merino su 35 off

Mirkt mirkt

Atsakyti

o mano drakius pasimetime

pradėjo šeštadienį planšetė kvailiot, nu aš paėmiau ir atstačiau gamyklinius parametrus

o planšetėj mano visa siūlų buhalterija buvo

ir kiek pirkau per kelis metus ir kiek sumezgiau

ir exelinis failiukas su visais suskaičiuotais siūlais, taip tvarkingai aš jį vedžiau ir bac, pati ištryniau nepagalvojus

nu tiesa exelinio dalis atsistatė bet ne visas...teks dabar per naują inventorizaciją daryt, bet jau ne šiemet matyt jau kitiems metams užsiimsiu, nuo sausio tarkim

jei mūza sugrįš...

Atsakyti

qqte, ramiau gyvent, kai nežinai ką drakius slepia. Aš kai pradedu kokio siūlo ieškoti ir pamatau kiek jis visko slepia.....žinau, kad ir 2022 metais turėsiu iš ko megzt. 

Atsakyti

oj ne man labiau patinka žinot ką turiu

ir drakiaus lobiai kažkaip visai sąžinės negraužia :)

Atsakyti

Man gal irgi patiktų sukatologuotas drakius, bet kaip tingiu tai padaryti :wacko:

Ravelry galima pasidaryti su nuotraukomis, svoriais ir kiekiais. Aušku savo excelis gal dar geriau, pasidarai, kaip nori.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kerpena: 09 rugsėjo 2019 - 14:00

jo buvau ravelry pradėjus, ten galima paskui ir suexeliuoti, bet tai viską sufotkint reikia

nuuu bėet kadangi jau prasidėjo gimtadienio dovanos, ir gavau naują teleponą tai gal ir sufotkinsiu

Atsakyti

Aš tai vis neprisiruošiu atsikratyt visokiais likučiais. Jei kam iš pakabukų reikia, tai drąsiai sakykit :D Vieną kartą jau taiptaip buvo.

Tai va likučiais atsikračius drakiukas būtų visai kūdutis ir jokių buhalterijų nereikia :D

Va man tai pasikūdint praverstų :B Eisiu vėl nuo šiandien į rolus ir dar pasižadėjau sau vaikščiot daaaaug daugiau. Na dar MĖ reiktų kaip nors susireguliuot :B​ 

Atsakyti

Liniuka, gal tarp tavo likučių yra rogutinio arba kokio kito plono merino,  kokios blankiai rožinės arba  kokios bordinės, vyšninės ar pan. likutis?

Atsakyti

Liniuka - šitą https://www.ravelry....ary/true-friend mezgi? Netikėtas psirinkimas :).

Ir Qqutės aš galvojau, kas čia man kitaip, kol kitos neįvardijo ir kad maišiukai, ir kad žydra, tai truputį visd ar neįprasta :). Nors tas Kiras tai labai jau prabangybiškas, smagus, ir malonus orie kūno atrodo, labai prie plaukų spalvos dera :). Mėlynas mano akim šiuo metu per storas :D.

Man tai vasara tęsiasi, nes vasara labai siejasi su Santarškėm, kaip tik važinėjau ten ir prie 36, šiandien tik 28,5, bet Sanariškėse praleidom beveik 3 val. Tai ką, vaikinas gali pradėt vaikščiot. Tik nebemoka :). Reabilitacija, aišku, nežinia kada pasiekiama. Dar ne visur apskambinau, bet be spalio, kol kas be šansų. Blyn, kaip mažą vaiką reiks prievartaus vakščiot, iki reabilitacijos vežiot... Nelabai daug ir motyvacijos turi, kad greičiau normaliai pradėtų, nes tada į mokyklą bus išsiųstas.

Mano mūza irgi valkiojasi. Turiu mezginį, bet atrodo, kad siūlų neužteks, tai kur čia bus motyvacija... Toliau neleidžiu sau mezginių planuot, reikia mergičkom, bt žinot, kaip su tuo reikia :).

Kerpena, tai kur nutrūko drakius ir kuo pasidžiugino save? :). Leisk ir kitiems pasidžiaugti bent svetimu grobiu.

Ristinos dryžuotukas fainas, niekaip nesupratau, kuo tas kaklas negeras, kol dašilo, kad laivelis turėjo būti :). Nieko, gi kitą su laiveliu gali nusimegzti  :4u:​ .

Atsakyti

Liniuka, gal tarp tavo likučių yra rogutinio arba kokio kito plono merino,  kokios blankiai rožinės arba  kokios bordinės, vyšninės ar pan. likutis?

Ne, merino jokio neturiu. 

Atsakyti

nu jo mes irgi krūvelę siuntimų dar šiandien gavom

ir sužinojom kad dar ir sanatorija kaip ir priklauso...

žodžiu, patekom pas gydytoją kuriai patinka gydyt :D

juokingiausia rekomendacija įrašyta į išvadą-vaikščioti su knyga ant galvos :)

Atsakyti

Grobis

Priedas  IMG_20190909_155058.jpg   95,72KB   0 Parsiųsta kartų

Šiaip ten labiau pilka, o ne melsva, nors bent jau man tokią šviesiai melsvą ekranas rodo.

Kojininiai siūlai. 5 kamuoliukai alyvinės ar kokia ji ten, 3 pilkos ir apie 75 g likutis margų.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kerpena: 09 rugsėjo 2019 - 14:57