Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

QQte, galima apsipavydėt juodai :B

Atsakyti

Ristin nu aš tavo dryžuotuko papavydèjau :)

O kaip tavo žuvėdra?

Atsakyti

Pagulėt padėjau :D
Gal "pagerės" :D

Atsakyti

Pagerės pagerės

Matei mano procese koks maišiuks buvo

O va visai neblogai kabo ant manęs

Atsakyti

labas rytas  :4u: 

aš šią savaitę mezginimes atostogas turiu  :rolleyes: 

Su qqute tai nedraugauju  :bebe: paprastiems mirtingiesiems retai gaunasi du pavykę megztukai iš eilės  :unsure: vienžo, pavydžiu... mezginių, tikimo...

Atsakyti

laabas

nepavydėk Lace-aš užtatai kažkur mezgiminę mūzą pateriojau

nepareina jau kuris laikas

Atsakyti

Parsibels ta tavo mūza  :mirksiukas: ir vėl po du megztukus iš karto varysi  :oh: 

Atsakyti

tai ne iš kart, tą žydrąjį gal prieš mėnesį baigiau :)

Atsakyti

Aš čia šiaip kabinėjuosi  :rolleyes: čia panašiai kaip stebint FB, atrodo kad visi nuolatos kažkur atostogauja, tik aš niekur nevažiuoju.  :D 

Atsakyti

Nu labai nešiotini ir reikėtini Qqtės megztukai :wub:  Bet kaip čia sugalvojai žydrą megzt? Mėlynas spalvynas ne favoritas pas tave :)

Aš tai vis dar oversaizų pasaulyje :D Nors ar šįkart gausis oversaizas sunku pasakyt, nes kas gavosi turbūt suprasiu tik numezgus paskutinę eilę :B​ Mezgu True Friend. 

Atsakyti

Liniuka nugi čia TA žydra katrai aš nuolaidas darau :)

Atsakyti

Qqte, man tai tokie neįprasti tie tavo megztukai, tokie kabantys. Nors ant tavęs viskas gražiai atrodo. :lol:

Lauke karšta, kaip vidurvasary, bet medžiai tingiai mėto ausinius lapus ir toks stiprus rudens jausmas.

Mano drakius neplanuotai netikėtai praturtėjo šiandien. Ėjau pietus vieno kamuoliuko siūlų. Ten kur ėjau, neįleido, bet užėjau kitur, kur drakius ir užkando. Ne tų siūlų, kurių ieškojau. :)

Atsakyti