Susigėdijau, nes ... jokios vakarienės netaukštelėjau... Vėlyvi pusryčiai buvo ( kalnas lietinių, neišrankieji valgė su grybais ir sūriu), vėlyvi pietūs - dešrelės... O vakarienės nei ką nei kada gaminti nebuvo, atvažiavom į sodą. Aš aktinidijų su gudobelėm užkrimtau .
Tai Restar nesigėdyk, panašu kad tik Kerpena taukštelėjo pyraga o kitos išisuko lengvai
Smagiai susiskaitė liniukos ir kapšeikos jaukumai, juokas iki pilvo skausmo ir burgeriai ir mezginys rankose
mezgiau ir mezgu šiandien ir aš- gal net viena rankovė pavirs į rankovę ir koki 1000 kartu jau užtaisiau naują šautuvą savo ikriukyi- kareiviukui
taukšt vakarienei pašildžiau brokolių- lašišos sriubos. Išrankiajam vaikui pieniška sriuba per 3 min buvo pagaminta
na ir dar brownie su varškės sluoksniu tas suėjo greit nuekas nesiskundė kad nemėgsta kartojo po 3 kartus
Svarbiausia, sakyčiau, draugę turėti: nusiveži megztuką pafotyt... Po 10.000 žingsnių TAUKŠT IR VAKARIENĖ.
Vertimas: atsivežu į Kauną pafotkyt megztinį... po iiilgo pasivaikščiojimo, kol mezgu, netikėtai taukštelna draugė gerai, kad ne per kaktą
Žuviuk, o to braunio receptu dalinsies?
Restar, pirmadieni nuo 22 val rodys Gyveno kartą Uvė per Balticum TV ;)
niuma, 07 Rgs 2019 - 21:38, parašė: Vertimas: atsivežu į Kauną pafotkyt megztinį... po iiilgo pasivaikščiojimo, kol mezgu, netikėtai taukštelna draugė gerai, kad ne per kaktą
Taukšt ir pristato atidirbinėti
Screenshot_20190908-084945__01.jpg 584,51KB 0 Parsiųsta kartų
Kokia adata gerulė kur tokių galima rasti?
vėl fainas rytas, kaip gera,kai niekur skubėt nereikia
Vilniuj tai rytas apsiniaukęs ir su pakrapnojimais. Pats tas sėdėt kine ir žiūrėt Šuns tikslą
Kokia adata gerulė kur tokių galima rasti?
Kapšeika - žinoma kad dalinuosi visi kas paragauja prašo recepto o jis interneto platybėse nardo jau keli metai
http://www.neringa-b...-sluoksniu.html
Reik eit taukštelt bulvių apkepą
Rankovė vakar irgi taukštelėjo čiandien aš ją palenkiau. reik antrą taukštelt