Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Aha Katuk, yra😉bet to mokesčio galima lengvai atsisakyti, ten gal neteksi keletos 

privilegijų, pvz. vaikas negalės lankyti bažnytinio darželio, kurių nemažai, bent jau mūsų žemėse... Bet visos tos taisyklės ir nuostatos skirtingose žemėse, vėlgi skirtingos.

Atsakyti

Kaip Katuk automatas? Aš ilgai jam priešinausi, keisčiausių argumentų buvau prisiklausiusi-prisigalvojusi. Dabar nenoriu nė pagalvoti apie mechaninę, o jau kai reikia pavairuoti, tai vargstu kol įprantu, nekartą esu užgesusi😁

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kapseika: 07 rugsėjo 2019 - 12:05

Tikrai rytas buvo gražus :wub:

Mokslų mano nieks netikrino ir nebuvo reikalo. Aš ir be tevų mokėjau save "pagriaužt" ir pamotyvuot :D visad norėjau kuo geriau, bet gabumai tai minimalūs :rolleyes:

Kameros namuos - man nesuvokiamas reikalas :huh2: :D nu bet jei žmonėms to reikia.... 

Atsakyti
Labu 4u.gif Siandien siek tiek darbe dar, po pietu vaziuosim su MB iki parduotuviu reik mamom gimtadienio dovanu ax.gif o ryt tinginiadienis bigsmile.gif

QUOTE(Restar @ 2019 09 06, 19:37)
Trešnia, tai gal laikas būtų ir sau suknelę susimeistravoti?  4u.gif 

Bijau megzti dar sau biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti

Aš tai per atostogas su vyro automatine pavažinėjau, nes vaikams, kurie po stovyklos į kaimą pas mane važiavo, leido pasirinkt, tai jie aišku ėmė didesnę ir naujesnę. :) Tai kai prie savo atsisėdau, bijojau, ar nepamiršiu bėgių junginėt, bet kažkaip savaime kojos į vietas susistatė.  Aišku, labai nedaug ten važiavau palyginus, nespėjau turbūt įprast.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kerpena: 07 rugsėjo 2019 - 14:18

Gėris automatas. Oks buvo pirmas įspūdis. Bet paskui kažkaip pagalvojau, kad aš mėgstu kontroliuot, todėl įdomiau gal mechaninė.

Kelis kart ieškojau sankabos, ir ranka vis makalavau prie pavarų :D 

Bet dukra tai daug užtikrinčiau jaučias prie automato. Ir visai neblogai eisme gaudos. Šiek tiek ramiau man.

Tresnia, o ko bijai? Visda galima nuardyt ar visai išardyt. Turiu vieną labai smagią nertą suknią. Man rodos iš Vanesos Montoro serijos, ar kažkas panašaus. Tik paskutiniu metu visai nenešioju Kaip su rusų kalba? Kažkaip rusaitės įvairiuose forumuose labai smulkiai išsinagrinėja kokio nors mezginio ypatumus ir vingrybes. Užsieniniai aprašymai irgi gan smulkūs, tik suknelių retokai sutinkama

Atsakyti

Tikrai puiki diena :wub: Nors šilta, bet jau akivaizdus ruduo. O pas mane darže dar vis dera agurkai :)

Orkaitėj kepa pyragas, grilyje burgeriai, rankose mezginys. TO-BU-LA :wub:​ 

Atsakyti

Gavau iš bendradarbės obuolių, Parinkti nuo žemės, todėl aišku greit genda.  Tai iškepiau didžiulį pyragą, Užmerkiau akis ir daviau vaikams vakarienei . Su ledais. :unsure:

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kerpena: 07 rugsėjo 2019 - 19:11

Aš irgi beveik užmerkusi akis nuvažiavau, nupirkau kebabų, kažkokio ten jų dievinamo turkiško limonado - taukšt ir vakarienė.

Atsakyti

O mano vyrai kazkokias sypseneles is bulbiu teslos lipde. Zurnale vaikiskam rado tai gamino abudu.skaniai gavosi :) as nesikisau

Taukst ir vakariene :)

Atsakyti

Oj. Mano vaikų namie nėr, o vyrs nusprendė, kad jam vakarienei puikiai tiks alus su riešutukais :D o aš nusprendžiau sumarinuot keletą stiklainių agurkų, nes nors ir ligoti, bet dera kaip bepročiai. 

Vakarienės net nenoriu. Riešutukai tiks.

Pietums buvo čili troškinukas.

Atsakyti

Svarbiausia, sakyčiau, draugę turėti: nusiveži megztuką pafotyt... Po 10.000 žingsnių TAUKŠT IR VAKARIENĖ.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gadget3: 07 rugsėjo 2019 - 19:52