Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Nitę praeitą savaitgalį mačiau sveiką ir gyvą :)​ 

Atsakyti

Atsidariau SM ir supratau, kad per jus sapnavau, jog univere kožkokių paskutinių mokslų nebaigiau ir sakiau, ko jūs kabinatės, jei man pačiai nereik, nenoriu ir tikrai nebaigsiu. Ir dar kad kažkokį namą turiu, kurio irgi nenoriu, nes ale naujai statomas, bet jau sutrūniję sienos.

Žodžiu, laisvę papūgoms :)

Išsimiegojau pagaliau-  po visos savaitės darbinės įtampos, vakar 9 vakaro nulūžau.

Limit, kai pernai Viliui prasidėjo 2,3,4 pažymiai, susidėliojom piniginį centais atlygį. Jei 7 ir daugiau- moku, jei 4 ir mažiau - minusuoju, 5-6  nieko. Norėjau jam pačiam parodyt, kad mokytis gali. Tik prisėst reikia. Parodžiau. 

O šįmet nuėjo į informacinių technologijų būrelį - kuria žaidimus. Limpa jam. Ir manau, ateity pravers. 

Gytis - Robotikoj kaifuoja. Ir vėl dailę kartą per savaitę prikalbinau, bet dėl elgesio reikalų ją, dėl susikaupimo ir nusiraminimo. 

Atsakyti

koks gražus rytas  :wub: 

nei mane kas spaudė mokytis, nei aš vaikus verčiau. Aišku, smagu, kai rezultatai geri...Bet, atvirai, tai ir dienynus labai retai tikrinau, o namų darbų gal iš viso kartu nesam ruošę...Ai, gal rusų pratybas   :D ...

Vyresnėlis buvo 5-6 klasėje pareiškęs, kad jam iš viso nėr ko mokytis, nes klasėje ir taip geriausiai mokosi  :blink: ..klasė jo buvo prasta, tai rezultatą gerą nesunku buvo išgauti...Buvo pokalbių, kažkaip stojo viskas į savo vietas, baigė gimnaziją tikrai gerai, net 100 buvo :),

Mažėlio klasė super stipri, tai lyderiauti neišeina, o lygiuojantis su broliu norisi...tai irgi nelaužiu, kad nesusikompleksuotų... :huh2: 

bet įdomiausia man tos kameros namuose... :blink:  :hmm: pasiklausau, pas daug ką jų esama...  Nu, aš ,mayt, dinozaurų laikų, nesuprantu tokio reikalo absoliučiai- kaip gali būti toks absoliutus sekimas??

Atsakyti

vilmak, 07 Rgs 2019 - 09:17, parašė: koks gražus rytas :wub:
Rytai dabar nerealaus grožio :wub:   su korgiu braidom pievose

Priedas  69597961_2731405580211189_8595113304651726848_o.jpg   78,7KB   0 Parsiųsta kartų   Užmačiau internete šiuos siūlus-nei pavadinimo,bet jau matau save su megztuku iš jų :)   Priedas  69640097_2538841359492887_6436546261616164864_o.jpg   141,5KB   0 Parsiųsta kartų

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Olaiva: 07 rugsėjo 2019 - 08:41

Karališkai vaikščiojies, Olaiva  :wub:​ 

Atsakyti

Karališkai vaikščiojies, Olaiva  :wub:​ 

Aplinka kalta :)

Vakarinės saulės spindulių eisim gaudyt šiandien,jeigu nelis :)

Atsakyti

Labas rytas.

Aš po savaitės irgi buvau sukaupus miego deficitą, tai miegojau iki 10 kaip užmušta, būčiau turbūt ilgiau miegojus, jei vyras nebūtų paklausęs ar nežadu keltis. Netgi žadintuvas buvo 8 nustatytas nuo praeito savaitgalio, bet niekaip neprisimenu, kaip jį išjungiau, ar visai negirdėjau. Bet atrodo, kad jei neišjungi, tai jis po kažkiek minučių vėl skamba, tai vis tiek kadanors būčiau išgirdus. Vakar telefone vėl buvo dingęs mesendžerio garsas, tai galvojau, kad kas nors negerai su visais telefono garsais, Bet patikrinau žadintuvą - skamba. :hm:

Mezgu savo mažai, beveik 20 m. mergaitei pirštines su Totoro. :rolleyes:

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kerpena: 07 rugsėjo 2019 - 09:36

margi siūlai gražūs, bet viską temdo žodis  KORGIS  :wub:  :wub:  :) 

Atsakyti

Labryt,

Aš tai nebegaliu ilgai miegoti. Max iki 8 prasivartau, jeigu savaitgalis. Paprastą dieną vartais iki žadintuvo. Visas kūnas įsitempęs, kovinėj parengty. Na, kai jau ateis totalus nuovargis, bus kitaip.

Atsakyti

Restar, bet kaip tu gali gyvent tokioje pastovioje įtampoje? :unsure:​   rašei, kad net mezgi įsitempus...

Atsakyti

Sveikos, šiandien jaučiuosi peržengus visus nuovargio limitus... Visą savaitę išvaikščiojau su kažkokiu virusu, bet ne ant tiek, kad būčiau pasiėmus nedarbingumą, darbe visokios nesąmonės, namie viena su abiem vaikams, ne gana to vakar neatsispyriau vilionėms į teatrą, kas buvo labai, labai faina, prisijuokiau iki pilvo skausmo, galiausiai after-party buvo jaukioje nuo svetimų užrakintoje kavinukėje pas vieną pažįstama, kuri tuo metu dirbo paruošiamuosius darbus rytdienos renginiui, o mes tiesiog jaukiai šalia sėdėjome ir plepėjome... Praenantys gatveles gyventojai, barksteli į langą, pasisveikina, ryt ryte vėl ateis įprastinės kavos, ar pyrago... Grižome, pirmą nakties dar viriau sardeles vaikams, nes pasirodo pas auklę (draugės vyrą) užmigo alkani🙈šį ryt kūnas šaukiasi poilsioooo... Tad tegyvuoja sofkutė ir mezginys!

Atsakyti

Kapseika, kiek veiksmo, bet dalis iš to ypač maloni.

Vakar kaip tik labai daug apie gyvenimą Vokietijoje teko išgirst, galvojau apie tave. Susudariau vaizdą, kad tokia nebloga kontrolė ten. Pvz tikrai yra bažnyčios mokestis?

O pas mane pirmi kartai :rolleyes: išbandytas automatinis automobilis.

Atsakyti