Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Susidvejinau:)

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Liniuka: 06 kovo 2017 - 13:34

Sveikos,

Pasivažinėjau, bet oras  :oh:

Dr. guolio neskaičiavau, nes infarkto nenoriu  :blink: Iki pensijos nesumegsiu, galėsiu pardavinėti  :D

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ingriga: 06 kovo 2017 - 13:44

Labuka :4u:

Kerpena, gražus inspirinis megztukas :wub: :wub: :wub: Negraužia jis, toks iš arti pūkuotas siūliukas atrodo, tinka tavo panelei :wub:

Savaitgalį teko kojines atidėti ir numegzti mažytę liemenytę, tai šiandien beliko sagytes įsiūti.

Užsisakiau siūlų suktuką kovo 2 dieną, žiūrėsim kada sulauksiu, ir dar dukrai užsakiau princesės suknelę pūstą iki žemės, nes ketvirtokų išleistuvėse vaidins bremeno muzikantus ir bus princesė, tikiuosi nenuvils, nes foto tai įspūdingai atrodė :)

O kaip iš ebay reikia pirkti? Jei rodo kainą ne eur?

Atsakyti

Nuoširdi,  aš tai neturiu patirties ebay, aš tik aliexpressu naudojaus, bet manau turėtų būti kažkokie nustatymų pasirinkimai, kaip kad šalis, valiuta ir panašiai.

Kerpena, manau tas skersavimas būtent dėl dundagos. ir dar dėl to, kad ji ratu megzta. būt pirmyn atgal, neskersuotų. bet labiausiai į akis krenta kažkur ten krūtinės dalyje, gal tiesiog nepasitaisė apsirengusi :hmm:

m,an tia dar nesinori jokių medvilnių... .taip fainiai tas merinas čiupinėjasi ir mezgasi, kad visai net nesijaudinu tiek ardydama :D  vat klausimas, ar kas nors spės panešiot tą meriną

Atsakyti

Katuk su mūsų vasaromis neprapuls 

Atsakyti

a man dar irgi nesinori anei medvilniu anei linu anei šilku jokiu čiupinėt :) aš net pavasario nenoriu nes žiemos planai neįgyvendinti dar...

Atsakyti

a man dar irgi nesinori anei medvilniu anei linu anei šilku jokiu čiupinėt :) aš net pavasario nenoriu nes žiemos planai neįgyvendinti dar...

Atsakyti

Tai tu čia tokį orą iškerėjai šiandien  :lol:​ 

Atsakyti

tai kad oras tai ne žieminis :)

Atsakyti

qqte, nepergyvent, ateis ir kita žiema ir kiti planai :D

Aš nei noriu nei nenoriu medvilnių, nors ir mezgu iš medvilnės dabar, bet tik todėl, kad idėja jiems susiformavo, o šiaip jau per keletą metų iš eilės įsitikinau, kad kai atšyla man nereikalingi megztiniai, visi nesusegami ir vilnoniai automatiškai keliauja į vakuumus, susegamus ir medvilninius dar  pasilieku, bet vistiek neapsivelku, turiu tokį pirktini ploną, pilką, susegamą su kišenytėm, tas einamiausias, tai va dar nenusimezgiau tokio, kurį nešiočiau šiltu sezonu. :D Aišku yra dar pereinamasis sezonas, bet su LT orais tai jo praktiškai nėra, arba jis ištinka netikėtai :D

Kaip ne žieminis? Žvarbumas vėjo nuo ryto nenormalus, o dabar jau ir pūga  :blink:

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Šarangė: 06 kovo 2017 - 14:26

šarange nu ateis ale pastebėjau jau kad dažnai mane pavasarį nenoras megzt ištinka, nes kažkaip pasidaro ir vilnas nebeįdomu, aš gi mėgstu nusimegzt ir nešiot iš karto o pavasariui vasarai planų nesukurpus būnu, permnykščius planus paprastai pamirštu arba noras praeina...va su rudeniu kitaip, i vilnas pereit visad smagu

pas jus gal ir pūga o pas mus paprasčiausias lietus

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo qqte: 06 kovo 2017 - 14:37

Kerpena, gražus inspirinis megztukas :wub: :wub: :wub: Negraužia jis, toks iš arti pūkuotas siūliukas atrodo, tinka tavo panelei :wub:

Na, jis toks ne pats švelniausias,bet nesivelka ji ant nuogo kūno. Visada megztinius ant marškinukų nešioja.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kerpena: 06 kovo 2017 - 14:51