Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Aš ne pirmūnė. Nebent nuo galo kokia trečia :rolleyes:
Tik darbu ir "arimu" pavyko visko gyvenime išmokt.

Vaikams dažnaio kartoju:"Jei mešką per metus išmokina dviračiu važiuot, tai ir žmogus gali ko nors išmokt per metus" :rolleyes:

Atsakyti

Nu bet gabiam tinginiui gyvent žymiai lengviau negu negabiam darbštuoliui  :D​ 

Atsakyti

Liniuka čia jau priklauso nuo to tinginio ar darbštuolio reikalavimų sau :) ir kaip jis su savim jaučiasi :)

Atsakyti

Gabiam tingiui, ryyyškiai geriau gyvent :) tik plauki pasroviui :D

Atsakyti

nu yr žmogų kurie blogai jaučiasi dėl to plaukimo

tada prasideda visokie vaikščiojimai iš komforto zonų, iššūkių sau kėlimai ir bla bla :)

arba visokios mintys iš serijos aš niekp gyvenime nenuveikiau, o galėjau

nes gi jei tu esi gabus ir pakankamai protingas tai supranti ką galėjai o ko ne

arba tiesiog  atbunki ir plauki pasroviui :)

aš ko gero iš tų paskutiniųjų kategorijos :) plaukiu, nesiskundžiu gyvenimu

kaip sako smegenys tik ir taikosi pariebėt ir patingėt :)

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo qqte: 06 rugsėjo 2019 - 13:54

Laba visom, mane va darbe aplanke siuntinukas, tai tie siuliukai kokie minkstuciai, net pavydu bus naujam zaisliui, noriu ir as sukneles is ju  :D  :rolleyes:

Pridėta:

Atsakyti

Trešnia, tai gal laikas būtų ir sau suknelę susimeistravoti?  :4u: 

Prieš kokią valadndą ar daugiau paklausiau didelio vaiko - "kažin, kuo man čia geriau užsiimti, ar kas malonu, ar ką reikia?". Na, tai... mamai, reiškia tik pareigos, nes vaikas alkanas, o atlikti pareigas, susijusias su maistu, turėtų būti malonu :). Tai va, nuo tos valandos trypimo skauda kojas, ištiesiau jas, ir jau tai didžiausias malonumas, nebenoriu nieko daryt :(..... O prieš tai dar turėjau jėgų pamegzt...

Atsakyti

Laba, 

Ale, koks pirmūnių klubas 😮

Aš tik sidabro medalį turiu, tai ne prie pirmūnių. Buvau paskutinė karta, kuri juos gavo ir pirma karta, kuri 10balėj sistemoj mokytis pradėjo.

Mane labai antras vaikas pagydė nuo norėjimo gerų rezultatų ir spaudimo prie mokslo. Kadangi taip ir neradau tinkamo būdo paveikti, tai visai nustojau. Nu gal visai kai kam malonu būt paskutiniu klasėj  :rolleyes: 

Gyvenimas parodys, kuris čia geriau prasisuks, nes vieną pirmūną turim, bet jo niekaip veikt nereikia. 

Qqte prajuokino, nes manęs vaikai lygiai taip pat klausia- tai kiek psl perskaitei? :D Vienžo, skaitymas tik dėl psl skaičiaus egzistuoja :D

Tresnia, sveika :4u: Siūlai skaniai atrodo  :wub:   

katuk, tiesa, po vakar susirinkimo licėjuj, iškilo man klausimas, kokia yra reali nauda mokymosi tam tarpt. bakalaureate? Išskyrus, kad dauguma į užsienį, kaip supratau, varo  :hmm: 

Šią savaitę po darbų lapais apsikasus. 

Ai, kad jau apie darbą, tai mano bendradarbė max spaudžia savo dukras.. Man iš šono tai baisu. Vaikas vertingas tik tiek, priklausomai, kokį balą gavo. Seka kiekvieną žingsnį per kameras namie, net kiek maisto suvalgė reik parodyt  :blink:   

Ir labai kažkaip Nitės pasigedau  :unsure:

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Limit: 06 rugsėjo 2019 - 18:50

Mezgu :). Skolą Kerpenai.

Limit, skamba baisiai paskutinė pastraipa...

Atsakyti

Limit,  mano akimis ta kitokia mokymo sistema ugdo savarankiškumą, stropumą ir lavina užsienio kalbą. Labiau įsigilina į dalyką, nes labiau koncentruotas mokymas. Pačių dalykų nėra daug. Stipri ekonomika. Na ir darbų rašymas nuolatinis kitokį mąstymą ugdo. Pačių darbų vertinimo sistema gana aiški. Apskritai visa ta sistema tokia stabili,  su aiškiom taisyklėm ir metodika, kas leidžia susikoncentruoti į mokymąsi, o ne į tai,  kaip.kažkam įtikti.

Nors manau,  kad ir nacionalinė programa licėjuje yra stipri. Bet čia jau mūsiškė švietimo sistema išderina, kai net paskutinės klasės pradžioj nežinai, koks egzaminas bus jos pabaigoj

Atsakyti

Su ta programa tai cirkas.. 🤦♀

12toko klasiokas per vasarą sugalvojo, kad medicinos nori, o biologijos išvis nebuvo pasirinkęs, tai dabar iki rugs. 15 turi atsiskaityt jau kitų išeitą A lygį. 

Mūsiškis vis dar neapsisprendęs, toliau varo viską, nors grasino viską mest, niekur nestot ir eit dirbt. Bet pirma, matyt, į kariuomenę reiktų. 

Kai pagalvoji, tokius tarybiniais laikais išveždavo porai metų toooli. 

Atsakyti

Kinų restorane valgiau cik salotas, bet vistiek traukia horizontalioj padėty pilvu aukštyn pamedituoti...

Uj, kiek tingių pirmūnių!!! Ir kaip čia unikumu toliau jaustis?

Stebėjimas su kameromis... maisto.... Anoreksija?

Atsakyti