Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Priedas  88E8D8B1-5B35-406A-840D-8E2A20366EDF.jpeg   44,4KB   0 Parsiųsta kartų

Va kas tos uogos yrrrr :) neryškios, nes dar tik vaizduotej :)

aš su rugsėju kažkaip darbe irgi nurimau ir naujų tikslų sau susigalvojau :)

tik kad va galva netami, nes bando perkalbet i kita komanda pereit. Bandau susideliot ar man tikrai to reik :) o galvot reik tyliai kad nuekas nesuuostų...

Atsakyti

Labas

aš ir planuoju į jogą grižti, sektiškai. 

Gera naujiena ta, kad pagaliau ryt bus baldai pas mus. Daiktus bus galima į vietas sudėti. 

Šiandien vakare dirbu. Mezginį turiu :)

Atsakyti

Aš kačmyra megztukui susisukau Dar kitam megztukui recepta papirkau o kas pradeta isardziau Dabar tik kazkokiu budu megztuka vaikui pabaigt ir galima bus pradet kazka naujo, nes jei pradesiu dabar sau vaikis vel isaugs megztini

Bet tai sedziu, nemezgu

Plova verdu, ir jauciu lovyten su knyga tapnosiu

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo qqte: 03 rugsėjo 2019 - 19:04

Labos :4u:

Qqšk, ką dabar tokio iš kačmyrėlio irkluosi? A Čaika jau išdžiuvo?

Atsakyti

soliuk redį irkluosiu

čaika išdžiūvo, mėginsim prie progos nufotkint

kolegė sako kažkoks laisvas neįprastai

niu maišiuks, nenusiaurinau, bet man patinka

Atsakyti

Labos!

Nemezgiau dvi dienas, bet kaip tik vakar pažiūrėjau populiarųjį filmuką apie mezgimą погон.

Laaabai laukiu qqtės premjeros, laaabai (gi mačiau pačią pradžią, gražuuuu)!

Reikia grįžti į doros ir jogos kelią. Gražaus oro proga iš ryto 4 km prasiėjau ;)

Atsakyti

Labas rytas  :4u: 

Kaip mane pastarosiom dienom viskas erzina  :oh: Darbe pilna nesąmonių, namie visokie mokyklinių ir priemokyklinių poreikių deriniamaisi, paskutinės minutės "užsidegę" pirkiniai, "kovos" dėl būrelių lankymo/nelankymo, tėvų susirinkimai, staiga ištikę vizitai pas gydytojus, paauglės nuolatiniai bandymai plėsti leidžiamas ribas, ir t.t. ir pan. Mano poreikiai kol kas padėti į tolimiausią tamsų kampą...  :oh:  Žinau, žinau - ir tai praeis...  :unsure: Blogiausia, kad visai nelieka laiko pamegzti - o tokiais įtemptais laikotarpiais man mezgimas kaip kokia terapinė priemonė, padeda nurimti ir mintis surikiuoti.  :huh2: 

Dar anyta naujieną pasakė - išeina į pensiją.  :unsure: Taip gerai būdavo - poliklinikoje niekada nereikdavo eilėse sėdėti, visur sutarta, už rankos pavedžiota.  :wub: Dabar teks kaip paprastiems mirtingiesiems susipažinti su sveikatos apsaugos sistemos veikimu.

Atsakyti

Sveikos,

aš jau net nenoriu rašyti. Bet va, atėjo Lace, tai galėčiau copy paste padaryt. Išskyrus tai, kad visada buvome visur labai mirtingi :). Ir erzintis gal nesierzinu, tiesiog nuovargis, kad virbalų nepakeliu, išeikvotas žodžių limitas, dienai nesibaigus, nemiga....

bandau išgyvent. Svarbiausia - reikia kažkaip susikaupti ir nudirbti užgriuvusius darbus teisingai susidėjus prioritetus, nes viskas griūna ant galvos vienu metu.

Atsakyti

Kantrybės :4u: , kam reikia ;) Mes vakar susidėliojom muzikalkės tvarkaraštį, abu muzikuos pamokų metu su atleidimais,tai lieka po dvi dienas savaitėj baseinui ar kokiam kitam sportui

Vakar migrena paguldė mane,bet šiandien jau šviesu akyse

Noriu tokios bliuzelės,ir turiu tinkamų siūlų,nes karoliuotą labai nuobodu megzt...

Priedas  557C2BEE-050E-4056-8949-6BC5D4B50C3D_medium2.jpeg   231,23KB   0 Parsiųsta kartų

Priedas  0E9CBFC8-B3C6-499D-A76C-EBEF5DE3A22A_medium2.jpeg   237,83KB   0 Parsiųsta kartų

Atsakyti

Man darbinės nesąmonės ir įtampa kai prasidėjo nuo pirmadienio, taip ir nesibaigia. Tikiuosi iki Barselonos išgyvensiu. 

Vakar 8 vakare nulūžau po įtemtos dienos. Už valandos prabudus galvojau megzt ar ne, bet tik eilutę kiauraraštinę panarpliojau. Daugiau nebuvo ūpo. 

Atsakyti

Laba :4u:

Istiko du laisvadieniai, reik kazko imtis, t.y. megzt. Nuejau patikrint drakiaus guoli, visi siulai masininiai, o norisi kazko storesnio, ir spalvos netinka.. teks vaziuot pamaitint drakiu :wub: noriu balto megztuko :rolleyes:

Atsakyti
Laba visoms 4u.gif
Ar priimsit mane i savo draugija? smile.gif As ir vis megztu pamegzti, nors va sito gerio dar biski prisibijau, nes nelabai ikertu kaip tuos rastus skaityti.
BEt siuo metu labai draugauju su vaseliu 4u.gif
Nors virbalu prisipirkau, akis prisiminiau kaip uzsideti, tai lyg gausis sioks toks salikas sau iki ziemos jei katinas nepasleps mano virbalu, nes vis istraukia akis nuo ju biggrin.gif
Atsakyti