Labas rytas!
Drakiui pridera raudona (bent jau į tokias dairosi). O kastasy uoguotos rankovės?
Restar, patiko tavo kitokia skara. Šilta, ar ne? Kaip tik šiam baisiam atšalimui.
Labryt,
nuostabus rytas , jau pasakoju kolegei, su kuria visą vasarą nesimatėm, kaip vienas paliko kūno kultūros apragą, kurios vakar naktį sunkiai ieškojau, kita išėjo į mokyklą be raktų, reiškia, turės vėliau grįžti, o man šiandien darbo metu 2 išlėkimai numatyti, o po darbo - pirmas susirinkimas, ryte buvau jau vienoj mokykloj, kur "nukraujavau" 96 eurais...
Bet faina darbe, darbai byra iš visų pusių, net neplanuoti .
Gražios visoms dienelės! (smagu kiek atsivėsinti, bet ne iki tiek, kad skaros vilnonės prireiktų , šiuo metu aš turbo karšta moteris, lakstau atsilapojus).
Tai nemezgiau aš tos skaros, kad reikia man , o kad norėjau ištestuoti aprašymą. Chaliavščiko sindromas: duoda - imk . O dar žinant, kad drakiaus guolyje yra niekam nepriskirtų siūlų, tai kartais galima ką nors numegzti neplaninio tieisog smagumui be jokių išlaidų.
Sportas tai puiku!!!
Aš noriu irgi jau reguliaraus sporto savo gyvenime, ir šiandien dirbau link jogos/pilates atsiradimo (kad labai arti atsirastų). Savarankiškas treniruotes šeštadienį atnaujinau, bet realios grupibės man labiau patinka.
Nemezgu.
Išdidžiai dėviu megztuką, 95 medvilnė, 5 kašmyras ;)
Aš norėjau savo megztuką pranešiot, bet ryte namai buvo dar gerai įšilę, apsivilkau ir padėjau atgal. Tai tik maikutė ir plonytis mendvilninis megztukas. Žmonės su striukėm...
Apie sportą ir aš pagalvoju. Bandau svajoti, kad šalia visai namų kas atsiras (nes po namine Aibe griauna visą rūsį ir kažką ten įrenginės - meldžiuosi, kad būtų kokia sporto studijėlė ). Bet jeigu ne, tai vieną vietą irgi esu jau nusižiūrėjusi, su sąlyga, kad ten parkavimas yra. Reiks išsiaiškinti.