Pernai metais, kai mažasis buvo pirmokas, kiek dramų buvo namuos, kai pasakiau didžiajam jog su juo neisiu į klasę
Ir antrokų tevai x2 daugelis buvo
Pernai metais, kai mažasis buvo pirmokas, kiek dramų buvo namuos, kai pasakiau didžiajam jog su juo neisiu į klasę
Ir antrokų tevai x2 daugelis buvo
smagu, kai tokie artimi santykiai
tarp maniškių-4 metai skirtumo, tai, kai vienas ėjo į penktą, kitas- į pirmą...aišku, kad ėjau pas pirmoką, didysis neprieštaravo, po to nubėgau dar pas jo auklėtoją...sekančiais metais tokio pageidavimo nebuvo išreikšta, tai ir baigėsi jo lydėjimas rugsėjo 1-ąją ... O mažėlis gi daro taip, kaip brolis daro
VilmaK, man artimos tavo mintys . Bet natūralu, kad visi skirtingai mąstom. Jeigu tik norėtų, kad eičiau - žinoma, eičiau. Pernai draskiausi, kai buvo 1 pirmokė ir 2 penktokai naujose mokyklose, vis gi 1 mokyklą teko "paaukoti", vyras ten ėjo. Man žavu, kad pradinėj mokykloj visi lydi saviškius - dažnai abu tėvai, broliai, sesės (ir vyresnių, ir jaunesnių mačiau), seneliai. Mūsų pradinės kiemas pilnutėlis, man toks jausmas, kad niekada dar tiek nemačiau tėvų per prieš tai buvusius 9 metus čia . Šventėm mokyklos 20-metį, 25-metį ir dar teks atšvęsti 30-metį .
Mes niekur nėjom į miestą, vakar pasivaikščiojom ir pinigų maistui išleidom . O šiandien aš skaniai gaminu. Nes visi skirtingai grįžo, mergina išvis su draugėm po parduotuves centre trainiojosi, po 16 al parsirado.
Qqute, tai kada jau susikaupk gausiai fotosesijai kur po tiltu, kad visas grožis atsiskleistų .
Mano skara, neplauta, netampyta, bet man smagi labai, ir kad puri, ir kad šviesi, vienspalvė, tokios dar neturėjus, vis margos https://www.ravelry..../sherwood-shawl:
Abelo, kai vaikui silpna,alpsta, kaip elgtis: nuleist galvą ir pasėdėt, ar paguldyt ir sukelt kojas?
Restar nu jei po tiltu tai ilgam, per karta visko nesupozuosi o pasivaiksciojimai irgi tuoj ne kasdien bus
Siaip viena ta smunkanti meginau sutvarkyf vakar gavosi toks..nu biski siulu gaila tįsalas ir tiek
Čaiką vyras išgyrė labai neskalbtą, sako ko tokį grožį slėpei..išskalbtas patįso.
Abelo, kai vaikui silpna,alpsta, kaip elgtis: nuleist galvą ir pasėdėt, ar paguldyt ir sukelt kojas?
arba taip, arba taip. Svarbu, kad galvon kraujas sugrįžtų. Vandens duot gert paskui, druskos palaižyt, čipsą kokį
Abelo, gerai kad mano vaikai tavęs neskaito. Gydytųsi ir gydytųsi čipsais (suprantu, kad jie sūrumu gydo, alebet neperku beveik gi).
Labas
pražuvelė rudenį sugrįžo
namie remontai 🙈🙈🙈🙈 siaubas siaubas. Nors du kambariai jau perdaryti. Kiti lauks sausio. Bet laukiu dalies baldų, kadangi
baldus iš Afrikos peškom neša tai laukiu vis dar 🤭🤭🤭
mezgimas biški juda
dirbu dirbu dirbu 😊
Mano devintokas pareiškė kad eis vienas. Tėčiui labai norėjosi eiti kartu, nes nauja mokykla ir t.t., bet sakė baikit juokus jau nuo 6 klasės ėjau vienas ir viskas.
Vasara greit prabėgo net nepastebėjau 🙈🙈🙈
Sveikos!!!
kol visus aptupinėjau, su nuotraukomis kol susitvarkiau... visai vakaras užklupo
vis pagalvoju, kad tėvam didesnė šventė nei vaikam tas rugsėjis
Aš šios šventės proga drakalaitį palepinau rudeniui priderančia geltona spalva ryt žadėjo į mano rankas įteikt vataip va VIP klientus aptarnauja nors mano drakalaitis tai apkūdęs gerokai ir ne taip dažnai ir belepinamas jaučiu kad užaugau megztukui su uogų rankovėm
ryt į darbą... dar nesugalvojau ar džiaugtis ar paliūdėt
Labas, su tais Naujais metais visas!
Kerpena, ir mes abiturientą turim, ratelis visai toks jau gaunas
Į mokyklą su šeštoke ėjau, o ten tokios ilgos dainos. Bet man gražu, susirenka daugelis nuo pirmos laidos kaip į kokius namus grįžta
Abiturientas jau seniai uždraudęs kartu eit, devintokas prieš nebūtų, bet nėr kam
Aš tai irgi į klases seniai nevaikštau rugsėjo 1. Tik kai pradinukai buvo. Net ir penktokus į naują mokyklą, tik į bendrą renginį esu lydėjus. Mūsų gimnazijoj jis būna bažnyčioj, o paskui išeina jie į klases su auklėtojais.
Tai ateinu, kai abiturientų būna, kokią nuotrauką, kaip veda mažiausius padarau ir sudalyvauju tam bendram renginy. Tai penktoko paprastai palaukiam,paskui po visko susitinkam, o vyresni tai dažniausiai eina su draugais kur nors.
Ir į paskutinius skambučius ateinu, kai abiturientas būna, nes man patogu, kai prie pat darbo, ne tiek ilgam iš darbo reikia atsiprašyt.
Susidubliavo, kažko SM striginėja...