Su mokslo metų pradžia !
Niuma, o kelintokas Vilius?
Šeštokas. Bet čia net ne metuose esmė ;) mama su manim iki dvyliktos klasės eidavo
O tai kur jau ten su tais dičkiais eit? Kaip vaikas atrodys kitų akyse? Kažkaip mokyklos nei kviečia nei ką, jau ten tik vaikų su auklėtoja susitikimai būna. Tad mes tik antrokę palydėjom, ji netikėtai gavo garbę įnešti mokyklos vėliavą net . Ir liko tik 3, 4 ir 5 klasės jau to malonumo.... Dvyliktokas praleido savo paskutinę rugsėjo pirmąją lovoje...
Aš vakare su savo didele penktoke išbandysiu klijuojamus blakstienų kuokštelius, ot vot. Ir peržiūrėsim, ko dar trūksta monstrių (lėlių) kolekcijoje. Toks dabar laikas, abi mokomės klausytis, sakyti ir kalbėti. Per šventę jai reikėjo pabūti atskirai, papasakoti garsiai draugėms, kaip nenori mokytis, bet ir prisiglausti atėjo, ir vadovėlius susidomėjusi vartė.
Mama manoji iki devintos klasės eidavo vaiku per šventę pasidžiaugti.
Pas mus visada būdavo klasėse. Vidiniam kieme tik pirmokai, penktokai ir dvyliktokai.
O šįmet pirmi metai, kai padarė bendrą šventę visiems stadijone. Tai ir su ketvirtoku pabuvau, ir su šeštoku. O po visko važiavo didžkio klasė į Botanikos sodą picų valgyt, tai dar už vairuotoją pabuvau, nes auklėtoja nevairuoja. Bet mamadienio nepasiėmus šiandien, tai nelikau piknikaut. Dirbu.
Sveikos
Prieinu visad ir pasiklausiu auklėtojos ar ji turi kokios nors informacijos man. Ir man asmeniškai "iki lempos" kaip tas mano vaikas atrodo kitų akyse jis mano vaikas, ir jei man reiks aš eisu Ir buvo mamų, nesvarbu, kad jie septintokai.
Vat, įdomu paliko, kažin vaikų mokykla eina į bažnyčia ar ne. Kažkaip nepasidomėjau niekad
Likom visai be foto šiemet. Pylė lietus kaip ir kibiro tad ne fotkės galvoj buvo. Neatitinkam standartus viešoj erdvėj vsur mirga-marga mokinių su gėlėm nuotraukos.
O mano vaikai ir šiaip "neformatas" neperku gėlių rugsėjo-1d. Nuperku mokytojom saldainių dėžutes.
Ai, nemoku aš su mokytojom šnekėtis, dažniausiai per šventes niekas nieko ir nepasako, o ir šiaip tie mano vaikai neišsiskiria niekuo labai. Man įdomu būtų į kiekvieną mokyklą nueiti, dvasią pajausti, bet kai kai nėra realaus poreikio, tai nebesistengiu plėšytis.
Dailininkė išlėkė ir be uniformos, ir be gėlių ( auklėtojos parėdymu). Pati dėl to keistai jautėsi, jos vat ir nespėjau nufotkinti. Tai kad nebūtų tuščiom rankom, irgi pirkau saldainių nešti.
Kaip trenkta jaučiuosi nuo nemiegojimo, bet niekaip neišeitų užsnūsti poguliuko.
Labos, Restar aš tau i drauges dėl nemiegojimo. Jau ir taip 4 keliuos, o dabar dar porai savaičių vieniša mama tapau, tai ko tai pasijuto, kad vis tik MB bent rytais šį tą su vaikais nuveikdavo🙈tad teko dar anksčiau žadintuvą statyti, kad viską suspėčiau, vien tas pusryčių pakavimas į dėžutes kiek laiko suryja.
O šiaip tai sveikinimai švenčiantiems, mes jau dvi savaitės kaip moksluose.
O ir tų rugsėjo pirmųjų čia nebūna, nebent pirma klasė, arba gimnazijos pirma klasė - šiek tiek šventiškesnės.
man pasidarė įdomu... Niuma, o daug vyresnėse klasėse mamų susirinkdavo? Nes nebuvau niekad pagalvojus, kad galėtų pas mane į klasę mama 11 klasėje ateiti arba aš eičiau pas savo vaiką...Na, bendroje šventėje ,suprantu, bažnyčioje irgi...
o šiaip, dėl informacijos..Tai nelabai per vasaros atostogas kas būna įvykę, kartais dalis mokytojų pasikeitę, nei vaikai jų žino, nei mokytojai vaikų.. Bendro pobūdžio informaciją ( maitinimas, pavežėjimas, pratybos-viską visagaliu internetu pateikia)...tai poreikio pakalbėti su auklėtoja aš irgi, kaip Restar, nerandu Man atrodo, vaikai jaučiasi dideli, savarankiški, tai man smagu žiūrėti į juos augančius, bet iš tolėliau . bet, jei būtų kvietę, būčiau su malonumu ėjus
....dėl to suaugėliškumo...7-oje klasėje pakeičiau mokyklą, nes miestas sparčiai augo,statė namus ir mokyklas, vis perskirstydavo gyvenamuosius rajonus... ir , gal dėl to, kad tai buvo nauja mokykla, nauji draugai( keletas buvo pažįstamų), gal šiaip tokia branda buvo( kaip 4-mečiams, kurie irgi jaučiasi labai dideli ir savarankiški ), žodžiu, tokia didele, suaugusia aš turbūt nesijaučiau nė studijų metais .... ir tikrai nebūčiau norėjusi, kad mane mama lydėtų...tai todėl ir savo vaikams labai nesiperšu į draugiją... nors gal ir blogai darau...
Labas
Su rugseju visas ir svenciancias ir ne
Mes dar is tu svencianciu, dar vaiks uz rankutes i mokykla vedesi
Nenusifotkyjom tik
Paskui dar papietaut prasibrovem, sunkiai taip, visos maitinimo istaigos pilnos ir dar uz duru eiles
Grizus dar ir pokaituko nusnaudziau kol vyrai robotuka gauta per gimtadieni konstravo
Likau be mezginio, tiksliau megztukas vaikiui mokyklinis nebaigtas (ai nedega gal, turi svarka), bet anam labai ukvatos ner
O zuvedra baigiau vakar, dziusta
Sveikos,
Pas mus pernai pas 6tokus klasej dar buvo dalis tevu, bet ne visi, kurie buvo šventej. Šiemet aš jau net nebesiruošiau eit, bet Lukne nustebo ir dar norejo, kad eiciau, nors paskui paaiškejo, kad nebuvo tevu klasej.
O va mes gi pirmoka turim, tai net po du tevus buvo