Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Aš jau gal biškį rudens noriu.... tas karštis nebedžiugina

Mano savaitgalis darbingas,  neskaitant pašventimo dzūkiškam kaimuky

Penktadienį parsirado keleivės dukros-buvo Karaliaučiaus prazonduot :D parsivežė naujas tatuškes :B atšventėm jų gimtadienį. Vakar nupirkom uošviams svetainės baldus ir virtuvės visus rakandus-indaplovę, orkaitę, viryklę, plautuvę  ir maišytuvą. Sugalvojo kapitalinį remontą, o be mūsų nemoka apsipirkt,  tai buvo paskutinis šansas, kol mes čia. Po piet šventėm kitą gimtadienį. Pliam, grįžtant naktį pro Trakus taip užtraukė langus mašinos, kad nieko nesimatė.ir šaltu ir karštu oru pūčiau,  nu niekaip. Galvojau ar kokiu priepuoliu iš streso,  ar avarija baigsiu. Bet tfu tfu, už Užutrakio ir prapūtė.

O šiandien tai visokie ūkio darbai praktiškai neleidžia prisėst. Karštis tikrai nepadeda

Smagu matyt jūsų mezgiminius rezultatus. Jau tuoj tuoj ir aš gal turėsiu laiko :rolleyes: 

O kol kas laukia intensyvi savaitė. Gal labiau nervine įtampa nei veiksmais...

Atsakyti

Abelo! kaip džiugu ;) į kurią pusę patraukėt??? 

Katuk - lengvo tau perienamo laikotrapio :)

Aš va tuoj vešiu savo nagus padailint ir būsiu rugdėjui pasiruošus - pasipuošus :)

Ir visgi kaip gera yra turėti draugę mezgėją :) katra atspardo sėdimąją ir liepia netingėt ir sutvarkyt megztukui apykaklę :) nes kitas megztinis eilėj laukia :) tai ta proga ir apykaklė sutvarkyta ir šonai susiūti ir beliko rankovės :)

Kapšeika... tavo sofutė ir mane baisiai vilioja :)

Atsakyti

Sveikos, Nesimiega. Kaip pabudau nuo dičkio šokinėjimo ant 1 kojos, taip ir nebeužmigau... Prasivarčiau, o po 5 lipau iš lovos. Jau 9 lūšiu vakare... Sveikas, rugsėji, vadinasi, su visais rūpesčiais...

Abelo, didžiuojuosi, kad pažįstu tave  :4u: . Nedink, o tai visa pažintis veltui bus  :D . Katukas kad driokstelėjo. Man savaitgaliui arba 1 gimtadienio, arba apipirkimo būtų užtekę, o čia... Turi tu parako sočiai  :4u: .

Aš tai painiuose savo vaikų grafikuose/ pasirinkimuose/sprendimuose paskendus jau... Kol viskas įsivažiuos... Gerai, kad galvą nusidažiau, tai žilė negreit įšlįs :).

Tai su mokslo ir žinių švente :4u:​ .

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Restar: 02 rugsėjo 2019 - 06:37

Vakar Viliaus klasė sugalvojo, kad jie jau dideli ir eis be tėvų. O man graudumas #niekamasnereikalinga...

Nu ką, eisim abu su vyru su Gyčiu į šventę. Mokykloj vėliau, nei darželis prasideda, tai mažių tik nuvest reikės pakeliui.

Atsakyti

Su mokslo metų pradžia !

Niuma, o kelintokas Vilius?

Aš saviškius tik pradinėse vedžiau, vėliau jau patys nenorėjo...Namuose, aišku, laukdavau, kažkur pietaut eidavom,seneliams gražūs pasipuošę rodėmės ir pan... :) 

Kaip greit tas praeina... :huh2: 

Atsakyti

Labas rytas.

Su naujais metais. :) Turbūt daugumai šiandien nauji metai, o ne sausio 1.

Vyras atsiuntė tradicinę nuotrauką, vis rugsėjo 1 namo kieme prie vieno krūmelio fotografuojamės. Pagalvojai, kad jau kitais metais liks tik viena moksleivė.

Darbe nuo ryto, bet turbūt eisiu į šventę, man čia prie pat, išleis valandžikei,  pažiūrėsiu į savo ketvirtą abiturientą.

Atsakyti

Mano septontokei jau irgi tėvų šventėj nebereikia, ėjom tik į 5 klasę, kad su nauja mokykla ir auklėtoja susipažint. Bet išeiginę vis tiek abu su vyru turim ir kitais metais dar gausim :D​ 

Atsakyti

Labos :4u:

Su rugsėjo pirma viskas mokinukų mamas, mokytojas ir vaikus :4u:. Kerpen, mano dukra irgi šiemet abiturientė, paskutinė rugsėjo pirmoji. Virpina širdį. Išlėkė jau nuo pat ankstaus ryto.

Abelo, tave irgi su rugėsjo pirmaja reik sveikint :4u: , šaunuolė, labai džiaugiuos už tave ir su tavim. Puikios naujienos iš tavo padangės. Katuko rūpesčius ir aš suskaičiau, tikrai turbo moteris esi, gali savim didžiuotis, lauksim naujų įsikūrimo įspūdžių.

Atsakyti

Oho, katuks didmoterė!!!

ABELO, diddaktarė (doktorantūra, darbas, dvyniai ir didremontis)!

Su rugsėjo pirmosios švente rugsėjo antrąją!!!

Atsakyti

Labas rytas

Abelo ir mokinukų mamas su naujais mokslo metais  :4u: 

Atsakyti

Soli-sol, draugės mes šiemet, dar Restar į kompaniją. :) Man atrodo, kad tavo vienas vaikas irgi su kažkuriuo maniškiu baigė. Žinau dar saulėlydžio irgi kartu kažkas baigė.

Grįžau jau po šventės. Baisiai daug žmonių, karšta, alpo daug kas. Bet šiaip labai gerai, kad nuėjau. Daug visokių pažįstamų susitikau, kelis kadrus su abiturientu pagavau, grįžau pakylėta.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kerpena: 02 rugsėjo 2019 - 10:30

Su švente visas ir visų vaikus! Man tikriausiai visą gyvenimą rugsėjo 1 bus nauji metai :D

Ačiū už sveikinimus :) tikrai, aš gi vėl studentė :D net turiu teisę studento pažymėjimą gaut! :D 

gadget apibūdinimai kaip visada originalūs  :lol:  :lol:  :lol:  :lol: 

katuk, tai jau tikrai, kad savaitgalis kaip koks mėnuo su įvykiais  :oh: 

Atsakyti