Dažniau, kol vieno žaidimo kortas pasikeisim (sutryyyyynėm).
... savaitgalį jau vaikiški dviračiai ir riedučiai į trasą išėjo.
Sveikos,
dailus Kerpenos inspirinis. Aš tai irgi būčiau tik viršų inspirinus, o kūną palikus vienspalvį, ale tu gi ne man ir mezgei . O mergina kokia - mano akyse tai ji stovi su ta pirmos komunijos suknele... Nes dažniau tamsiaplaukę dukrą rodydavai, o šita tokia ir užsifiksavus.
Aš kažką daug veikiau savaitgalį, bet jau sunkiai beprisimenu . Faktas, kad visos darytos tvarkos anei kvapo nelikę . Serialo tik viena serija vargais negalais sužiūrėta. Viena rankovė baigta, o kita vos pradėta. Pagaliau prisėdau prie mašinos saugiam režime - sėkmingai sumegziau 4 matkelius prieš kokius jau gal 8 m pirktos juodos moheros ir galuose truputį blizgučio įdėjau - bus a la teatrinis gal. Galams sutvarkyt pritrūko laiko...
Miesto Kaziuke nebuvau, nes atlyginimo nepervedė, o ir šiaip pasaugojau savo kojas ir nervus. Vaikų Kaziukuose pripirkau keksiukų/vafliukų/grybukų . Maniškiai irgi sėkmingai suprekiavo.
Gadget - kokio žaidimo kortas sutrynėt? Maniškiai irgi dviračių norėjo, bet jie gi sode žiemojo, o į sodą dar nebuvo kada važiuoti...
Labos
pas mane tai kažkoks kosmosas. Planuoji, dirbi, o galų gale... gaunasi, va taip ... 17021713_1206594002802674_2892783236634723222_n.jpg 43,88KB 0 Parsiųsta kartų
Sveikos
Gadget, užeik dažniau. Beje sapnavau kaip tik vakar, kad tu laukiesi, tai turbūt todėl ir neužeini
Mano drakius šiemet turbūt dar nieko nepirko. Bet jau gresia, nes norisi kokių medvilnių pavasariui. Mano karakulio pusbrolis juda, liko pusantros rankovės, tai iki šiltesnių orų suspėsiu. O tada jau tiesiai prie medvilnių