Svarbu ne kas karą pradeda, o kas baigia tai matysim, kaip bus....
Su pacientais būna visaip,kaip ir visuose darbuose ;) kartais mano kompetencija nesutampa su jų lūkesčiais kartais sutampa, tada ir gydyt sekas geriau
Laba diena
Rudeniop seniai matytos pražuvėlės į sektą pradeda rinktis - Gadget, Soli, Ramintas, o dabar ir Abelo Nedinkit vėl, pasivaidenkit dažniau
Vakar Gadget man tokią neramią abejonę dėl megztuko platumo pasėjo jau lovoj buvau, bet beveik buvau pasiruošusi keltis ir eit matuot, net sapnavau kažkokius mezgiminius košmarus Ryte pirmu reikalu puoliau matuoti - tikrai turi būti gerai, Rūtos krūtinės apimtis 93 cm, o megztuko plotis 100 cm, tiek ir turėjo būti
Laba,
Abelo, faina, kad vaideniesi čia
Gadget šypsena visa net į mano ekraną netelpa
Irklentes ir mes išbandėm praeitą savaitgalį, bet man didelio įspūdžio nepadarė, toks tinginių reikalas Gal reikėjo intensyviau mojuot Pora valandėlių aplink Trakų pilį paplaukiojom, link dvaro nusiyrėm ir tiek. Bet buvo smagu, degalčius pečius paskui kentėjau
Irklentės tikrai tinginiams, kai su jom pagal taisykles elgies, bet kadangi mes su maže nutarem dviese, susėdusios ant vienos, į kitą ežero krantą nusitarabanyti buvo iššūkis, irklą pasiskolinom nuo kanojos, aisku mano tabaluojančios kojos veikė, kaip stabdis 🙈o būtų tik reikėję įsileisti kanoją į vandenį, nu bet patingėjom. Tad tada atidirbom su kaupu😅
Džiaugiuos subjurusiu oru, legaliai okupavau sofkutę.
Atsitiktinai užejau lengvą, skanų, moterišką filmą - Mis Pettigrew gyvena šia diena/Miss Pettigrew Lives for a Day.
Pamezgiau. Einu kept bulvinių blynų.
Kur čia subjuro? Ateičiau ant tokios sofkutės su bjauriu oru,mielai
Kaaaaaršta
Susitvarkiau avietes žiemai,vakar su anyta beskindamos 3 kibirus visas aktualijas aptarėm.vyrai alytuj važiavo kartingų ieškoti-3 yrataškai,nei vienas neveikia
Mirkinu kojas bliūde,ryt gi šventė,reiks basutes autis,o kulnai žalsvi
Balandėliai troškinasi,torčiukas avietinis su maskarpone vėsta,plaukai nudažyti,Beatos žurnalas perskaitytas,gerai tie sekmadieniai