Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Svarbu ne kas karą pradeda, o kas baigia :) tai matysim, kaip bus....

Su pacientais būna visaip,kaip ir visuose darbuose ;) kartais mano kompetencija nesutampa su jų lūkesčiais :) kartais sutampa, tada ir gydyt sekas geriau :)

Atsakyti

Laba diena  :4u: 

Rudeniop seniai matytos  pražuvėlės į sektą pradeda rinktis - Gadget, Soli, Ramintas, o dabar ir Abelo  :wub: Nedinkit vėl, pasivaidenkit dažniau  :4u: 

Vakar Gadget man tokią neramią abejonę dėl megztuko platumo pasėjo  :unsure: jau lovoj buvau, bet beveik buvau pasiruošusi keltis ir eit matuot, net sapnavau kažkokius mezgiminius košmarus  :oh: Ryte pirmu reikalu puoliau matuoti - tikrai turi būti gerai, Rūtos krūtinės apimtis 93 cm, o megztuko plotis 100 cm, tiek ir turėjo būti  :bigsmile: 

Atsakyti

Laba,

Abelo, faina, kad vaideniesi čia :wub:

Gadget šypsena visa net į mano ekraną netelpa :D :wub:

Irklentes ir mes išbandėm praeitą savaitgalį, bet man didelio įspūdžio nepadarė, toks tinginių reikalas :D Gal reikėjo intensyviau mojuot :D Pora valandėlių aplink Trakų pilį paplaukiojom, link dvaro nusiyrėm ir tiek. Bet buvo smagu, degalčius pečius paskui kentėjau :D

Atsakyti

Džiaugiuos subjurusiu oru, legaliai okupavau sofkutę.

Atsitiktinai užejau lengvą, skanų, moterišką filmą - Mis Pettigrew gyvena šia diena/Miss Pettigrew Lives for a Day.

Pamezgiau. Einu kept bulvinių blynų. 

Atsakyti

O, gerą mintį pietums davei, kapseika. Na, aš paskutinę savaitę praktiškai kasdien planavau juos kept, bet, kai paskaičiau, tai net skonį jaučiu :) 

Atsakyti

Irklentės tikrai tinginiams, kai su jom pagal taisykles elgies, bet kadangi mes su maže nutarem dviese, susėdusios ant vienos, į kitą ežero krantą nusitarabanyti buvo iššūkis, irklą pasiskolinom nuo kanojos, aisku mano tabaluojančios kojos veikė, kaip stabdis 🙈o būtų tik reikėję įsileisti kanoją į vandenį, nu bet patingėjom. Tad tada atidirbom su kaupu😅

Atsakyti

Džiaugiuos subjurusiu oru, legaliai okupavau sofkutę.

Atsitiktinai užejau lengvą, skanų, moterišką filmą - Mis Pettigrew gyvena šia diena/Miss Pettigrew Lives for a Day.

Pamezgiau. Einu kept bulvinių blynų. 

Kur čia subjuro? Ateičiau ant tokios sofkutės su bjauriu oru,mielai :)

Kaaaaaršta

Susitvarkiau avietes žiemai,vakar su anyta beskindamos 3 kibirus visas aktualijas aptarėm.vyrai alytuj važiavo kartingų ieškoti-3 yrataškai,nei vienas neveikia :D

Mirkinu kojas bliūde,ryt gi šventė,reiks basutes autis,o kulnai žalsvi :)

Balandėliai troškinasi,torčiukas avietinis su maskarpone vėsta,plaukai nudažyti,Beatos žurnalas perskaitytas,gerai tie sekmadieniai :)

Atsakyti

Kur čia subjuro? Ateičiau ant tokios sofkutės su bjauriu oru,mielai :)

Tolokokai, reiks kokį 1600 km.įveikti😊

Atsakyti

Darbinis savaitgalis, bet nors rezultatai matosi. Dar uogienę baigsiu virt ir bus poilsis. Iki rytojaus:) 

Atsakyti

Tolokokai, reiks kokį 1600 km.įveikti😊
Tai vis tiek pasislink :D priimk ant sofkės
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Olaiva: 01 rugsėjo 2019 - 16:39

Tai vis tiek pasislink :D priimk ant sofkės

Gut slenkuos, ir melisų arbatos užplikiau😊

Atsakyti

Šilta, gera, ačiū už pagyrimus  :4u: 

Šiandien atostogavau nuo mezgimo, nors mezginį po ranka turėjau.

Lace,  :angel2:​ nenorėjau nerimo sukelti. Apžiūrėjau tavo mezginio receptą -klostes ties pažastimis ir modelėms yra ;)

Atsakyti